Gość: hrabia IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 25.11.02, 14:54 Hej "stara" gwardio! Co sie z Wami dzieje? Dlaczego tu nikt juz nic nie pisze? Jazzak? Jank? Manus? AgaT? Jestescie tam? Haaalooo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazzak Co się dzieje? (2) IP: *.mst.gov.pl 25.11.02, 15:52 Hrabio i ja zadaję sobie to pytanie! Właściwie to przewidywałem że pytanie padnie z maszyny Janka. no to zaczynamy... :)....kurna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Co się dzieje? (2) IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 25.11.02, 17:13 Ja myślę, że to wszystko przez deprechę jesienną, która dopada ludzi wkoło ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek.bial Re: Co się dzieje? (2) IP: 212.33.78.* 26.11.02, 11:37 Ale mimo to piszmy , piszmy , piszmy. O wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek2826 Re: Co się dzieje? IP: 213.17.170.* 26.11.02, 11:34 Właśnie. Co się dzieje? Ja też uważam, że to jesienna senność. Siedzę w pracy i też mi się nie chce palcem ruszyć. CO najwyżej poczytać cudze teksty - no cóż, brak słońca chyba zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: Co się dzieje? 26.11.02, 13:27 A mnie się wydaje, iż ta jesienna depresja to wygodne wytłumaczenie dla ogólnego marazmu na tym forum i tyle. Osobiście żadnej - jesiennej czy tez innej - depresji nie odczuwam, gdyż oczekuję drugiego dziecka i mam w sobie tyle energii, że mogę się z kimś podzielić. Poza tym listopad to moja ulubiona pora roku, lubię też zimę, która się zbliża i Boże Narodzenie. Także same radosci przede mną, czego wszystkim życzę. A cóż tam w NUM słychać,może ktoś doniesie? Pozdrawiam AgaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Co się dzieje? IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 26.11.02, 13:33 : > A mnie się wydaje, iż ta jesienna depresja to wygodne wytłumaczenie dla > ogólnego marazmu na tym forum i tyle. na coś trzeba zwalać, nie? Osobiście żadnej - jesiennej czy tez > innej - depresji nie odczuwam, gdyż oczekuję drugiego dziecka i mam w sobie > tyle energii, że mogę się z kimś podzielić. no to może podziel się nia z nami wszystkimi? Rzuc jakis nowy temat... > Poza tym listopad to moja ulubiona pora roku, lubię też zimę, która się zbliża > i Boże Narodzenie. Także same radosci przede mną, czego wszystkim życzę. > A cóż tam w NUM słychać,może ktoś doniesie? no własnie w tym problem - ja bym napisał co w NUM słychać, ale nie byłem tam ho ho ho a może dłużej - ech ta praca..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Co się dzieje? IP: *.mst.gov.pl 26.11.02, 14:57 agat1 napisała: - depresji nie odczuwam, gdyż oczekuję drugiego dziecka i mam w sobie > tyle energii, że mogę się z kimś podzielić. Fajnie nowy maluszek super - a dodam że i u mnie w rodzinie coś się szykuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek.bial Re: Co się dzieje? IP: 212.33.78.* 27.11.02, 11:37 NO gratuluję. Fajna sprawa dwa małe karaluszki w domu. Wiem coś o tym. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Uderz w forum - Puławiacy się odezwą... IP: *.acn.pl 27.11.02, 10:10 A już sądząc z sekwencji pojawiania się odpowiedzi na post hrabiego - większość forumowiczów pozostaje na stałym czujnym nasłuchu. Samemu ani mru mru, ale trzeba być czujnym :o) Stawiam tezę, że wszystko przez to, że tu tak spokojnie i kulturalnie. Nie żebym zaraz chciał krwi i bójek, ale skoro tak ciepło, miło i przytulnie to forum w naturalny sposób zapada w seee... Chrrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Uderz w forum - Puławiacy się odezwą... 27.11.02, 18:04 od miesiaca mam utrudniony dostep do sztywnych łacz internetowych przykro mi... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: Uderz w forum - Puławiacy się odezwą... 28.11.02, 09:30 m.in napisał: > od miesiaca mam utrudniony dostep do sztywnych łacz internetowych > przykro mi... :((( ... a nam jak przykro ; ale myślam jesteśmy z Tobą, jak będziesz miał okazję, to się odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek.bial Re: Uderz w forum - Puławiacy się odezwą... IP: 212.33.78.* 28.11.02, 10:02 No i znowu wszyszcy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Uderz w forum - Puławiacy się odezwą... IP: *.acn.pl 28.11.02, 10:07 Gość portalu: arek.bial napisał(a): > No i znowu wszyszcy razem. I w dodatku agat promieniuje wyłącznie dobrą energią :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: Uderz w forum - Puławiacy się odezwą... 28.11.02, 14:03 Przecież pisała, że mogę się podzielić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Co się dzieje? IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 28.11.02, 15:36 Ja pewnie od 01.01.2003 będę częściej pisywał na Forum bo...niestety tracę (chyba?) pracę ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Co się dzieje? IP: *.mst.gov.pl 28.11.02, 16:09 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Ja pewnie od 01.01.2003 będę częściej pisywał na Forum bo...niestety tracę > (chyba?) pracę ;( kurna myśl pozytywnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Co się dzieje? IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 28.11.02, 17:58 > > kurna myśl pozytywnie kurna jazzak staram się staram się! Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: Co się dzieje? 29.11.02, 07:52 Hrabio, oczywiście cieszymy się, że będziesz częściej bywał na forum, ale z tą pracą to może się jednak uda? Myślę pozytywnie razem z Tobą AgaT Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Co się dzieje? 01.12.02, 22:18 mi własnie z pracy było lepiej pisac bo miałem sztywniaka niestety kontrakt sie skończył w październiku :((( pozdrawiam was wszyskich serdecznie a szczególnie ciepło harbiego ps wejdzcie na strone (z sygnaturki), która zrobiłem z kolegami i jesli byscie mogli to napiszcie co o niej myslicie chciałbym taka zrobić o kazimierzu dolnym ale cóz od kilkunastu lat mieszkam gdzie indziej... a od pół roku własnie na Kazimierzu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 ZIMA! 02.12.02, 13:26 Zima, zima, zima pada, pada śnieg... Poszaleliśmy sobie wczoraj rodzinnie na śniegu, tylko bałwan nie dał się ulepić. Czy Was też przysypało? Chyba tylko w górach nie ma zimy.. Pozdrawiam zimowo AgaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek.bial Re: ZIMA! IP: 212.33.78.* 02.12.02, 15:01 Zgadnij co się dzieje w Białymstoku? Tragedy. Nie można wyjechać z osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: ZIMA! IP: 195.116.92.* 03.12.02, 10:27 A w Janowcu nic! Ani odrobinki śniegu, więc w Puławach pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Zamarzło... IP: *.acn.pl 10.12.02, 15:58 ...na forum. Cicho i spokojnie. Nawet ktoś nam pod****** w tej ciszy jakieś 50 postów z forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Zamarzło... IP: *.mst.gov.pl 10.12.02, 16:12 Gość portalu: Jank napisał(a): > ...na forum. Cicho i spokojnie. Zgrabiale dłonie ot przyczyna. ps. ciągnie od okna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Coraz lepiej, nie ma co... IP: *.acn.pl 10.01.03, 09:57 Czy mnie się wydaje, czy forum zaczyna przypominać rubrykę drobnych ogłoszeń? Jeszcze trochę to zobaczymy matrymonialne, "dam/wezmę pracę"... Ot tak sobie marudzę przedweekendowo :o) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: Coraz lepiej, nie ma co... 10.01.03, 12:32 ... a ja wiedziałam, że w piątek na pewno ktoś się odezwie. A może forumowicze remanenty robią z ostatniego roku? Albo szaleją na nartach? Czego im życzę.. Pozdrawiam AgaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Coraz lepiej, nie ma co... IP: *.acn.pl 10.01.03, 13:18 Witaj, Noworoczne remanenty nie trwają zbyt długo, skończyła się też świąteczna wolność. Wracamy do rzeczywistości :o) A i na szaleństwa przyjdzie jeszcze trochę poczekać :o/ Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: Coraz lepiej, nie ma co... 10.01.03, 14:05 Dlaczego trzeba poczekać na szaleństwa? Poszaleć można zawsze i wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Coraz lepiej, nie ma co... IP: *.acn.pl 10.01.03, 14:15 No, no, pamiętam że ujawniłaś swoje rychłe plany co do wparcia wzrostu populacji post-NUMowej. I Ty mówisz o szaleństwach?? Bój się Boga :oP Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: Coraz lepiej, nie ma co... 13.01.03, 09:03 Gość portalu: Jank napisał(a): > No, no, pamiętam że ujawniłaś swoje rychłe plany co do wparcia wzrostu > populacji post-NUMowej. I Ty mówisz o szaleństwach?? Bój się Boga :oP ... chyba każde z nas inaczej myśli o tych szaleństwach... A swoją drogą, pożartować to już nie można? Poczucie humoru najważniejsze w każdej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Coraz lepiej, nie ma co... IP: *.acn.pl 13.01.03, 10:30 agat1 napisała: > > ... chyba każde z nas inaczej myśli o tych szaleństwach... > A swoją drogą, pożartować to już nie można? Poczucie humoru najważniejsze w > każdej sytuacji > Ależ można - to co napisałem to nie uszczypliwość tylko taki przekorny "głos rozsądku". Mam nadzieję że się nie obraziłaś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: Coraz lepiej, nie ma co... IP: 195.116.92.* 13.01.03, 11:57 Oczywiście, że się nie obraziłam, gdzieżby tam. A i nie szaleję za mocno, trzeba przyznać, odkąd wróciłam do pracy wieczorami jestem raczej zmęczona to i na szleństwa ochoty nie ma. Coś się nam leniwie - zimowo zrobiło na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Coraz lepiej, nie ma co... IP: *.acn.pl 13.01.03, 12:22 Gość portalu: agat1 napisał(a): odkąd wróciłam do pracy wieczorami > jestem raczej zmęczona to i na szleństwa ochoty nie ma. Tak sobie właśnie myślałem, że raczej się oszczędzasz... I bardzo dobrze. > Coś się nam leniwie - zimowo zrobiło na forum. Ano tak. Jazzak zagajał jak mógł na forum, ale efekty raczej umiarkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Coraz lepiej, nie ma co... IP: *.mst.gov.pl 10.01.03, 12:33 Gość portalu: Jank napisał(a): > Czy mnie się wydaje, czy forum zaczyna przypominać rubrykę drobnych ogłoszeń? > Jeszcze trochę to zobaczymy matrymonialne, "dam/wezmę pracę"... > Ot tak sobie marudzę przedweekendowo :o) > Pozdrowienia. opadło nam libido! ;o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Coraz lepiej, nie ma co... IP: *.mst.gov.pl 10.01.03, 12:33 Gość portalu: Jank napisał(a): > Czy mnie się wydaje, czy forum zaczyna przypominać rubrykę drobnych ogłoszeń? > Jeszcze trochę to zobaczymy matrymonialne, "dam/wezmę pracę"... > Ot tak sobie marudzę przedweekendowo :o) > Pozdrowienia. opadło nam libido! ;o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś