agagr 02.11.05, 21:08 Chciałabym zorganizować mojemu synowi (7 lat) urodziny w sali zabaw. Czy w Piasecznie lub okolicach jest coś fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahony2109 Re: Sala zabaw 02.11.05, 22:31 Kids Play przy Geant na Puławskiej. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Sala zabaw 03.11.05, 07:32 W wątku "gdzie place zabaw" opisana jest Stonoga. Jest McDonald ale nie polecam, ten wagonik kolejowy. w. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka Re: Sala zabaw 03.11.05, 12:54 a jak Kids Playa nie polecam.Potwornie drogo i chipsy jako poczestunek:(.Mc Donald w wagoniku-nie wiem,ale syn był zachwycony kiedy był tam na urodzinach kolezanki.Swojemu zorganizowałam w telepizzy w Kauflandzie-dzieciaki zachwycone..ale z perspektywy dorosłego-spore braki(np nie było obiecanego w programie imprezy malowania twarzy, a hostessa dretwa i bez podejscia do dzieci..) Odpowiedz Link Zgłoś
agagr Re: Sala zabaw 06.11.05, 18:37 W Kids Play byliśmy kiedyś na urodzinach innego dziecka. Moim zdaniem było fatalnie, tłok. Dzieci się szukały, hałas. Kazde dziecko bawiło się oddzielnie, najczęściej ze swoimi tatusiami, nie było okazji, żeby dzieci wzajemnie się poznały. W McDonalds (wagonik) też kiedyś byliśmy, mojemu synkowi nie podobało się, bo nie było miejsca na zabawę (szaleństwa), dzieci malowały, układały puzzle (to można robić w domu, bez towarzystwa innych dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś