Dodaj do ulubionych

Mam Patiii!!!!Goool

IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 20:00
No normalnie jaki zemnie zawodnik główka piłka goll. Figo i Zidan razem wzięci.
Co za błysk - lśnienie (dobry horror z Jackiem Nicholsonem)

Ja już wiem PATI dlaczego ty jadasz łyżeczką panów (niektórych)Ty jesteś
SZAMANKA.
Jessst co
A co sądzisz o Pani Iwonce Kozerskiej, ja mówiąc szczerze za nią nie przepadam,
albo ona zyskuje dopiero przy bliższym poznaniu. A właśnie apropos Poznania
Fajne miasto nie Pati.
Obserwuj wątek
    • Gość: andy_sz Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.lib.buffalo.edu 26.02.02, 20:12
      :-)))) Sabat, czy Ty nie pracujesz ostatnio za ciezko??? Troche brakuje skladu
      i sensu w Twoich wypowiedziach, moze maly urlopik by sie przydal?
      • Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 20:24
        Andy poczytaj Conan Doyla
        • Gość: Nataliaa Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 20:28
          Pati! Wdech i wydech! Cokolwiek wie Sabat,nie zdradzi tego reszcie.
          (Nie martw się,za dużo nie wie.A jak on coś wie,to może Ty coś wiesz? ) :)
          • Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 20:34
            natliaa bo cie Andy wyśle na urlop
            • Gość: Nataliaa Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 20:35
              A chętnie.Przydałby mi się.Andy,co proponujesz? :)
              • Gość: andy_sz Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.lib.buffalo.edu 26.02.02, 20:38
                Co powiesz na Buffalo, Niagara Falls pol godz drogi, Kanada pod nosem, noclegi
                w ciekawym miejscu u "dobrego czlowieka", rozrywka zapewniona, nie tylko w
                nocy, pozytywne klimaty wokolo... :-)))
                • Gość: Nataliaa Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 20:40
                  Zapomniałeś dodać:Destiny's child na lotnisku i Joe (bez Maryśki) jako
                  szofer. :)
                  • Gość: andy_sz Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.lib.buffalo.edu 26.02.02, 20:42
                    To specjalnie, sprawdzalem Twoja czujnosc :-)) Oczywiscie.
    • Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 20:42
      Andy wiedziałem że jesteś wporzo gość ale żeby tak zaprosić Nataliee do USA i
      to na własny koszt. Brawo. Chyba nie odmówi
      • Gość: andy_sz Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.lib.buffalo.edu 26.02.02, 20:47
        e tam, raz sie zyje, co mam robic z tymi dolarami, w piecu palic :-)) Niech
        zobaczy dziewczyna troche swiata :-))
        • Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 20:49
          Pewnie że tak, czy to zbieranie dolarów z ulicy w Ameryce jest męczące.
          PS. Przypomniał mi sie teraz scena z Tytusa - która Andy i z jakiej księgi
          • Gość: andy_sz Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.lib.buffalo.edu 26.02.02, 20:54
            To bylo chyba z wannolotem, nie pamietam numeru :-) A zbieranie jest meczace,
            poschylaj sie tak 5 dni w tygodniu, kregoslup normalnie peka, a czasami jeszcze
            trzeba w soboty zbierac. masakra. Ten kraj w ogole nie szanuje pracy ludzkiej :-
            )
            • Gość: Nataliaa Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 20:59
              andy,to ja Ci pomoge pozbierać,a później przekupimy Sabata i nam na forum
              prześle to zdjęcie z gazety w której jest.
              A tak w ogóle Sabat..a napiszę na Twoim wątku,
            • Gość: Pati Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 21:07
              Hmmm, musialam przetrzec oczy bo nie rozumiem tego watku.
              Kto to jest Iwona Kozerska? Jesli chodzi o aktorke grajaca w Szamance to tamta
              byla chyba Iwona Petry. To chyba wiadomosc z jakims popiatnym dnem:-)

Nataliaa, Ty jak zwykle stoisz na strazy! :-) Nie martw sie oprocz Pixi, nikt
              mnie tutaj nie zna

Pozdrawiam!

• Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 21:10
                Czyżby pudło? Sędzia nie uznał bramki? :(((( Nie nie blefujesz Pati
                • Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 21:13
                  Pozdrów siostrę Pati
    • Gość: Czarodzi Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 19:04
      Sluchajcie, musze podniesc alarm.

Niebezpiecznie zaczyna sie robic na naszym forum. Sluchajcie, forum polega na
      tym zeby swobodnie wyrazac swoje mysli, a jak sie tu poodkrywamy to cos
      prysnie. Nie wszyscy beda mieli taka smialosc pisac... Ktos sie ze mna zgadza?

Czarodziej
      • Gość: Nataliaa Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 19:08
        Czarodziejku,nie martw się.
        Tu nikt nikogo nie bedzie zdardzać.Sabat coś wie(a może nie wie),ale tylko on.I
        nikomu nic nie zdradzi.
        I nie bój się.Nikt na twój temat nie bedzie przeprowadzać dochodzenia. :)
        • Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: 212.160.112.* 28.02.02, 12:34
          Co ty czarodziej czarujesz. A co ja ujawniłem. Tyle że Andy uznał mnie za świra.
          A to co wiem sam wydedukowałem bez żadnego śledztwa, a to co wiem to moje o
          czym przekonała się Natliaa i wie co mówi. A jak już jej nie powiedziałem to
          znaczy że umim dochować tajemnicy. Zresztą sam ją sobie zdradziłem przecież
    • Gość: Ina Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: 192.168.0.* 28.02.02, 16:38
      .....siała baba mak, nie wiedziała jak, Sabat wiedział, nie powiedział, a to
      było ta.....
      Czrodziej, spoko, wszystkie mamy po kilka zdjęć Sabata, z autografem i potarte
      Jego wodą po goleniu!!!
      :-)))))))))))))))
      ( ale mi odbija, ale to z migreny )
      • Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.net-arena.pl 28.02.02, 16:51
        Migrena jest straszana, a kobiety jeszcze mają ten tzw. syndrom napięcia
        przed...no.. wiecie jakiego i wtedy ponoć są jeszcze gorsze dla
        otoczenia.Wogóle to mają przechalapane te nasze kobiety. I chyba je za mało
        jeszcze kochamy bo na to zasługują. Ale to wynika chyba z tego że jesteśmy
        frajerami, z czym jak wiecie się zgodziłem
        • Gość: Pati Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:13
          Nie wiem jak Ci to powiedziec i nie wiem jak to zniesiesz :-), ale na licencje
          detektywa musisz jeszcze troche popracowac. Nie jestem tym kims kogo sobie
          wyobrazasz. Chociaz jezeli masz z ta osoba mile wspomnienia to niech Ci tak
          bedzie. Mi to nie przeszkadza. :-)
          • Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.net-arena.pl 28.02.02, 20:34
            Gość portalu: Pati napisał(a):

> Nie wiem jak Ci to powiedziec i nie wiem jak to zniesiesz :-), ale na licencje
            > detektywa musisz jeszcze troche popracowac. Nie jestem tym kims kogo sobie
            > wyobrazasz. Chociaz jezeli masz z ta osoba mile wspomnienia to niech Ci tak
            > bedzie. Mi to nie przeszkadza. :-)

Uznaję że mogłem się mylić i kiepski ze mnie archeolog, tfu co ja plotę -
            detektyw. Wyjaśnienie. Z wymienioną z nazwiska osobą mam raczej właśnie
            nieciekawe wspomnienia. Ale my z całą pewnością nigdy się nie spotkaliśmy. Pod
            warunkiem, że jesteś tym o kim myślę. Bo jeśli nie jesteś - to co oczywiste
            spotkać się mogliśmy. Szansa jak 1 do 100 tys. mieszkańców Słupska

• Gość: Pati Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 21:57
              Zapewniam ze to nie ja. (do 102 tysiecy) :-)
    • Gość: Damian Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 21:58
      Kurcze tu jakies szyfry lataja. Wy rozmawiacie juz prawie bez slow !
      • Gość: Nataliaa Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 21:31
        Damianku,jakie szyfry?Przecież tu wszystko jasne.:)
        Ciekawe,czy Sabat sie pomylił,czy Pati nie chce się przyznać.A zresztą.To nie
        mój rebus.Tylko Sabata.:)
        • Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: 212.160.112.* 02.03.02, 12:50
          Rebus rozwiązany - Pati na pewno nie ma na imię Agnieszka i nie jest tym kim
          myślałem. Mam nadzieję,że kiedyś będę mógł jej wszystko wyjaśnić.
          Pocieszam się tym - że ponoć sztuką jest pochylić głowę i przyznać się do błędu.
          Ale na Boga wszystko mi pasowało
          • Gość: Pamela Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 13:03
            Pati o imieniu Agnieszka? To by nie pasowalo, jakos dziwnie brzmi. :-)

Pozdrawiam wszystkich sobotnio!

Ciekawe jak myslicie jak ja mam na imie? Oczywiscie Wam nie powiem ale ciekawa
            jestem czy ktos by zgadl...
            • Gość: Sabat Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: 212.160.112.* 02.03.02, 13:09
              Hermenegilda, a poważnie Ania pasowałobymi do ciebie
              • Gość: Beki Re: Mam Patiii!!!!Goool IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 13:53
                Ja tez sobie pomyslalam Anna, ale jeszcze np. Joanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka