emyla77 07.10.06, 19:24 Dziewczynki, z Beatką skłądamy zamówienie w Qnszcie (www.qnszt.pl). Jeśli coś chcecie piszcie na maila emyla@interia.pl albo gg 5835839 Zamówienie skłądamy w poniedziałek, żeby na czwartek dotarło do nas Pozdrowionka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga30 Re: Do Cafeartek z Łodzi 08.10.06, 09:39 hah Emilko-czyli szykuje się uczta koralikowa i szaleństwo oglądania ślicznośći ozmaitych!!!!-pozdrawiam serdecznie i cieplutko-ewa Odpowiedz Link
pistacja_zielona Re: Do Cafeartek z Łodzi 08.10.06, 21:20 Emilka gdzie kupiłaś ten ubijak do mleka co go maiłaś onegdaj na spotkaniu. Sen mi to z powiek spędza ostatnio. Odpowiedz Link
inga34 Re: Do Cafeartek z Łodzi 09.10.06, 07:27 hahah kasiu!!! sa w sklepach kawowych i nie tylko ja mam taki mały fajny bajer Odpowiedz Link
emyla77 Re: Do Cafeartek z Łodzi 09.10.06, 11:36 Pistacjo, kupowalam dwa - jeden w sklepie na Więckowskiego (idąc od Piotrkowskiej po prawiej stronie, między Pietryną a Kościuszki). Tam jest sklep z artykułami gosp.domowego, takimi bardziej wypasionymi. Jedyny na tej uliczce. Drugi kupowałam przy Geant'cie na Piłsudskiego. Tam jest taki sklepik z garnkami i innymi metalowymi dodatkami. Są jeszcze na pewno w Art Domie, bo jak szukałam swojego, to tam dzwoniłam i mnie zapewniali o posiadaniu takowych. Małe natomiast widziałam w sklepiku kawowym przy pl. Reymonta, ale kosztowały więcej niż ten duży mój (Ja za swój zapłaciłam jakoś 47 zł, a małe, ponoć oryginalnie włoskie kosztowały chyba 56zł) Uff, to się napisałam Odpowiedz Link
emyla77 Re: Do Cafeartek z Łodzi 09.10.06, 14:45 Udanych łowów Kasiu p.s. Mleko najlepiej ubija się, jak baaardzo dobrze schłodzone. Wtedy piankę można "łyżkami kłaść". Polecam ubijać raze z cynamonem. Mniam Odpowiedz Link