Dodaj do ulubionych

Fryzury-fryzjerzy

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:00
Lubicie zmieniać uczesanie?Często chodzicie do fryzjera?Najciekawsze fryzurki?
Włosy długie czy krótkie?Najlepszy fryzjer?
Obserwuj wątek
    • Gość: Loona Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:54
      Mam bardzo dlugie wlosy i najczesciej czesze je w konski ogon. Czasami w
      warkocz.
    • Gość: Pixi Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 21:28
      Moja ulubiona fryzura jest zwiazanie wlosow w dwa warkoczyki po bokach albo dwa
      kucyki. Do pracy chodze albo w warkoczykach albo w rozpuszczonych wlosach.
      Czasami robie sobie wlosy na "mokra wloszke". Nigdy nie mialam trwalej ani
      pasemek.
      • Gość: Nataliaa Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 13:21
        Dziewczyny,a często zmieniacie(czy w ogóle zmieniacie) fryzurki?
        • Gość: Koube Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.gdan.gazeta.pl 10.03.02, 16:00
          To iście damski temat, ale dlaczego mam się nie odezwać. A co? Do fryzjera
          chodzę raz na dwa tygodnie, ale fryzur nie zmieniam. Tak tylko przeżedzam
          czuprynkę, ewentualne cieniowanie. A kiedy mieszkałem w Słupsku najlepszy
          fryzjer był na Braci Gierymskich, przy blaszanym pawilonie. Teraz nie ma już
          tam podobno tej fryzjerki (Anety), która otworzyła swój zakład na Fałata.
          Nieźle strzyga również na rogu Wolności i ?, ale to tylko dla facetów.
          • Gość: Pamela Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 16:43
            Ja czesto zmieniam fryzury. Robie lekkie zmiany odcieni. pasemka, uczesania,
            przewaznie sa poldlugie. Lubie wizyty u fryzjerki a moja ulubiona jest na ulicy
            Slonecznej.
    • Gość: Damian Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 19:21
      Do fryzjera chodze raz na miesiac i lubie doprawiac wlosy zelem :-)
    • Gość: Denik Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 22:20
      Ja mam swoja prywatną fryzjerkę chociaż ona nie zawsze jest do mojej
      dyspozycji :) ale nie obcina chyba nikogo innego oprócz mnie.
      • Gość: Czarodzi Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 22:25
        Nata?
      • Gość: Denik Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 22:28
        No i muszę dodać że podoba mi się jak ona mnie obcina. Chłopaki poleciłbym ją
        Wam ale chyba zrozumiecie że jej styl czesania jest niepowtarzalny a moja
        fryzura jest bardzo oryginalna ;)
        • nataliaa_ Re: Fryzury-fryzjerzy 16.03.02, 20:40
          Tak odświeżam wątek,by wszyscy nie przegapili,że braciszek mnie pochwalił. :)

A ja fryzury zmieniam często.Ostatnio ktoś oglądał moje zdjęcia i stwierdził,że
          pokaz fryzur na tych zdjęciach i mogłabym je oddać do jakiegoś zakładu
          fryzjerskiego .Teraz mam długie włosy,ale coś mnie korci,by coś z nimi już
          zrobić.Lubię się zmieniać.
          • Gość: Pixi Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 13:05
            A co bys chciala z nimi teraz zrobic? Masz jakis pomysl?
            • Gość: Sabat Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.gdan.gazeta.pl 17.03.02, 13:27
              Uff, co za ulga. Damian, dzięki że przypomniałeś nam o żelku. Ja np. już
              zapomniałem
              • Gość: Nataliaa Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 13:29
                Powrót Sabata? :)
                • Gość: Agrest Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 16:46
                  Poznaje po nucie ironii :-)
                  • Gość: Nataliaa Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 17:49
                    Pixi,nie wiem co.Ja po prostu przechodzę sobie koło fryzjera i "a może by
                    tak..? " Wchodzę,oglądam katalog,radzę się fryzjerki i wychodzę z jakąś zmianą
                    na włosach. :)
                    • Gość: Pamela Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 19:25
                      Ja to jak juz ide mam cos z gory zaplanowane. Dyskusji u mnie nie ma :-))
    • Gość: andy_sz Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.dialin.buffalo.edu 18.03.02, 00:13
      A mi najdluzej udalo sie trzy i pol roku nie chodzic do fryzjera. Fajnie bylo,
      pare razy mnie zaczepialy dziewczyny na koncertach i mowily ze mam fajne
      wlosy :-))) To byly czasy, pojsc i pomachac glowa przy jakims fajnym zespole. A
      jak scialem to glowa wydawala mie sie lzejsza. Ale co by nie mowic, utrzymac
      taka szope jest ciezko i duzo zachodu to bierze :-) A ile krzyku w domu bylo ze
      wszedzie wlosy, hehehe, i tak dlugo sie nie poddawalem...
      • Gość: Beki Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 06:54
        A teraz masz krociutkie? Jaki kolor?
        • Gość: andy_sz Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.dialin.buffalo.edu 19.03.02, 02:37
          Takie w normie, zeby stwarzac pozory pilnego studenta, a nie kontestujacego
          hippisa :-) A kolor, ciemny blond chyba. Zajrzyj do postu Sabata "Do kogo
          jestescie podobni", tam jest moja fotka :-)
          • Gość: Loona Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 06:47
            No fotke masz calkiem zgrabna :-)
            • Gość: andy_sz Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.pubsites.buffalo.edu 19.03.02, 18:43
              Dzieki loona, musze dbac o image... W koncu tylu fanow na calym swiecie :-))
              Jakos nie moglem znalezc tego watku i nawet nie wiem czy Twoja fotka tam jest?
              • Gość: Nataliaa Re: Fryzury-fryzjerzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 18:49
                andy,fotka była:

ucs.orst.edu/~saechaoa/charlizeN.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka