magdusia1984 05.02.06, 21:24 Witam kończa mi sie farby i krak a niezbyt wiem gdzie mogłabym je kupić w okolicy Gliwic.Inne miasta w poblizu jak Katowice też wchodza w gre. Całuski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milena_69 Re: Gliwice-materiały do decoupage???W 05.02.06, 22:38 w Van Gohu na dworcowej ale tam crak nie jest zbyt dobry Odpowiedz Link
ania008 Re: Gliwice-materiały do decoupage???W 05.02.06, 22:53 Ja kupiłam w Van Goghu kraka maimeri-jednoskładnikowego, nie jest najgorszy jak już go popróbujesz, są też farby akrylowe, ale ja z nich nie korzystam. Kupuje akrylowe do drewna i metalu-najtaniej wychodzi snieżka, w sklepie na Tarnogórskiej. Tam też kupisz lakier akrylowy śnieżki, ale on chyba zażółca Pozdrowienia. Odpowiedz Link
kasicaaa Re: Gliwice-materiały do decoupage???W 06.02.06, 16:07 akryle też kupuję w normalnych malarskich sklepach - śnieżkę najczęściej, lakiery też tam. a te "specjalistyczne" cracki i werniksy - w internecie. w hergonie najczęściej. bo parę razy mi się zdarzyło, że w plastyku w katowicach babka nie wiedziała o co mi w ogóle chodzi Odpowiedz Link