Dodaj do ulubionych

Opuszczam Was...

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:12
wlasnie sie pakuje do Warszawy. Dostalam wezwanie "do wojska" :-)

No i zobaczymy co bedzie. Strasznie sie ciesze! Znowu wydarzy sie cos nowego!
Mam przeczucie ze nie dostane sie do 12-ki, ale obiecuje sie sie postaram! :-)
W kazdym razie co zobacze przez tydzien to moje! (bede tam najprawdopodobniej
do 3 marca... albo o trzy miesiace dluzej :-) (Juz jak tam wejde to sie tak
latwo nie dam wywalic!)
Jeszcze tu przed samym wyjazdem zajrze. Na razie pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:15
      Acha, Natalka, wiesz ze Wojtek ogladal to forum? :-) Byl tu i powiedzial ze
      cytuje "fajne" :-)
      • Gość: Ina Re: Opuszczam Was... IP: 192.168.0.* 22.02.02, 18:19
        Powodzenia. Będziemy trzymać kiuki :-))0
      • Gość: Nataliaa Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:28
        Serio????? Wow.(to z tym Wojtkiem.A ja on tu zajrzy-pozdrawiam serdecznie).

PiXi!!!!!!!!!!!!!!!Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!A kiedy będziesz wiedziała,że się
        dostałaś?
        A wiesz co?Czy sie dostaniesz,czy nie to się bedę cieszyć(bo jak się nie
        dostaniesz,to będziesz tu zaglądać :) )

I tak jeszcze sobie pomyślałam,że fajnie by było,jakbyś tam w środku była,żebyś
        nam jakiś znak dała,że o nas myślisz-jakąś chustkę zawiązała,pomachała czy coś
        takiego. :) Tylko tak by było dobrze,gdyby udało mi się to zobaczyć.Powiedz tam
        w tvn,że po prostu MUSZĄ Cię tam "zatrudnić" bo osoby z tego forum,w ogóle ze
        Słupska będą Cię oglądać.I jeż też się przemogę.Ale to będzie sama przyjemność.
        Aha!Ja kontaktu z Tobą nie bedę mieć,ale mam nadzieję,że Pati mi (nam) wszystko
        przekaże.

Jeszcze raz :trzymam kciuki.Buziaczków tysiąc przesyłam.A gdybyś się dostała,to
        bedę bardzo tęsknić za Tobą.Mimo,że na realu się nie znamy traktuje Cię jak
        dobrą znajomą.Pozdrawiam Cię bardzo,bardzo,bardzo,bardzo serdecznie i gorąco.

Ps.A jest jakaś szansa na autograf? :)
    • Gość: Pamela Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:22
      Ale wiadomosc!

Pixi, co tak nagle? Myslalam ze zdolam przygotowac sie psychicznie na Twoj
      wyjazd! Ale naprawde tyle ile moge bede trzymac kciuki i tyle ile tylko bede
      miala sil bede o Tobie myslec.

A ja czuje ze wlasnie sie dostaniesz! Musisz miec teraz metlik w glowie. Czy
      jak sie dowiesz ze jest na tak zdazysz jeszcze przyjechac do domu czy pakujesz
      sie juz jak na BB?

Prosze, nie zapominaj o nas i pozdrow nasze miasto (tu wiem ze bedziesz robic
      nam taka reklame ze jeszcze takiej nie bylo dla miasta!). trzymaj sie i
      pamietaj ze to Twoje zycie i nie ogladaj sie na ludzi. Jak mozesz korzystaj do
      konca. Wszustko robisz zeby to zycie bylo kolorowe i ja Ci zycze zeby takie dla
      Ciebie zawsze pozostalo.

Wierze w Ciebie !
      Wiem ze bedziesz najlepsza uczestniczka jaka byla!
    • Gość: Damian Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:39
      Pixi... bardzo mi bedzie smutno jak Ciebie taki szmat czasu nie bedzie. Ale jak
      sobie pomysle ze TAM bedziesz to az mnie ciary przechodza.

Trzymam kciuki tak mocno ze az nie do wiary :-) Szkoda ze nie umiem czarowac
      tak jak Ty bo bym Ci wyczarowal 100-procentowy udzial! Zasluzylas na to! Masz
      silna i bardzo ciekawa osobowosc i jak sie czyta Twoje posty to sa takie
      zwariowane i takie optymistyczne, ale przy tym dojrzale! To istny misz-masz,
      takie pixowate klimaty, ktore na dlugo zapamietam i ktorych na pewno bedzie mi
      teraz brakowac! yc moze bedziemy mieli wszyscy pierwsza okazje zeby zobaczyc
      kogos od nas na zywca :-)

Bede o Tobie myslal!
    • Gość: Denik Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:50
      Chlippppppppppp
      Kolejna osoba nas opuszcza najpierw Sabat a teraz Ty Pixi !! Jak my sobie
      poradzimy bez Was?? Sabat wróci szybciej od Ciebie bo Ty dopiero tak w czerwcu!
      Może przemyć tam jakoś komputer żeby mieć stały kontakt z nami :) Może jakiś
      laptopik :) hehe
      Życzę powodzenia i mam nadzieję że sława nie uderzy Ci do głowy i będziesz o
      nas pamietać po powrocie!!
      • Gość: Agrest Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 19:18
        Ty juz teraz nas opuszczasz? Nie mozesz tak nagle opuscic listy!
        Pakujesz sie jeszcze czy juz Cie nie ma?

Bardzo chcialbym zebys sie dostala! Ale jak pomysle ze juz Cie tu ma nie byc
        tak dlugo, to nie wiem co lepsze... Boje sie ze po powrocie nie bedziesz miala
        dla nas czasu bo wszystko potoczy sie szybciej niz teraz. Ale z drugiej strony
        znam juz mysle Cie na tyle, ze wiem ze zadna woda sodowa Ci do glowy nie
        uderzy. Jak ma uderzyc osobie ktora i bez BB jest charakterystyczna i ciekawa?

Pati napisala ze jak sie nie dostaniesz to tez bedzie dla Ci4ebie OK. Masz
        dobre podejscie i tylko brac z tehgo przyklad.

Z innej strony jestem diabelnie, powtarzam diabelnie ciekawy jak Ty wygladasz?
        I jak masz na imie! Moze juz niedlugio sie dowiem? W kazdym razie musze Ci
        powiedziec ze i tak daleko zaszlas i juz tym faktem mi imponujesz. (Ale sie
        uzewnetrzniam, nie lubie tego i pewnie tego nie wysle bo sie bede wstydzil).

Albo zaraz klikne i po wszystkim UWAGA...
    • Gość: Beki Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 19:29
      Pixi, wez wyznaczmy sobie jakis znak, bo wiem ze Ty tam bedziesz!!!!!

Tak jak mowilas, dzisiaj slyszalam ze to rzeczywiscie bedzie Big Brother Bitwa
      czy cos tam, ciekawe na jakich zasadach...

Nie przejmuj sie nami, idz po swoje! Nie wiem czy bym to samo zrobikla i
      dlatego Cie podziwiam.

Bedzie Ciebie brakowac, ale najwyzej bedziesz nas ogladala z drugiej strony
      ekraniku! My tu nigdzie nie uciekniemy. Zawsze masz u nas miejsce!

Trzymam kciuki i jak jeszcze mmasz czas to wpadnij pogadac. Jedziesz samochodem
      czy pociagiem? Zaczyna mnie to coraz bardziej brac !
    • Gość: Pamela Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 19:33
      NA TVN leca wlasnie juz zapowiedzi Big Brother!
    • Gość: Loona Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 19:55
      Dostan sie tam! Oslodzi mi to moje codzienne przesaczone tyrania szefa zycie.
      Bardzo bym tego chciala!

Szczescia, szczescia i jeszcze raz szczescia!

