Dodaj do ulubionych

Macie tatuaz?

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 10:33
Co ,myslicie o tatuazach? Czy to boli (bardzo)? Gdzie w Slupsku albo okolicy
jest jakies studio tatuazy? Ma ktos z Was tatuaz?
Obserwuj wątek
    • Gość: Koni Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 10:53
      Ja mam! To boli tylko tyle co nakluwanie szpileczka. Nie robilem tego w
      Slupsku, ale wiem ze i u nas studia sa.
      • Gość: tomek Re: Macie tatuaz? IP: *.sap-ag.de 17.08.01, 10:57
        Male Tatoo, dla kobiety, na kostce, albo na posladku, jestem abslolutnie za !!!
        • Gość: Pamela Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 11:15
          Ja mam na kostce mala rozyczke! Nie wyobrazacie sobie jakie mialam halo w domu,
          ale oplacalo sie. Jestem z mojej rozyczki bardzo dumna!
    • Gość: kuba Re: Macie tatuaz? IP: *.interkam.pl 17.08.01, 17:49
      Nie, nie mam i nie chcę mieć. Należy to przemyśleć bo moda to rzecz płynna i może się okazać za
      rok , dwa czy ileś tam lat, że tatuaże są całkiem niemodne i niepożądane. I co będzie wtedy - tatuaż
      jest na całe zycie.Taki to amdarans.
      • Gość: tomek Re: Macie tatuaz? IP: *.sap-ag.de 20.08.01, 17:45
        Kuba !!!!!!!!!!! Kurcze, raz sie zyje, nikt nie mowi o tatoo wielkosci swetra,
        taka tylko drobna (ale zauwazalna i intrygujaca) ozdoba ramienia, kostki,
        lopatki, a Ty sie chyba swojej babci pytales, czy mozesz (sorry zartowalem), wg
        mnie to bardzo fajna idea
        • Gość: kuba Re: Macie tatuaz? IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 20.08.01, 19:26
          Gość portalu: tomek napisał(a):

> Kuba !!!!!!!!!!! Kurcze, raz sie zyje, nikt nie mowi o tatoo wielkosci swetra,
          > taka tylko drobna (ale zauwazalna i intrygujaca) ozdoba ramienia, kostki,
          > lopatki, a Ty sie chyba swojej babci pytales, czy mozesz (sorry zartowalem), wg
          >
          > mnie to bardzo fajna idea

Pożyjemy zobaczymy za xxx lat.moda się zmieni i zaobaczysz jak się maleństwa
          pozbywa.Życzę powodzenia.
          • Gość: tomek Re: Macie tatuaz? IP: *.sap-ag.de 21.08.01, 09:47
            Kuba, jestes prawie bliski racji, ale wlasnie ma to do siebie moda, ze trwa
            jakis czas a potem, przemija. Ale ten czas trzeba wykorzystac, trzeba lapac
            chwile ..., ale moze za xxx lat tatoo bedzie karalne, no ale to dopiero za xxx
            lat.

Stary pobudka, pozdrawiam
            • Gość: sabat Re: Macie tatuaz? IP: 10.10.41.* 23.08.01, 15:42
              To że moda przeminie nie znacza że trzeba tatuaż znienawidzieć niech sobie
              będzie.
          • Gość: Ponton Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 18:43
            Tatuaz nie powinien byc zalezny od mody!
            • Gość: R Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 21:32
              Polecam tatuaze pernamentne! Taki ma Victoria ze Spice Girls!
    • Gość: Pamela Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 23:42
      Widzialam dzisiaj jak facet mial tatuaz na glowie. Mial krotko przystrzyzone
      wlosy i wzor na calej czaszce.
    • Gość: Miki Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 21:47
      Mam na karku Oko Opatrznosci. Za nic jednak nie przebilabym sobie pepka i za
      nic nie zrobila sobie piercingu.
      • Gość: Nataliaa Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 17:59
        Chciałam odświeżyć ten temat.Dużo nowych osób się tutaj pijawiło,więc może coś
        napiszą.
        • Gość: Beki Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:31
          Ja nie mam, bo sie boje igiel i wlasnego niezdecydowania. Zaraz za kilka dni
          pewnie chcialabym miec co innego.

No wlasnie Nataliaa, Ty tez zabierz glos!
          Jesli juz bys miala miec, to jaki?
          • Gość: nikka_ Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 22:49
            Tatuaż to swietna sprawa(szkoda tylko ze nie wszystkim sie podoba)na pewno
            nigdy nie przeminie moda na nie.Ja osobiscie chciałabym mieć małą obroże na
            nodze.
            • Gość: Pixi Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 23:02
              Mi sie tatuaz podoba, i nawet mysle sobie czasem zeby taki miec, ale wiem ze
              sobie nie zrobie, bo nie mam wzoru, ktory na pewno podobalby mi sie przez cale
              zycie.

Chociaz z drugiej strony to na pewno za kilka lat usuwanie tatuazy bedzie
              dziecinnie proste.

Jak na razie moge sie czasem zadowolic tatuazem z chny.
            • Gość: Denik Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 00:23
              Obrożę to ja Ci mogę zrobić z kolczatki.
            • Gość: Denik Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 00:25
              Ja jestem przeciwnikiem tatuaży. Nie podoba mi się taka forma ozdabiania ciała.
              Ale każdy ma swoje zdanie.
              • Gość: Nataliaa Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:23
                Ja nie mam,bo żaden by mi się na dłużej chyba nie spodobał.Ale myślę by sobie
                zrobić.
                Chciałabym taki 2-letni zrobić,ale ponoc nie warto.Może ktoś więcej napisze o
                takich tymczasowych tatuażach?
                • Gość: Damian Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:39
                  Chyba nie sa zbyt praktyczne, bo (to jest moja teoria) dobre beda przez jakies
                  1,5 roku, a potem beda powoli zanikac, a zanikanie to nie tak ze nagle zniknie
                  wszystko tylko przez pol roku bedziesz miala skrawki tatuazu albo tatuaz w
                  roznych odcieniach wyblaklosci. Tak ja przynajmniej mysle.
                  • Gość: Sabat Re: Macie tatuaz? IP: *.gdan.gazeta.pl 03.03.02, 18:53
                    Jak Pixi wygra to ja sobie wytatuję na ramieniu PIXI - gotyckimi literami
                    • Gość: Nataliaa Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 19:11
                      he he.To mam podać Ci adrsy miejsc,gdzie robią tatuaże? :)
                      Kurczę,ja tak bym chciała mieć tatuaż,ale bym chciała na plecach,a w miejscu w
                      którym bym chciała,mam bliznę.Więc..:(
                      Ale na pewno coś wymyślę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka