molpydzik 13.12.05, 16:48 Wiecie, ze empik sprzedaje rzeczy do "sztuki rodzinnej" juz w necie? Tzn, ze jest kolejny sklep, gdzie mozna cos kupic, bez wychodzenia z domu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 ciekawostka 13.12.05, 18:45 Właśnie wyczytałam u nich: "Plastikowy misiu", a niżej: "Szkło to uniwersalny materiał dekoracyjny." No to szkło czy plastik??? Bosz... Odpowiedz Link
kasiaba1 Qlka, normalnie Ci nie uwierzyłam ;) 13.12.05, 19:58 qlka_79 napisała: > Właśnie wyczytałam u nich: > "Plastikowy misiu", a niżej: "Szkło to uniwersalny materiał dekoracyjny." No to > > szkło czy plastik??? Bosz... > Wchodzę ci ja na tą stronę (a w końcu empik poważna firma niby) I czytam własnymi, zielonymi oczętami: "Przykleja serwetkę na wybrany motyw ze szkła, metalu, porcelany, ceramiki, itp." co się przykleja?? na co?? "Dodatki to taki dział w którym każdy z produktów może być wykorzystany na wiele sposobów" szkoda że nie "dodatki służą do dodawania" "Lakier do spękań daje wspaniały efekt spękania farby" słodkie i inne oczywistości z cyklu "szef coś kazał napisać, a właściwie nie ma co" Opis przy serwetkach mnie powalił A poza tym ze sklepiku się baaaaaaaaaardzo cieszę. Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Qlka, normalnie Ci nie uwierzyłam ;) 13.12.05, 20:01 aha, a za plastikowego "misiu" to już złota czcionka, ktoś uznał że słowo "miś" jest zbyt... krótkie?? Odpowiedz Link
qlka_79 Re: Qlka, normalnie Ci nie uwierzyłam ;) 13.12.05, 20:35 Haha, dzięki za wiarę Odpowiedz Link