agis 19.09.05, 14:00 Szukam hurtowni krawieckiej z dużym wyborem dużych aplikacji. Proszę o podpowiedź. Wiem, że to forum "piękne ozdoby własnoręcznie", ale ja muszę posiłkować się gotowcami. Obiecuję, że naszyję je własnoręcznie Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_listek Mińska? 20.09.05, 08:51 Na Mińskiej, bodajże 25 (ale numeru nie jestem pewna) jest hurtownia pasmanteryjna. Wchodzi sie na taki cały duży teren z hurtowniami i tam juz wksażą drogę do pasmanteryjnej. Wybór jest ogromny, myslę, że aplikacje też tam znajdziesz. Nie wiem tylko, po ile pakowane sprzedają, bo sznurki i tasiemki to w całych motkach. Nie wiem w jakich godzinach mają otwarte, aj byłam w sobotę. Podobno jeszcze gdzieś przy grójeckiej czy Alei Krakowskiej jest taka duża hurtownia, ale nie wiem dokładnie gdzie. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
mjeziorska Re: Mińska? 20.09.05, 15:56 Ta na Minskiej nazywa sie PasGala otwarta w dzien powszedni do 17 w soboty to nie wiem ich strona www.pasgala.com.pl/ faktycznei maja spory wybor - ja tez tam bywam)) Pozdrowionka Monika Odpowiedz Link