Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej kupić drzwi

04.10.10, 09:26
wewnątrz-klatkowe?
Obserwuj wątek
    • zoyka5 Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi 05.10.10, 17:52
      czyli do mieszkania ? Ja kupowałam drzwi firmy KMT i od kilku lat jestem z nich zadowolona, wyciszają, maja dobre zamki, są estetyczne i ładne, mają dobre zabezpieczenia i są wykonane solidnie.
      • Gość: lottka Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi IP: *.slupsk.vectranet.pl 06.10.10, 08:39
        Tak, słyszałam dobrą opinię o KMT. Niestety mój mąż pojechał na Poznańską i spotkało go rozczarowanie. Brak osoby chętnej do obsłużenia klienta. Nawet nikt nie podszedł, a gdy mąż poprosił panią o informację kazała mu wziąć ulotkę.
        Zastanawiam się czy jest jeszcze gdzieś taka firma w Słupsku, która prowadzi sprzedaż tych drzwi i potrafi profesjonalnie doradzić?
    • Gość: Artur Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 13:32
      Na Pomorskiej jest jeszcze spory wybór drzwi ponad 100 jest wystawionych na ekspozycjach mają bardzo dobre ceny w zielonej hali takiej Drzwi i podłogi VOX
      • Gość: lottka Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi IP: *.slupsk.vectranet.pl 07.10.10, 20:10
        Ooooo! :) znalazłam ich stronkę :) Chyba jest z czego wybierać :) Dzięki serdeczne, zajrzę do tego sklepu :)
      • Gość: lottka Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi IP: *.slupsk.vectranet.pl 07.10.10, 20:28
        Aha i jeszcze jedno, czy to na pewno jest ul. Pomorska?
        Na tej stronce pokazuje mi się Przemysłowa 100...
        www.drzwiipodlogi.vox.pl/siec-sprzedazy/pomorskie/slupsk,76/przemyslowa_100,50/
    • Gość: Mirela_sławno Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.11, 11:54
      Ja także kupiłam na przemysłowej w Marpol Vox mieli największy wybór i dobrą cene.
    • trzyfale Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi 31.01.14, 21:31
      KMT są bardzo dobre, sam mam i sprawdzają się już dobrych kilka lat. Polecam od producenta w Kobylnicy można kupić na Witosa 21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka