mwielicka 01.04.09, 09:59 Potrzebuje dobrego Chirurga w Piasecznie,moze ktos kogoś poleca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomig1976 Re: Chirurg Dzieciecy Piaseczno 01.04.09, 10:37 Witam. Osobiście polecam panią doktor Hannę Kwiatkowską-Tulczyńską, specjalistę chirurgii dziecięcej. Pani doktor przyjmuje w Centrum Zdrowia w Piasecznie przy ulicy Czajewicza. Ze swoim maluszkiem byłam już dwukrotnie i uważam, że jest znakomitym specjalistą a zarazem cudownym człowiekiem. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
gucia31 Re: Chirurg Dzieciecy Piaseczno 01.04.09, 19:30 byle nie kłoszewski z cmp Odpowiedz Link Zgłoś
mwielicka Re: Chirurg Dzieciecy Piaseczno 01.04.09, 22:55 no własnie wczoraj tu coś o nim czytałam i przypomniało mi sie ze byłam rok temu u niego z nózkami małego i..... nie umeim powiedziec czy byłam zadowolona :) na wszelki wypadek pytam o innych :) spróbuje chyba moze na czajewicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaferg Re: Chirurg Dzieciecy Piaseczno 02.04.09, 15:31 Też jesteśmy umówione na Czajewicza we wtorek, do tej pani właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mwielicka Re: Chirurg Dzieciecy Piaseczno 02.04.09, 22:32 No niestety szukam dalej bo na czajewicza termin dopiero na 28 kwietnia :/ Odpowiedz Link Zgłoś