efifka_g 01.11.05, 16:25 gdzie w internecie mogę kupić piecząteczki, te z kwiatuszkami, zwierzątkami, ludzikami...itd? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 Re: pieczątki!!! 01.11.05, 16:52 Widziałam kilka razy na allegro w artykułach dla dzieci. Odpowiedz Link
sylwka35 Re: pieczątki!!! 01.11.05, 22:34 www.nowaszkola.com.pl/default.php?cPath=12_32 spory wybór pieczątek z postaciami zwierzątek, roslinek, stroje ludowe, itp. Odpowiedz Link
laka1 Re: pieczątki!!! 02.11.05, 07:30 Fajne drobniutkie pieczątki-pisaki, kupiłam ostatnio w IKEI. Są kwiatki, ślimaki, gwiazki, motylki, serduszka, delfinki. Odpowiedz Link
efifka_g Re: pieczątki!!! 02.11.05, 22:29 Dziewczyny dziękuje Wam bardzo bardzo ale to bardzo najbardziej na świecie! Buziaczki Odpowiedz Link
toxicloki Re: pieczątki!!! 03.11.05, 09:37 wczoraj w rossmanie widzialam kilka roznych zestawow pieczatek w tym ich dzaile z pierdolkami dla dzieci Odpowiedz Link
sasanka21 Re: pieczątki!!! 03.11.05, 11:39 Chcę poinformować, że w styczniu - a być może jeszcze w grudniu- powinny pojawic sie w naszym sklepie stemple artystyczne. Nie będą to pieczątki dla dzieci lecz piękne motywy kwiatowe, anioły, postaci, motywy podróżnicze i okolicznościowe, stemple jako obramowania do zdjęć, kartek okolicznościowych itp. Planujemy takze zebrać materiały przedstawiające sposoby wykorzystania stempli - w formie odnośników do stron bądź opracowania, niekoniecznie sposoby znane wszem i wobec oglądając bogactwo motywów trudno zdecydować sie na konkretne ale trzeba bedzie takie wyzwanie podjąć. Ze względu na zainteresowanie, postanowiliśmy, ze bedziemy sukcesywnie wprowadzać je do oferty - na początek kilka wzorów. Razem ze stemplami pojawią sie akcesoria: tusze różnokolorowe i poduszki do stempli. Stemple będą markowe i dobrej jakości. pozdrawiam sasanka Odpowiedz Link
gandalf150 Re: pieczątki!!! 15.12.14, 18:28 Pieczątki specjalistyczne, nietypowe w kwiatki, wzorki, ludziki itp wykonamy dla Pani w firmie B6 (wysyłka przez internet) mamy możliwości wykonania dowolnego kształtu pieczątek (stempla) pieczątka z dowolnym wzorkiem Odpowiedz Link
indabeat933 Re: pieczątki!!! 13.01.15, 20:28 Witam, polecam zamawianie i wyrabianie pieczątek w sklepie www.stampler.pl/cennik Odpowiedz Link
adrian.bartczak Re: pieczątki!!! 24.02.15, 09:34 tanie z darmową dostawą stemple: stempelbiurowy.pl/ Odpowiedz Link
sklep_pieczatki Re: pieczątki!!! 03.12.18, 09:49 Potrzebujesz zamówić pieczątki firmowe, a może po prostu pieczątki biurowe? Polecam skorzystać z oferty naszej firmy www.pieczatki-firmowe.pl/ Realizacja zlecenia w błyskawicznym tempie. Dostawa jest gratis więc nie trzeba nigdzie jeździć i tracić czas na odbiory. W ofercie pieczątki firmowe, pieczątki imienne, pieczątki kieszonkowe, datowniki, pieczątki okrągłe, pieczątki kwadratowe, pieczątki typu ex libris. Do każdego zlecenia przygotowywany projekt indywidualny i wysyłany mailowo do akceptacji. Wiesz co kupujesz! Odpowiedz Link
jacezia Re: pieczątki!!! 03.01.19, 17:13 Stemple silikonowe z różnymi motywami są tutaj : plastyczny.com.pl/stemple-c-735.html Odpowiedz Link