13.01.06, 21:42
kupiłam dzisiaj w empiku "laboratorio di decoupage" cena 39 zł w srodku 4
pędzle i 20 kart do decou bardzo ładne(juz ktos na allegro sprzedaje połówki
hehe)mysle ze się bardzo opłacasmile
Obserwuj wątek
    • toxicloki Re: empik 13.01.06, 22:23
      lorka blagam - kup mi tez!!! na tym moim wygwizdowie to po wyborcza trzeba
      kilometry zapierniczac a cus zagramanicznego to se moge ...wink
      zaraz przelalabym ci pieniachy plus wysylka na konto, co? w gdanskim empiku
      nawet tego nie widzialam, a jak zapytalam o casamie (w niedziele) to mi pani
      powiedziala ze oni w ogole tego pisma nie prowadza... mowie jej ze w wawcxe
      kupowalam w empiku a ta "no niemozliwe"... i po wiankachuncertain
      • loriaan Re: empik 13.01.06, 22:39
        no kupiłabym ci tyle ze wziełam ostatnie całe, to co zostało było roztarmoszone
        i niepełnesad
      • loriaan Re: empik 13.01.06, 22:40
        następnym razem zapamietam i wezme dwabig_grinbig_grin
      • osculatius Re: empik 13.01.06, 22:53
        Toxiclocki Witaj!
        mogę się rozejrzeć i zobaczyć w któryms empiku...
        Napisz czy chcesz na pewno..
        • igaspr Re: empik 13.01.06, 22:58
          Ja kcem na 100% smile
        • toxicloki Re: empik 13.01.06, 23:05
          chce!!!!smile)))
          jesli udaloby ci sie namierzyc daj znac blagam! gdanski empik jakis biedny
          wyjatkowo i jeden i drugi zas teraz to juz w ogole nie mam jak szperacsad
          daj tylko znac na maila a zaraz przelewam pieniachy! obiecuje ze jestem
          wyplacalnasmile)))

lorka zlota kobito! ty to... no normalnie... ale az tak ze... oj... no wlasnie!
          ave!smile))
          • osculatius Re: empik 13.01.06, 23:12
            Ok..poniewaz jutro i tak będę przejeżdżać po warszawie moge zobaczyc w 2 empikach. Rozumiem, ze 2 sztuki chcecie..
            Jak kupie to dam znać..
            ja juz sobie sama kupiłam i mam...ale rozumiem Wasze udręczone duszyczki..
            Całuski
      • zielony_listek Casamia 16.01.06, 20:55
        > a jak zapytalam o casamie (w niedziele) to mi pani
        > powiedziala ze oni w ogole tego pisma nie prowadza... mowie jej ze w wawcxe
        > kupowalam w empiku a ta "no niemozliwe"... i po wiankachuncertain

Toxi, w Warszawie jak o Casamie pytam to też nie bardzo kumają smile Zwłaszcza,
        że w bazie to nie figuruje jako Casamia tylko "Le idee di casamia". Tylko ja
        oczywiście nie pamiętam nigdy tego le (to rodzajnik chyba) i jak nie moge
        znależć na półce, to się upieram, że mają szukać "coś idee coś casamia" i nie
        odejdę aż mi nie znajdą czy na pewno akurat nie ma smile

Pozdrawiam
        zielony_listek
        • loriaan Re: Casamia 16.01.06, 21:25
          jak to nie mają w empiku casamia.. przecie w grudniu czy w
          listopadziekupowałam.. oszalały tebaby czy co?? ale to racja odjakiegos czasu
          szukam nowego numeru i wielkie echo
          • izulek2 Re: Casamia 16.01.06, 21:41
            a ja dziś kupiłam styczniowy w toruńskim Empiku
            • loriaan Re: Casamia 16.01.06, 21:45
              uprasza się o nie denerowwanie wygładniałych decoupagystektongue_out
              • izulek2 Re: Casamia 16.01.06, 22:13
                i papiery są wiktoriańskie, i stare pima i listy hi,hi. Nie wiem czy ja sama
                taka zdolna w Toruniu, ale biedna pani w empiku pierwszy raz słowo decoupage
                usłyszała, i ze mna dzielnie szukała " tego na DE', nawet do komputra zajrzała
                • toxicloki Re: Izo ty jedna:>>>>>>>> 27.01.06, 17:32
                  izulek... i juz cie nie lubietongue_outP
                  nie dosc ze sie jawnie i bez cienia wstydu chwalisz przed nami -wyglodnialymi,
                  zdradzonymi przez sprzedawczynie, biednymi, na skraju zalamania ofiarami empiku
                  (empika??) to jesczze smiesz pisac TAKIE RZECZY!!! kurde... uwielbiam motywy
                  wiktorianskie buuuuuuuu

oj, nie chcialabym cie miec w poblizu bedac na lozu smierci.. pewnie zamiast
                  "masz ostatniego browara przed smiercia" bys mi powiedziala " a wiesz, u mnie w
                  empiku to mi do olowka dali trzy skrzynki na wino gratis!"tongue_outPP

osz tyyyyyy!smile)))))))))
          • zielony_listek Re: Casamia 16.01.06, 21:54
            > jak to nie mają w empiku casamia..

Toć nie piszę, że zupełnie nie ma, tylko sprzedawczynie nie kojarzą. Zwłaszcza,
            że chyba niewiele zamiawiają, bo zanim sie pojawi nowy numer to starego już nie
            ma. Nie wiem, czy to reguła, czy ja pechowa jestem smile A zwłaszcza, że latem
            któryś numer był dwumiesięczny. A zapamietanie o jakiej porze miesiąca się
            zazwyczaj pojawia to mnie przerasta (nastepnego dnia nie pamiętam smile
            Jak rzucam w Empiku nazwe to się dziwnie patrzą, dopiero jak się upieram to
            znajdują. Chłopom bym się nie dziwiła, ale damskie sprzedawczynie też smile
            pozdrawiam
            zielony_listek
        • toxicloki Re: zielona, pocieszycielko moja!:))) 27.01.06, 17:35
          ech, jakos raźniej mi gdy czytam ze nie tylko "moje" eksdpedientki bystre jako
          woda w klopie....smile)))
          mowilam jej ze ma szukac "idee" bez"le" ale tez nie znalazla... swoja droga maja
          jakis porąbany system w tym empiku, nie?? powinno na pojedyncze haslo wywalac
          wszystkie tytuly jak w wyszukiwarkach... chyba meza na nich nasle niech im
          porzadny napiszesmile))
      • osculatius Re: empik 26.01.06, 23:40
        Toxiclocki Witaj serdecznie!
        Nie odzywałam się bo tego numeru już nie znalazłam w żadnym empiku.
        Ale dzis kupiłam nastepny....nr 13 i bardzo mi się podobuje...
        Moim zdaniem warto go miec.
        Jak jestes zainteresowana zakupem to daj znać.
        To jest nowy numer Laboratorio di decoupage- numer chyba specjalny, bardzo fajne papiery , duzo pittorico..
        daj znać na gazetowego
        Całuski
    • t.he Re: empik 16.01.06, 15:14
      A jaki charakter ma to pismo? Jak się np. ma do Casamii? Ładniejsze rzeczy
      pokazują?

• reni_aferka Re: empik 16.01.06, 15:36
        Kupowalam laboratorium dosc dlugo..ale wydaje sie niemal 40 zl a tak naprawde
        rzadko cos odkrywczego tam jest. w piatek widzialam nowy numer ..popatrzylam i
        odlozylam smile

papiery czasami fajne...ale ile mozna papiery chomikowac wink?

Szkoda ze tylko to jest u nas dostepne sad
        • t.he Re: empik 16.01.06, 22:35
          Szkoda, że to nie jest dostępne...
          www.stampington.com/html/main_magazines.html
          Co prawda to nie o decu smile

• loriaan Re: empik 16.01.06, 18:40
        strcte, szkoleniowy. pokazują jak zrobic konkretny przedmiot. casamia to raczej
        pomysły na aranżacje wnętrz
        • t.he Re: empik 16.01.06, 22:38
          A stylistycznie? Podobne?

Kupiłam sobie gwiazdkową Casamię, co było moim drugim podejściem do tego pisma,
          ale jestem strasznie rozczarowana. W ogóle mi się to nie podoba i nie tego
          spodziewałam się po narodzie, który wydał wybitnych rzeźbiarzy, malarzy i
          designerów wink)))
          • mrouh Re: empik 27.01.06, 16:49
            Tez mam gwiazdkową, podoba mi się, bo cudów się nie spodziewałamsmile To w końcu
            tylko pomysły na ozdabianie domu. Podoba mi się, że pokazują różne rzeczy, wbrew
            pozoroem, nie tylko decoupage jest fajnysmile Cieszę się z papierów- ten
            "listowy" jest bardzo fajny i myślę, żeby sobie przerobić z jego pomocą biurko.
            Mam też laboratorio... w zbiorczym opkaowaniu- tzry stare numery z papierami,
            ale ich jakość jakoś mi się wydaje podejrzana... Muszę na razie kończyć, może
            dorzucę coś potemsmile
    • ibisek1 Re: empik 16.01.06, 18:26
      do mnie właśnie z Włoch jedzie...
      • 131mariola Re: empik 17.01.06, 03:10
        Znalazłam prenumerate CASAMIA jeżeli kogoś skusi cena??????????
      • 131mariola Re: empik 17.01.06, 03:10
        Sory zapomniałam wkleić link
        www.kiosk24.pl/magazyny/idee_di_casamia_italy_#title
        • aniani3 Re: empik 27.01.06, 11:01
          za egzemplarz wychodzi 37zł z wliczoną już przesyłką. To cena podobna jak w
          empiku, tyle że trzeba jednorazowo wpłacić sporo kasy i tu tkwi problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka