28.01.11, 10:37
Witam, chcialabym sie dowiedziec jak to jest z dentysta u nas w miescie?
Kogo polecacie? I kto przyjmuje na NFZ? z gory dziekuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • kokonikk Re: Dentysta 30.01.11, 16:30
      Ja polecam gabinet Magdaleny Miazek. A inaczej mówiąc (pisząc) tak że wszyscy będą wiedzieli o co kaman to gabinet u Berezowskich. Sprawnie, dobrze i ceny takie jak wszędzie chyba.
      • lenusia_5 Re: Dentysta 31.01.11, 10:32
        Przerobiłam już większość stomatologów w Krasnymstawie, jako że chodzę prywatnie to jestem pod tym względem bardzo wybredna. Polecić mogę panią Wydrę, jeśli chodzi o jakość usług.
        • onlylolitka dla dziecka 19.05.11, 18:47
          a kogo polecicie jeśli chodzi o leczenie zębów przedszkolakowi?
          • ko-kr Re: dla dziecka 20.05.11, 13:59
            ja polecam doktora Stańczuka. mój syn (5 lat) chodzi do niego i jestem b. zadowolony. chociaż prawdę mówiąc co człowiek to inna opinia.
      • konstantyk123 Re: Dentysta 21.01.13, 14:02
        Polecam gabinet pana Prof. Andrzeja Kowalczyka we Wrocławiu, warto przejechać ten kawałek, ale efekty są genialne. Korony porcelanowe wprawia mistrzowsko. Na placu jana pawła 2 54/4, pozdriwam.
    • leginsy2 Re: Dentysta 16.11.11, 18:37
      Witam, ja też potrzebuję godnego polecenia dentysty ale nic nie mogłam znaleść na ten temat w necie. Sama mogę jedynie wypowiedzieć się na temat gabinetu u tzw: Berezowskich: oczywiście na temat jednej pani stomatolog bo akurat u niej byłam, jak reszta (bo chyba jest ich tam troje) nie wiem. A więc ta jedna pani stwierdziła, że mam tak popsutą 8 że nie opłaca się jej leczyć (no i ciężko z dostępem do tego zęba, a i tak się pewnie kiedyś popsuje,itp), , traf chciał że trafiłam gdzie indziej i okazało się ze 8 nie jest aż tak popsuta i wystarczyła zwykła blomba. Więc zdecydowany minus w odniesieniu do zęba którego mogłam już nie mieć!
    • kangurek10_beauty Re: Dentysta 26.01.13, 14:08
      szczerze zawsze kazdy chwalił krajewskich ale ja za nimi nie jestem jak ci zrobia cos na nfz to tak zebys i tak musiała wrucic prywatnie
      mówia ze wydrowa jest dobra
      ja osobiscie jezdze do zamoscia na wyszynskiego jest swietna przychodnia dentystyczna i przyjmuja na kase
    • goshee Re: Dentysta 12.02.13, 11:51
      Ja zawsze do Wydrowej chodziłam i mogę ja szczerze polecić. Robi solidnie i to bez względu na to czy pacjent jest przyjmowany z NFZ czy prywatnie. Moja mama chodzi do Berezowskich i tez bardzo zadowolona jest:)
      • lazar1wa Re: Dentysta 20.02.13, 16:18
        jakoś tak się zdarzyło, że będąc na urlopie w moim rodzinnym mieście na co dzień mieszkam poza granicami najjaśnieszej Zielonej Wyspy musiałem skorzystać szybko z pomocy dentysty i protetyka . zajrzałem do takiego chyba nowego gabinetu nad dawnym ,,Jasiem i Małgosią" wchodzi się od tyłu nie od rynku a tam normalnie Europa całą gębą. No ale chyba to jest gabinet prywatny bo zapłaciłem coś ok 80 zł za dziurę w zębie.
    • kokonikk Re: Dentysta 20.06.13, 20:22
      To jeszcze podbijam temat. Bardzo zależy mi na dentysie przyjmującym na NFZ, nie chcę kolejny raz wydawać tony pieniędzy.
      Jeżeli ktoś wie to bardzo proszę o napisanie tutaj kto w Krasnymstawie przyjmuje na NFZ.
      Z góry bardzo, bardzo dziękuję.
      • dornik Re: Dentysta 12.07.13, 09:52
        Polecam gabinet stomatologiczny przy ul. Szkolnej, leczy na ubezpieczenie i prywatnie , miła i fachowa obsługa. Umawiam się zawsze na godzinę dzięki czemu nie muszę czekać w kolejce. Bardzo zadowolony z kontaktu z panią doktor jest mój 6 letni syn. Gabinet jest w necie www.denttes.pl
        • miriad11 Re: Dentysta 14.07.13, 15:32
          Ja polecam doktora Młynarczyka gabinet jest w centrum nad "żabką" to jest chyba ul. Matysiaka.Facet jest miły, dokładny .Wypełnienia robi bardzo estetycznie.Ma umowe z nfz to i coś można za darmo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka