Dodaj do ulubionych

Doktorze doktorze!!!

IP: 212.160.112.* 02.03.02, 13:00
Białe listy mi się podobają - ale primo po pierwsze powinny być branżowe:
ekspedienci, kominiarze, urzędnicy - kategorie od was zależą (każda kategoria
nowy topic). I primo po drugie powinno być po nazwisku.
Ja zaczynam od lekarzy, którzy ostatnio mają złe notowania a w Słupsku mamy
paru fachowców nie zawacham się stwierdzić europejskiej klasy.
Np. Pan dr Kwiatkowski onkolog (ksywa Kwiatek) ordynator oddziału chemioterapi
naszego szpitala to super wporzo gość i fachowiec jakich mało - u niego w
bezndziejnej sytuacji może być dobrze. Zapamiętajcie to nazwisko.

Obserwuj wątek
    • Gość: Beki Re: Doktorze doktorze!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 13:58
      Dobry pomysl na nowy temat. Takie wiadomosci sie przydadza. Ja niestety nie mam
      zbyt duzego doswiadczenia z lekarzami dlatego ogranicze sie do czytania (na
      razie)
      • Gość: Nataliaa Re: Doktorze doktorze!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 16:43
        Ja na szczeście nie miałam jeszcze do czynienia z lekarzami.No tam wiadomo-
        pediatrzy itp.Więc nazwisk nie będzie,lekarzy tez nie,ale pochwalę wszystkie
        osoby pracujące w słupskim hospicjum.Za ciepłe słowa i nieustający uśmiech.
    • Gość: Sabat Re: Doktorze doktorze!!! IP: *.gdan.gazeta.pl 04.03.02, 13:09
      Zapomniałbym. Super lekarzem jest świetny anestezjolog dr Ryszard Stus, będący
      ordynatorem oddziału intensywnej opieki noworodków. Ma na oddziale świetny
      japoński sprzęt i za jego rządów smiertelność noworodków w Słupsku (a propo 102
      tysięcy) spadła kilkakrotnie. Kiedyś pokazywał mi zdjęcie takie dzieczynki
      którą odratowali choć przy urodzeniu miała coś ze 26 tygodni i ważyła 425 gr.
      Mieściło się toto na jednej dłoni
      • Gość: Julka Re: Doktorze doktorze!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 18:23
        moge polecić dentystke - też lekarz
        Iwona Matusik w przychodni kolejowej, bądź prywatrnie na ul. Mickiewicza
        naprzeciw Adamka
        jest specjalistą protetykiem i z tego względu jest bardzo dokładna
    • Gość: andy_sz Re: Doktorze doktorze!!! IP: *.dialin.buffalo.edu 08.03.02, 03:37
      Wlasnie, a propos wscieklizny to jak bylem maly i uzarl mnie pies to mama
      zaprowadzila mnie do jednego lekarza, to bylo na chirurgii na Kopernika. Mialem
      dostac zastrzyk w tylek. I ten pan doktor tak swietnie to zrobil ze nawet sie
      nie zorientowalem kiedy dostalem zastrzyk. Po prostu kazal mi zsunac spodnie i
      zaczal ze mna rozmawiac. W takim wieku czlowiek nie czuje sie zbytnio
      skonsternowany zsunietymi spodniami wiec zaczalem rozmawiac z lekarzem an
      calego, co mi tam, nieczesto sie taki trafial do pogawedki :-) A ten nagle z
      tylu lubudu mi igle i nawet krzyknac z zaskoczenia nie zdazylem. Tak mnie
      skubany zaskoczyl ze cala droge do domu nie moglem z wrazenia nic mowic. NIe
      pamietam jak sie ten lekarz nazywal, ale w moim ubogim doswiadczeniu z
      doktorami ten zajmuje pierwsze miejsce :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka