Gość: Nataliaa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 19:30 No to co z tą nagrodą? Pati!Obiecałam i obietnicy dotrzymam.Podzielę się z Tobą. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabat Re: Sabat-mam Cię ! IP: 212.160.112.* 28.02.02, 12:32 Masz mnie. A to ciekawe - nie zauważyłem. Przede wszytskim nie zwuważyłem odpowiedzi prawidłowej. Trzeba przynajmniej podać stronę ze zdjęciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 16:15 Ja wiem ale zgodnie z zasada forum nie powiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.net-arena.pl 28.02.02, 16:43 Ty to jakieś znasz zasady których ja nie znam. Trudno sam się wykluczyłeś z gry. Bo zdjęcie w żaden sposób mnie demaskuje (inaczej bym się nie wystawiał) choć może i sporo można się po nim domyśleć ale prawdy doprawdy dociec niesposób. W tej sytuacji zwycięzcą jest....the winner is.....the red corner - Nataliaa choć miała może i trochę fory, ale jednak była pierwsza no i za detereminację. Za chwilę wręczenie nagród...tylko kurcze nagroda jest trochę niepodzielna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Sabat-mam Cię ! IP: 192.168.0.* 28.02.02, 16:58 Jeju Sabat, ty latający holender chyba jesteś. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:15 Nagroda musi byc podzielna bo sie juz z Nataliaa umowilam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:21 Sabat to co z tą nagrodą?A może mam podać tą(tę?) gazetę i stronę?Bo jeszcze nie wszyscy wiedzą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.net-arena.pl 28.02.02, 20:39 Inka jaki latający - wysiadłem z pieprzonego pociągu (wszedłem na chwile zobaczyć czy wszystko dobrze zrobiłem) . Odebrałem korespondencję - poszedłem coś zjeść (wszedłęm na chwilę bo konkurs) - poszedłem coś posłuchać - poszedłem na spotkanie - wróciłem - zjadłem kolację - jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Sabat-mam Cię ! IP: 192.168.0.* 28.02.02, 18:09 Nataliaa moje gratulacje !!!! Ale napiszcie co to za nagroda. Niech przynajmniej wiemy cośmy stracili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 18:18 Sabat,no co z tą nagrodą?Od rana czekam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.net-arena.pl 28.02.02, 20:13 No właśnie a co jeśli nagroda jest niepodzielna. Myślę ja ją tu podzielić. Nagroda w następnym wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.net-arena.pl 28.02.02, 20:14 Oto nagroda CMOK!!!! podział w nastepnym wpisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.net-arena.pl 28.02.02, 20:15 No myślę się podzielicie: CMOK!! CMOK!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.net-arena.pl 28.02.02, 20:20 To był oczywiście żart. Teraz serioooo. Nagroda jest, czeka i to nawet w pudełeczku (nie nie - nie pierścionek zaręczynowy- nie zniósłbym odmowy) Ale niesty droga Natalioo to nie koniec twojej gehenny. Aby ostatecznie otrzymać nagrodę musisz wymysleć sposób jej przekazania. Moja podpowiedź. Wymyśl miejsce gdzie na umówione hasło (oczywiście Sabat to zostawię) może masz cicię lub wujka którzy prowadzą sklep - może sekretariat szkoły angielskiego - miejsca pracy jak sądzę nie zdradzisz i słusznie) Piłka została odbita - teraz twój ruch. Niesty nagroda jest absolutnie niepodzielna - można by używać ewen. na zmianę. No powiedzmy że do nagrody byłby dodany suplement. Ale najpierw odpowiedźna pytanie - jakim sposobem przekazałabys go Pati. PS. Kurcze ale emocje, lepsze niż we Władcy Pierścieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 21:56 A to prosciej, nie mozesz zalatwic drugiej takiej samej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.net-arena.pl 01.03.02, 20:17 ogłaszam odbiór nagrody - ponoć zwycięzca jest zadowolony - ale komu nie przyda się fiat brawa - prawda. I brawa dla Natalii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 20:45 Czemu ja nie biore udzialu w takich konkursach za wczasu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Sabat-mam Cię ! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 20:54 Pati!Twoja nagroda czeka u mnie w domku.Jak się umówimy? Ps.Sabat,a czemu z tym samochodem nie ma szofera?Bo ja nie mam przecież prawka. :) A tak w ogóle to piję sobie pyszną herbatkę w moim ulubionym kubku. :) Odpowiedz Link Zgłoś