Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stomil wygra z Legią 1:0

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 13:40
    Historia lubi się powtarzać, więc będzie tak jak przed rokiem. Bramka padnie w
    pierwszej połowie między 30 a 40 minutą niewykluczone, że z karnego. Strzelcem
    bramki Paweł Holc. Legia będzie bić głową w mur. Stomil wyjdzie z ogromną
    chęcią walki i dlatego wygra. A Legia zlekceważy rywala. Choć też będzie mieć
    rzut karny. Ale Andrzej Krzyształowicz obroni.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: Stomil wygra z Legią 1:0 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 13:48
        Obyś się nie mylił. Stomil mistrzem Polski!!!
        • Gość: ZKS Re: Stomil wygra z Legią 1:0 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.05.01, 14:10
          jest to jeden z naprawde niewielkiej ilosci (glownie w europejsckih pucharach)
          meczow w ktorych bede kibicowal Legii!
          jak spadac to tylko razem ze stomilem!
          (wygrana kondom-boys bedzie conajmniej podejrzana, stomil naprawde prezentuje w
          tym sezonie zalosny poziom)

poza tym : od tego jest forum "Liga Polska"
          • Gość: zbyszko Re: Stomil wygra z Legią 1:0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 17:01
            a dla mnie jest to jedyna porażka legii , która mnie nie martwi , mam nadzieję
            , że to pomoże stomilowi utrzymać się w lidze
          • Gość: fuzzy Re: Stomil wygra z Legią 1:0 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 19:51
            Nigdy w Płocku nie wychodziła wam gra w piłkę,dlatego zawsze spadacie piętro
            niżej.Nigdy nie zrobiliście tego razem ze STOMILEM,także i w tym sezonie się
            wam to nie uda.Grajcie dalej DISCO POLO,a piłkę zostawcie innym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka