maranka 20.12.05, 08:55 czy ktoś kupił - wynajął kino - co tam będzie ? trwają intensywne prace remontowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agromek Re: kino MEWA 20.12.05, 13:53 maranka napisała: > czy ktoś kupił - wynajął kino - co tam będzie ? trwają intensywne prace > remontowe Ja chcialem ale ktos mnie ubiegl .... A. Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: kino MEWA 20.12.05, 17:59 w jakim celu chciałeś kupić ? tak dla jaj ? Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: kino MEWA 20.12.05, 18:31 maranka napisała: > w jakim celu chciałeś kupić ? tak dla jaj ? Dla jaj to bym kupil kurnik. :-) Mialem pewne plany ale nawet nie zadzwonilem zeby sie zapytac ile to kosztuje. Jak myslicie ? Duzo ? Agromek Odpowiedz Link Zgłoś
ek1111 Re: kino MEWA 20.12.05, 19:51 Kino stało puste od kilku lat, już dawno czekało, żeby ktoś się zlitował. Nie sądzę, żeby zostało sprzedane, chyba raczej wynajęte. Ja w każdym razie już daaawno widziałam napis "DO WYNAJĘCIA" Ciekawe, co tam teraz będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: kino MEWA 28.12.05, 23:01 no właśnie ciekawe ? mam nadzieję ,że nie kurnik / patrz wyżej / Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: kino MEWA 29.12.05, 08:47 maranka napisała: > no właśnie ciekawe ? mam nadzieję ,że nie kurnik / patrz wyżej / Hehehe. Bardzo, bardzo ... . A. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.2b Re: kino MEWA 09.03.06, 07:09 Nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale już otworzyli: "Klub Kino". Ktoś już był? Ciekawa jestem jaki wystrój w środku... Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon26 Re: kino MEWA 14.03.06, 20:37 Tak ja byłam w piatek. Wystrój ??? jaki wystrój kilka starych kanap i 3 stoliki z ikea za 29,99.Muza tzw hause, dwa kolorofony i to tyle a piwo drozsze niż w warszawskich lokalach. Pozdrawiam kinomaniaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: kino MEWA 15.03.06, 07:59 kulfon26 napisała: > Tak ja byłam w piatek. Wystrój ??? jaki wystrój kilka starych kanap i 3 stoliki > z ikea za 29,99.Muza tzw hause, dwa kolorofony i to tyle a piwo drozsze niż w > warszawskich lokalach. Pozdrawiam kinomaniaków:) Czyli kiszka ? A Odpowiedz Link Zgłoś