Bedziesz najlepsza. Nasza zawodniczka.
      • Gość: Nataliaa Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 22:28
        Trzymam kciuki.
        Bedę tęsknić.
        No i co,że się powtarzam. :)

Pati,ale Ty się nigdzie nie wybierasz??
        Bo juz bym się tu bez trzech,ważnych dla mnie osób zachlipała. :)
        • Gość: Pati Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 07:29
          Nie Natalka, ja tu bede dalej przynudzac tekstami o kamienicach :-)

Pixi nie wpisala sie tak jak obiecala bo oczywiscie im blizej wyjazdu tym
          wiecej bylo roboty. Pakowalismy ja w kilka osob, i ciegle przypominalismy sobie
          ze czegos brakowalo. W miedzyczasie ona dzwonila tez do Pana M. (wiadomoskad,
          ale nie pisze bo jeszcze znowu zniknie) z pytaniami. Okazalo sie ze ma byc
          spakowana jak do wejscia, ewenetualnie moznaby jej to dostarczycw razie
          powodzenia. Ale ona nie ma szans tu wrocic przez rozpoczeciem. Tak wiec
          spakowalismy ja jak do programu. Byla duza nerwowka, kazdy jej cos
          podopozyczal :-)

Jechala nocnym pociagiem. Wydrukowalam dla niej posty z tego watku zeby sobie w
          pociagu poczytala. Powiedziala zeby wszystkich na forum pozdrowic i ze bedzie
          tesknila i ze na pewno wroci za tydzien.

Troche dziwnie sie czuje. Caly czas o niej mysle. W tej chwili jest juz w
          Warszawie.

Pozdrawiam od niej wszystkich!
          Milej soboty!
          Wpadne tu za dnia.
    • Gość: Teddy Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 09:55
      Jak sie Pixi dostanie to bede ogladal po raz pierwszy calego BB.

My tu sobie siedzimy, a ona pewnie teraz bedzie dopiero miala nerwowke przez
      ten tydzien. Ja za nia trzymam kciuki bo to madra dziewczyna!
    • Gość: Jasio Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 12:33
      Moi koledzy nie chcieli mi uwierzyc ze znam kogos kto bedzie byc moze w Big
      Broderze!
    • Gość: Pamela Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 12:50
      Ja sobie wlasnie tez wyobrazam jaki teraz bedzie miala stres. Mam nadzieje ze
      pojdzie na calosc i nie zjedza jej nerwy.

Nie mialam sily zeby wczoraj polaczyc sie z nia telepatycznie, ale teraz
      (dizisaj ) to zrobie. Ciekawe gdzie ona teraz przebywa w tej Warszawie, czy u
      przyjaciol, czy moze na jakims zgrupowaniu zapewnionym przez organizaorow.
      Pati, musimy pogadac dzisiaj na czacie :-) Nataliaa tez ma u mnie zalegla
      obietnice... :-)

Tutaj taka spokojna sobota, a tam w Warszawie pewnie burza emocji :-)

Pozdrawiam wszystkich sobotnio!
    • Gość: Damian Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 14:35
      Nie wiem czy to wynik soboty, czy pogody, czy mojego nastroju, ale na forum
      jest dzisiaj jakos tak smutno.

I wiecie ze mimowolnie mysle caly czas jak jej tam jest w Warszawie.

• Gość: Agatka Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 14:42
      Hip hip hurrraaaa! Ale fajna wiadomosc! Napiszcie jak bedziecie juz o niej
      wiecej wiedziec! Bede ogladac na maksa!
    • Gość: Beki Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 15:11
      Ja tez sobie dzisiaj o niej myslalam i czekam niecierpliwie na post Pati.
      Pewnie teraz jest w pracy ale mam nadzieje na relacje wieczorkiem ! :-)
    • Gość: Murzyn Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 17:04
      No to jestem mile zaskoczony. Juz wiedzialem od jakiegos czasu ze Pixi sie
      stara ale bylem pewny ze sie nie dostanie, a tu tak blisko. Wypada tylko
      zacisnac piesci i zyczyc szczescia.
    • Gość: Pati Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 18:07
      Beki, mialas racje bylam w pracy :-)

Pixi jest juz caly dzien w Warszawie. Nocleg musi miec na wlasna reke (jest u
      naszych wspolnych znajomych), ale za bilety zwracaja ONI. Nie zgrupowali ich w
      jednym miejscu ze wzgledu na fakt ze uczestnikom nie wolno znac sie przed
      programem. Mogliby ustalic wspolna strategie.

Ucieszyla sie ze tak duzo osob napisalo. W ogole jest pelna energii i mowi ze
      sie dobrze bawi, ale mysli o forum. Kazala WSZYSTKICH pozdrowic!
    • Gość: Czarodzi Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 19:19
      Bravo Pixi! Bardzo chcialbym zebys sie dostala. Bardzo lubie ogladac BB, bo
      zawsze czegos nowego sie naucze. W pierwszej edycji uwielbialem Gosiaczka. W
      drugiej Marzene. Wyglada na to ze w trzeciej bede fanem Pixi :))

czarodziej
      • Gość: SONY Re: Opuszczam Was... IP: *.net-arena.pl 23.02.02, 19:44
        Mam przeczucie że się powiedzie. I trzymam kciuki.
        • Gość: Agrest Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 20:07
          Ja to pewnie spac nie bede mogl przed 3 marca :-) Bo tak bardzo chcialbym Pixi
          tam zobaczyc. Teraz coraz czesciej na TVN pokazuja reklame nowego Big Brothera.
          Atmosferka robi sie coraz bardziej goraca...
          • Gość: Nataliaa Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 21:34
            Czyli możliwe,że jeszcze przed programem Pixi tu zajrzy?
            Bo jak tak,to chciałam tylko napisać,że dziś Pixi myślałam o Tobie.Jestem z
            Tobą i trzymam kciuki.
            Aha .No i współczuję.Bo jak wrócisz,to będziesz miała tyle wątków do
            nadrobienia...:)
            Buziaczki.Baw się dobrze.I zawsze bądź sobą.
            Ps.Ja już tęsknię!!! :)
    • Gość: Agrest Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 19:48
      Pati, sa jakies nowe informacje?
    • Gość: Beki Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 01:10
      Moze juz w poniedzialek bedzie odpowiedz? Pewnie i tak beda wszystkim
      kandydujacym robic jakies filmiki.
      • Gość: Nataliaa Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:25
        Czy się dostanie czy też nie,zareaguje tak samo:Hurra! :)
    • Gość: Pamela Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:27
      Co sie dzieje z dzisiejsza lista. Trafic na nia jest tak trudno jak wyladowac
      na ksiezycu.

Dzisiaj w Gdansku jak bylam na poczcie rozmawialy ze soba dwie grupki ludzi. I
      o czym rozmawialy? O Big Brotherze! Dyskutowali ze podobno bedzie trzecia czesc
      i podobno na innych zasadach. Az mialam taka satysfakcje ze ja wiem od nich o
      wiele wiecej ! :-)
      • Gość: Sabat Re: Opuszczam Was...Prowokacja IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 11:42
        Pamela, ty coś często bywasz w Gdańsku. Może jakieś piwo?
        • Gość: Sabat Re: Opuszczam Was...Prowokacja IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 11:44
          ...oczywiście porozmawiamy wyłącznie o Wielkim Bracie
          • Gość: Pamela Re: Opuszczam Was...Prowokacja IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 18:02
            Bo tam ja Pamela pracuje...
            • Gość: Sabat Re: Opuszczam Was...Prowokacja IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 18:04
              No proszę - ciekawe ciekawe
    • Gość: Pamela Re: Opuszczam Was... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 18:04
      Pati, swieza relacje poprosze!

Dzisiaj cala droge sobie myslalam co sie tam teraz dzieje. Pokazuja nowa
      reklame z ludzikami z Niemiec albo Holandii. Pozdrow Pixi ode mnie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka