andy_sz 10.02.02, 20:15 NO wiec jak, czym sie delekutjecie w chwilach relaksu, na imprezach, spotkaniach towarzyskich itp.??? Piwko, winko, cos mocniejszego, a moze jakies ciekawe przepisy na drinki? PS WATEK DLA RORUMOWICZOW POWYZEJ 18 LAT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nataliaa Re: Ulubiony trunek? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 20:28 W pubach-piwo z sokiem,na imprezach -ostatnio tylko wino. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Ulubiony trunek? 10.02.02, 20:31 oczywiscie z sokiem migdalowym, nie Nataliaa ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Ulubiony trunek? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 20:33 A Ty oczywiście cały odrzutowiec,nie? Pamiętam,pamiętam. :) Wejdziesz na chwilkę na czat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Ulubiony trunek? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 22:19 Lubie wino. Lubie popijac sobie winko w restauracji. Lubie tez likiery. Nie pijam wodki. Czasami jakiegos kolorowego drinka, tak dla egzotyki. Nie pijam piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Ulubiony trunek? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:27 Drinki, drinki powydziwiane i drinki eksperymentalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Ulubiony trunek? IP: 192.168.0.* 13.02.02, 14:10 A zgłądałaś kiedyś do winiarni w Ustce? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Ulubiony trunek? 11.02.02, 20:28 Dla mnie to takim sztandarowym napojem jest piwo, bo i samemu mozna popijac przy ksiazce, telewizorze, pod przysznicem czy na balkonie, i z kolezanka milo pogadac w jakiejs kafejce, czy z kolegami w knajpie - mordowni. I swietne w piwie jest to ze rozwija jezyki i otwiera dusze. I w ogole, lubie ten smaczek lekkiej gorczycy, dobrze schlodzone i z lekka pianka. A poza tym to niepogardzam dobrym winkiem, ale glownie bialym, polwytrawnym. Drinki - tzw. screw driver, czyli srubokret (sok pomaranczowy. + wodka), Jack Daniels = Coca Cola. Jezeli chodzi o czyste destylaty to rzadko, bo musi znalezc sie naprawde dobre towarzycho i naprawde dobra okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Ulubiony trunek? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:36 Ja to lubię pić piweczko, dobrze schłodzone, czasami z soczkiem. Martini białe z lodem, cytrynką i pomarańczą też dobre :) No i różnego rodzaju drinki. Nie lubię czystej vódki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Ulubiony trunek? IP: 192.168.2.* 12.02.02, 17:30 piwo - podstawa drinki -fu nie lubię czysta z popitką i dobrą zagryzką - popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Ulubiony trunek? IP: *.as2.man.portone.com 13.02.02, 14:36 Na poczatku byl chaos, a tuz za nim "czysta" z popitka. Na poczatku studiow popijalo sie piwko,ale juz prace magisterska opijalo sie pyszna zubroweczka z jabkowym. Teraz okazjonalnie absolut z pomaranczowym, albo czerwone wino. Tutejsze kalifornijskie "jabole" potrafia byc lepsze od win francuskich i sa przy tym tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Ulubiony trunek? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:08 Czy to przypadkiem nie ciebie tak intensywnie poszukiwalismy> Nawet o tym nie wiesz bo nie zagladasz na poprzednie watki! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Ulubiony trunek? 13.02.02, 20:32 Hehe, te kalifornijskie jabole, zwlaszcza w galonowych butelkach, to moje ulubione, zawsze maja zarezerwowane miejsce w lodowce. Swietne do obiadu i do imprezy. Livingston znasz Zuza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żytko Re: Ulubiony trunek? IP: *.gdan.gazeta.pl 20.02.02, 23:18 Tylko czysta z dużą ilością lodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Ulubiony trunek? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:05 trunek to też napój nie mylę się - prawda?? (mam taką nadzieję) lubię sok z czarnej porzeczki Odpowiedz Link Zgłoś
marco10 Re: Ulubiony trunek? 22.02.02, 11:19 dobre piwo może być grzane z miodem albo dobra wódka a do tego DOBRE TOWAŻYSTWO PRZEDE WSZYSTKIM WTEDY WSZYSTKO JEST PIĘKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Ulubiony trunek? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 11:24 A mnie wczoraj bolała głowa i mama zagrzała mi piwko z sokiem malinowym, no i jak wypiłem to bół minął jak ręką odjął :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONY Re: Ulubiony trunek? IP: *.net-arena.pl 22.02.02, 14:58 Pwio - chyba nie jestem oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Ulubiony trunek? 22.02.02, 22:36 1. TEQILA 2. WHISKY 3. BROWAREK pozdrowienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Ulubiony trunek? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 15:21 Chyba jestes, bo Pwio to ja jeszcze nie pilam ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONY Re: Ulubiony trunek? IP: *.net-arena.pl 23.02.02, 19:57 Jedna szklaneczka pwia za dużo i mi się poprzestawiało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka do Denika IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:17 Denik! Jakbym piła piwo za każdym razem, gdy mnie boli głowa, to została bym nałogową alkoholiczką a ja mam migrenę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: do Denika IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:19 No tak julka dlatego tez nie warto sluchac rad denika!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: do Julki i Nikki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 14:31 Za kogo Wy mnie macie dziewczyny? Chyba najlepszego zdania o mnie nie macie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: do Julki i Nikki IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 14:35 I to jest to Denik. Z wieloma dziewczynami jest tak, że kręcą je ci faceci o których mają jak najgorszą opinię. Oczywiście nie dotyczy to 99 proc. naszych przyjaciółek z forum. I tu masz kłopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Dopadne...... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 23:59 Niech no ja je tylko dopadne to na pewno klaps ich nie ominie, żeby psuć mi i tak już zszarganą opinię. Jak tak można !! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: nie Dopadniesz! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 13:23 spróbuj, a zobaczysz, kto komu da klapsa pamietasz o męskich tyłkach? to ja daję klapsy:) Odpowiedz Link Zgłoś