Dodaj do ulubionych

dobry prezent - polecajki

13.12.24, 16:36
Polecam prezent dla osób zainteresowanych kuchnią, gotowaniem i kulinariami - książki z cyklu: "..na talerzu"
Ja mam Italia na talerzu, a przyjaciółce kupiłam Paryż na talerzu. Jest też Francja na talerzu i to wszystko. To są pięknie wydane encyklopedie (ale tematyczne, nie alfabetyczne) z masą zdjęć rysunków, historyjek. Kuchnia danego kraju/regionu od a do zet plus słynne lokale, znane produkty, słynni kucharze, przepisy na flagowe dania.

www.empik.com/italia-na-talerzu-francois-regis-gaudry,p1310392867,ksiazka-p?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=19772120614&utm_id=19772120614&utm_term=empik_ksiazka_search&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA0--6BhCBARIsADYqyL8AHkavE0PSSOvMbe3IWBfInWef_B0yHPau4n7JAmwA7gSZWNfYQmkaAiTEEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: dobry prezent - polecajki 13.12.24, 16:38
      Kupiłam Italię ze dwa lata temu (?) pod wpływem forum, a jakże! Uwielbiam, często zaglądam w celach relaksacyjnych.
      Francja ponoć nie tak fajna?
      • claudel6 Re: dobry prezent - polecajki 13.12.24, 16:42
        Francji nie widziałam, Italia jest super. Jak to się fajnie przegląda smile
        Do "Paryża.." zajrzałam, ale też wygląda dobrze.
    • kura17 Re: dobry prezent - polecajki 13.12.24, 21:40
      po polecankach na forum kupilam Italie na talerzu dla znajomych jako prezent slubny, bardzo im sie spodobala smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka