Dodaj do ulubionych

Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian itp

02.01.06, 14:38
Dziewczyny, W najbliższą sobotę i niedzielę są dni otwarte w Akademii
Creative Edge (nie znam jej osobiście) może warto tam zajrzeć. Ponizej podaję
info. Dzwoniłam tam i będzie to wyglądało nastepująco można przyjść o
dowolnej porze i w siedzibie podać kurs jaki nas interesuje wtedy skierują
nas do poszczególnych sal gdzie będą krótkie kursy. Dni są oczywiście
bezpłatne.
Zapraszamy Na Dni Otwarte w Akademii
7-8 stycznia 2006 od godziny 11:00
Warsztaty dla kobiet:
·Dekoracyjne malowanie i modelowanie ścian
·Artystyczne projektowanie wnętrz
·Oaza zieleni: ogród, taras, balkon
·Mix artystyczny (malowanie na jedwabiu, ceramice oraz batik)
·Decoupage jako technika zdobienia przedmiotów
·Twój wewnętrzny potencjał
·Komunikacja z elementami asertywności

Creative Edge Int Sp. z o.o.
ul. Ligonia 38
01-498 Warszawa
tel. 022 861 56 97/98
www.creativeedge.pl
akademia@creativeedge.pl

Obserwuj wątek
    • loriaan Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 02.01.06, 16:14
      to jest poprostu NIESPRAWIEDLIWE.. chyba siebede musiała przeprowadzic do wawysad
    • magiczna_chwila Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 02.01.06, 16:21
      Loriaan, ja też to uważam za NIESPRAWIEDLIWIE. Wszystko co najlepsze w Wawie sad
      Zazdroszczę tym którzy się załapią na kursy, bo ich tematy brzmią bardzo
      interesująco.
    • nean sprostowanie 02.01.06, 16:54
      Te dni otwarte to taka zachęta żeby kupić w tej firmie kurs płatny więc nie
      wiem jak to będzie wyglądać czy to będzie ciekawe itp ale może kogoś to
      zainteresuje. Sama osobiście pójdę (jak czas pozwoli) na malowanie ścian, batik
      i aranżację wnętrz
      • niutka_78 Re: batik 05.01.06, 12:14
        Batikowanie to strrrasznie brudna robota.. wink
        Ja wtedy wpadam "w ciąg" na tydzien lub dwa bo inaczej nie ma sensu robić z
        domu pracowni.
        Ale polecam. Moja mini galeria: www.labfoto.pl/dyna/myphotos.mhtml?
        gid=22925;gt=p;tid=15
        • niutka_78 Re: batik 05.01.06, 12:15
          eeee... coś sie nie chce wkleic ---> szukac w dziale sztuka
    • nina1980 Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 05.01.06, 13:13
      Ja też się tam wybieram bo wyglada to interesująco.
      Byłam też na ich stronie i cenowo wygląda również nieźle.
      Już wcześniej szukałam kursu z decu, ale wszędzie proponują oddzielnie ikony,
      decu klasyczny itd.
      No ale doczekałam się mam wszystko w jednym kursie smile

Pozdrawiam i do zobaczenia Nina
      • miska_malcova Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 05.01.06, 13:52
        jasna cholera, a w Krakowie jakiegos kursu nie będzie??? sad((((
        • loriaan Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 05.01.06, 22:12
          ha,miska moge ci zrobic nieprofesjonalny hahhaa
          • miska_malcova Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 06.01.06, 10:38
            smile
      • greglis Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 05.01.06, 21:26
        Ale ninko to chyba nie jest wszystko w jednym kursie,bo nie widziałam jeszcze
        kursu 20 godzinnego non stop a i z doświadczenia wiem że ciężko jestzrobić
        nawet 2 kursy pod rząd.To wbrew pozorom bardzo męczące
        • rosie.rosie Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 05.01.06, 22:55
          greglis napisała:
          > Ale ninko to chyba nie jest wszystko w jednym kursie,bo nie widziałam jeszcze
          > kursu 20 godzinnego non stop a i z doświadczenia wiem że ciężko jestzrobić
          > nawet 2 kursy pod rząd.To wbrew pozorom bardzo męczące

No wlasnie jak to jest w koncu z tym kursem?
          Oferuja kurs 4x5godz. czyli 20godz. w dwa dni jak rozumiem.
          Koszt podany jest za calosc 490zl.
          Aha, i jeszcze jedno: w cene kursu wliczone sa materialy oraz poczestunek:
          kawa, herbata, ciasteczka smile))

Pisalam do nich, ale nie dostalam odpowiedzi.
          Ninko, napisz dokladnie co oni Ci naopowiadali, bo jakos tego nie potrafie
          sobie wyobrazic.
          • kajjoa Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 06.01.06, 10:12
            1) dzień otwarty:
            Z moich informacji wynika, że ekipa prowadząca będzie w komplecie smile. Będzie
            to wyglądało mniej więcej tak, że zbiera się grupka i zaczyna zabawę, w trakcie
            dochodzą i wychodzą osoby, albo trzeba poczekać na kolejną grupkę (zależy to
            oczywiście od zajęć). Atmosfera jest miła i niewymuszona, więc z przyjemnościa
            można tam spędzić cały dzień i "posmakować" wszystkiego po trochu.
            2)Kursy proponowane są 4 x 5h czyli 4 sesje np. sobotnie. Tak jak słusznie
            greglis zauważyła nie da się zawrzeć wszystkiego w czasie jednego ciągłego
            kursu. Ponieważ wszystkie rzeczy są pracochłonne potrzeba czasu żeby cokolwiek
            samodzielnie wykonać, a w ten sposób najlepiej się można nauczyć i wyjść z
            gotową pracą przez siebie wykonaną.
          • nina1980 Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 06.01.06, 13:27
            Rosie
            Wszystko co napisałaś odnosnie kursu się zgadza, uzyskałam dokładnie takie same
            informaję. Kursy bedą odbywać sie w 4 kolejne soboty po 5 godzin.
            Może powinnaś do nich zadzwonić?
            Z doświadczenia wiem, że z e-mailami różnie bywa.

Pozdrawiam Nina
            • rosie.rosie Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 06.01.06, 23:50
              Dzieki Ninko, niestety koszt mnie przeraza..
              Bylabym zainteresowana tylko jednym z tych kursow.
              Chyba rzeczywiscie musze do nich zadzwonic.
        • nina1980 Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 06.01.06, 13:04
          Z tego co się dowiedziałam bedą to 4 spotkania (sobota) po 5 godzin.
          Łacznie cały kurs będzie trwał 20 godzin.
          Cały kurs ma trwać około miesiąca.
    • elka73 Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 05.01.06, 20:46
      Ta..kursy...
      Jak w Szczecinie był PROGESTERON i zapisałyśmy się z Aniani to tylko glina
      wypadła...Do batiku np. nie doszło,bo ktoś zachorował ,albo nie dojechał...eeee
      • waga30 Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 05.01.06, 22:10
        A co ja mam powiedzieć ??? Mieszkam w okolicy i to bardzo bliskiej-Łodzi -a to
        pustynia -tak mi się zdaje...To niesprawiedliwe że wszystko poza moim zasięgiem-
        przynajmnie na razie...eh pozdr ewa
        • kajjoa Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 06.01.06, 10:14
          Pociągi całkiem sprawnie kursują między W-wą a Łodzią, więc można się pokusić o
          całodniowy wypad na taki dzień otwarty, tylko co zrobić jak się takie kursy
          spodobają.... smile
          • waga30 Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 07.01.06, 00:18
            mam nawet samochód ale również dwójkę maluchów-stąd kłopot smile
            • kajjoa Re: Dni otwarte z kursami decu, malowania ścian i 09.01.06, 11:35
              To możemy się np. wiosną umówić i "pobawić" w decoupage w ogródku z dziećmi smile
              Zależy w jakim wieku masz pociechy, albo bedą się bawiły z nami artystycznie
              albo artystycznie w piaskownicy.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka