zoyka5 Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi 05.10.10, 17:52 czyli do mieszkania ? Ja kupowałam drzwi firmy KMT i od kilku lat jestem z nich zadowolona, wyciszają, maja dobre zamki, są estetyczne i ładne, mają dobre zabezpieczenia i są wykonane solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lottka Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi IP: *.slupsk.vectranet.pl 06.10.10, 08:39 Tak, słyszałam dobrą opinię o KMT. Niestety mój mąż pojechał na Poznańską i spotkało go rozczarowanie. Brak osoby chętnej do obsłużenia klienta. Nawet nikt nie podszedł, a gdy mąż poprosił panią o informację kazała mu wziąć ulotkę. Zastanawiam się czy jest jeszcze gdzieś taka firma w Słupsku, która prowadzi sprzedaż tych drzwi i potrafi profesjonalnie doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 13:32 Na Pomorskiej jest jeszcze spory wybór drzwi ponad 100 jest wystawionych na ekspozycjach mają bardzo dobre ceny w zielonej hali takiej Drzwi i podłogi VOX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lottka Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi IP: *.slupsk.vectranet.pl 07.10.10, 20:10 Ooooo! :) znalazłam ich stronkę :) Chyba jest z czego wybierać :) Dzięki serdeczne, zajrzę do tego sklepu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lottka Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi IP: *.slupsk.vectranet.pl 07.10.10, 20:28 Aha i jeszcze jedno, czy to na pewno jest ul. Pomorska? Na tej stronce pokazuje mi się Przemysłowa 100... www.drzwiipodlogi.vox.pl/siec-sprzedazy/pomorskie/slupsk,76/przemyslowa_100,50/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirela_sławno Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.11, 11:54 Ja także kupiłam na przemysłowej w Marpol Vox mieli największy wybór i dobrą cene. Odpowiedz Link Zgłoś
trzyfale Re: Gdzie najlepiej kupić drzwi 31.01.14, 21:31 KMT są bardzo dobre, sam mam i sprawdzają się już dobrych kilka lat. Polecam od producenta w Kobylnicy można kupić na Witosa 21 Odpowiedz Link Zgłoś