Gość: Darek IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 10:33 Co ,myslicie o tatuazach? Czy to boli (bardzo)? Gdzie w Slupsku albo okolicy jest jakies studio tatuazy? Ma ktos z Was tatuaz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koni Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 10:53 Ja mam! To boli tylko tyle co nakluwanie szpileczka. Nie robilem tego w Slupsku, ale wiem ze i u nas studia sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Macie tatuaz? IP: *.sap-ag.de 17.08.01, 10:57 Male Tatoo, dla kobiety, na kostce, albo na posladku, jestem abslolutnie za !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 11:15 Ja mam na kostce mala rozyczke! Nie wyobrazacie sobie jakie mialam halo w domu, ale oplacalo sie. Jestem z mojej rozyczki bardzo dumna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Macie tatuaz? IP: *.interkam.pl 17.08.01, 17:49 Nie, nie mam i nie chcę mieć. Należy to przemyśleć bo moda to rzecz płynna i może się okazać za rok , dwa czy ileś tam lat, że tatuaże są całkiem niemodne i niepożądane. I co będzie wtedy - tatuaż jest na całe zycie.Taki to amdarans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Macie tatuaz? IP: *.sap-ag.de 20.08.01, 17:45 Kuba !!!!!!!!!!! Kurcze, raz sie zyje, nikt nie mowi o tatoo wielkosci swetra, taka tylko drobna (ale zauwazalna i intrygujaca) ozdoba ramienia, kostki, lopatki, a Ty sie chyba swojej babci pytales, czy mozesz (sorry zartowalem), wg mnie to bardzo fajna idea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Macie tatuaz? IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 20.08.01, 19:26 Gość portalu: tomek napisał(a): > Kuba !!!!!!!!!!! Kurcze, raz sie zyje, nikt nie mowi o tatoo wielkosci swetra, > taka tylko drobna (ale zauwazalna i intrygujaca) ozdoba ramienia, kostki, > lopatki, a Ty sie chyba swojej babci pytales, czy mozesz (sorry zartowalem), wg > > mnie to bardzo fajna idea Pożyjemy zobaczymy za xxx lat.moda się zmieni i zaobaczysz jak się maleństwa pozbywa.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Macie tatuaz? IP: *.sap-ag.de 21.08.01, 09:47 Kuba, jestes prawie bliski racji, ale wlasnie ma to do siebie moda, ze trwa jakis czas a potem, przemija. Ale ten czas trzeba wykorzystac, trzeba lapac chwile ..., ale moze za xxx lat tatoo bedzie karalne, no ale to dopiero za xxx lat. Stary pobudka, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabat Re: Macie tatuaz? IP: 10.10.41.* 23.08.01, 15:42 To że moda przeminie nie znacza że trzeba tatuaż znienawidzieć niech sobie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponton Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 18:43 Tatuaz nie powinien byc zalezny od mody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 21:32 Polecam tatuaze pernamentne! Taki ma Victoria ze Spice Girls! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 23:42 Widzialam dzisiaj jak facet mial tatuaz na glowie. Mial krotko przystrzyzone wlosy i wzor na calej czaszce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 21:47 Mam na karku Oko Opatrznosci. Za nic jednak nie przebilabym sobie pepka i za nic nie zrobila sobie piercingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 17:59 Chciałam odświeżyć ten temat.Dużo nowych osób się tutaj pijawiło,więc może coś napiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:31 Ja nie mam, bo sie boje igiel i wlasnego niezdecydowania. Zaraz za kilka dni pewnie chcialabym miec co innego. No wlasnie Nataliaa, Ty tez zabierz glos! Jesli juz bys miala miec, to jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 22:49 Tatuaż to swietna sprawa(szkoda tylko ze nie wszystkim sie podoba)na pewno nigdy nie przeminie moda na nie.Ja osobiscie chciałabym mieć małą obroże na nodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 23:02 Mi sie tatuaz podoba, i nawet mysle sobie czasem zeby taki miec, ale wiem ze sobie nie zrobie, bo nie mam wzoru, ktory na pewno podobalby mi sie przez cale zycie. Chociaz z drugiej strony to na pewno za kilka lat usuwanie tatuazy bedzie dziecinnie proste. Jak na razie moge sie czasem zadowolic tatuazem z chny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 00:23 Obrożę to ja Ci mogę zrobić z kolczatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 00:25 Ja jestem przeciwnikiem tatuaży. Nie podoba mi się taka forma ozdabiania ciała. Ale każdy ma swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:23 Ja nie mam,bo żaden by mi się na dłużej chyba nie spodobał.Ale myślę by sobie zrobić. Chciałabym taki 2-letni zrobić,ale ponoc nie warto.Może ktoś więcej napisze o takich tymczasowych tatuażach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:39 Chyba nie sa zbyt praktyczne, bo (to jest moja teoria) dobre beda przez jakies 1,5 roku, a potem beda powoli zanikac, a zanikanie to nie tak ze nagle zniknie wszystko tylko przez pol roku bedziesz miala skrawki tatuazu albo tatuaz w roznych odcieniach wyblaklosci. Tak ja przynajmniej mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Macie tatuaz? IP: *.gdan.gazeta.pl 03.03.02, 18:53 Jak Pixi wygra to ja sobie wytatuję na ramieniu PIXI - gotyckimi literami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Macie tatuaz? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 19:11 he he.To mam podać Ci adrsy miejsc,gdzie robią tatuaże? :) Kurczę,ja tak bym chciała mieć tatuaż,ale bym chciała na plecach,a w miejscu w którym bym chciała,mam bliznę.Więc..:( Ale na pewno coś wymyślę. Odpowiedz Link Zgłoś