Dodaj do ulubionych

Cebulki tulipanów sprzedam

23.09.11, 09:14
Sprzedam nadwyżkę cebulek tulipanów rzadkich, pięknych odmian (takich jak: Triumph-Gavota, Purple Price, Drumline, Wirosa, Carnaval de nice, Triumph- Shirley, Flaming, Cilesta, Angelique, Blue diamond, Weisse Berliner). Każda cebulka jest zdrowa, posiada łuskę okrywającą, przechowywana w kartonach w suchym pomieszczeniu. Tulipany co roku sadzę w koszykach dzięki czemu cebulki nie są uszkodzone. Cena: 0.80 groszy za sztukę. Zdjęcia tulipanów mogę wysłać na @.
Obserwuj wątek
    • Gość: anna190 Re: Cebulki tulipanów sprzedam IP: *.net.intersiec.net.pl 11.06.12, 22:02
      witam
      czy w tym roku będziesz też sprzedawała tulipany
      • skrzacik.01 Re: Cebulki tulipanów sprzedam 11.06.12, 22:25
        Witam, w tym roku także będę sprzedawać cebulki. Jeżeli byłabyś zainteresowana poproszę o podanie emailu w celu dalszej korespondencji:) Pozdrawiam
        • Gość: jk Re: Cebulki tulipanów sprzedam IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.12, 21:02
          Witam, byłabym zainteresowana kupnem cebulek tulipanów. Proszę o wysłanie informacji odnośnie ich ceny, kosztu przesyłki i poproszę również o dołączenie zdjęc- mój email- jkowalska89@o2.pl
        • Gość: janusz cebulki kupię IP: *.cdma.centertel.pl 13.09.12, 14:10
          po ile i jakie? 500szt. wysyłkowo
          94 37 577 00
    • Gość: Gosia Re: Cebulki tulipanów sprzedam IP: *.tvkslupsk.pl 01.07.12, 21:48
      kupię te cebulki ale gdzie?
      mój meil 174gosia@wp.pl
      • Gość: agulinda Re: Cebulki tulipanów sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 20:13
        witam ja tez chciałabym zakupic cebulki mój email to agulinda1@o2.pl
    • Gość: kobietana100 Re: Cebulki tulipanów sprzedam IP: *.40.28.194-rev.hti.pl 15.10.15, 00:09
      Wolę zdecydowanie kupować cebulki od sprawdzonych dostawców. Kiedyś raz jeden spróbowałam trochę zaoszczędzić(choć ostatecznie się okazało, że zapłaciłam więcej) i zamówiłam u kogoś innego. Jednak będę wierna: Florexpol! Maja naprawdę najlepszy wybór i są rzetelni! florexpol.eu/313-tulipany
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka