naretka 20.10.06, 08:15 a tu nasza śliczna pani Kasia(Greglis) dekupażuje stoliczek,można było zobaczyć czajnik,pudełko na herbatę w kratkę i wiele innych prac,extra. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bamboo Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 20.10.06, 08:25 ja tez . greglis to prawdziwa prekursorka decoupage w polsce! Odpowiedz Link
magda1306 Re: Gratulacje GREGLIS 20.10.06, 08:38 Wyobrazcie sobie mnie! W lozku WE WLOSZECH i co widze? Greglis z forum! Az meza obudzilam, hahahaha i kazalam mu ogladac. Gratulacje. Odpowiedz Link
karolina988 Re: Gratulacje GREGLIS 20.10.06, 09:29 W "pytaniu na śniadanie"na TVP2 też dziś decoupage Odpowiedz Link
oliffka5 Re: Gratulacje GREGLIS 20.10.06, 09:49 A kto wprowadza w tajniki decoupage'u w pytaniu? Odpowiedz Link
jatka1 Re: Gratulacje GREGLIS 20.10.06, 10:56 A może by tak pomyśleć o własnym programie pt."piękne ozdoby własnoręcznie robione" Odpowiedz Link
magiczna_chwila Re: Gratulacje GREGLIS 20.10.06, 10:57 W "Pytaniu..." w tajniki różnych technik ręcznego zdobienia wprowadza Marzena Gursztyn. Kasiu, choć nie widziałam "Kawy i herbaty" to serdecznie gratuluję Odpowiedz Link
lilooo Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 20.10.06, 11:13 no nieeee, a ja dopiero teraz wstałam, błeeee, mnie to zawsze coś fajnego ominie. Pozdro Odpowiedz Link
tijgertje Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 20.10.06, 11:59 A ja nie mam polskiej telewizorni, buuu((( lilooo napisała: > no nieeee, a ja dopiero teraz wstałam, błeeee, mnie to zawsze coś fajnego > ominie. Pozdro A coz to sie w nocy robilo? Lakierowalo???? ))) Odpowiedz Link
lilooo Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 26.10.06, 23:17 Normalnie jasnowidz z ciebie, kochana, miałam szał decu, do 3 rano robiłam )Ale się pięknie z robotą posunęłam, wiele zaległości pokonanych zostało Odpowiedz Link
memulka Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 20.10.06, 12:02 Faktycznie można było oko nacieszyć, ale szkoda że tak baaardzo poglądowo Mimo, że nie znam GREGLIS i jetsem tu u Was baaardzo króciutko, pozdrawiam i cieszę się, że mogłam Ją poznałać "zza ekranu" ) Pozdrawiam marta Odpowiedz Link
sepiolka Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 20.10.06, 14:42 Do trzeciej w nocy kleiłam słoneczniki. Też przgapiłam. Buuuu... Odpowiedz Link
zielony_listek Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 20.10.06, 19:02 No ja też Kasię przespałam, dopiero później na Dwójce w "Pytaniu na śniadanie" się na decoupage załapałam (bo na zwolnieniu dzis jestem, he, he). A moja mama zadzwoniła po południu, że rano było o decoupagu, ja byłam przekonana, że chodzi jej o "Pytanie na sniadanie", a ona własnie Kasię w "Kawie i herbacie" oglądała. Kasia, gratuluję! Mojej mamie sie bardzo podobało Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
qlka_79 Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 21.10.06, 11:43 Bu, szkoda, że nie oglądam nie telewizji, może bym trafiła. Greglis, czemu się nie pochwaliłas? Chętnie byśmy obejrzały!!! Odpowiedz Link
pipi43 Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 21.10.06, 22:56 Oglądałam Pytanie na śniadanie. Niestety, gdybym wcześniej nie podczytywała Waszego forum, za nic nie pojęłabym, jak powstały te ozdoby. Jedna sprawa mnie nurtuje... Pani Marzena wspominała coś o stearynie. Czy mogę prosić o dokładniejsze wyjaśnienie w jaki sposób ją zastosować? Fajny chłop z tego Prokopa, ale tak skutecznie przeszkadzał, że kobieta nie powiedziała tego co planowała. Miało być coś o zdrapywaniu...? Odpowiedz Link
pipi43 Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 21.10.06, 22:58 Ło matko. Właśnie przeczytałam post Baszalotty - chyba coś mi wyjaśni) Odpowiedz Link
annaem1 Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 22.10.06, 09:53 a ja chętnie zobaczę w galerii stół który Pani Kasia ozdabiała- naprawdę INTERESUJĄCO sią zapowiada ... trafiłam niestety na ostatnie pół godziny programu, ale i tak załapałam się na galerię przedmiotów Greglis naprawdę wielkie gratulacje Odpowiedz Link
yoanna4 Re: Oglądam dziś rano kawę i herbatę i co widzę. 26.10.06, 23:32 szkoda wielka,że też nie widziałam-Kasiu gratuluję! pozdrawiam serdecznie) Odpowiedz Link