andy_sz 08.06.04, 06:16 prowadzilismy dzisiaj dynamiczna dyskusje na tym forum, probowalem odpisywac w tempie, jednak goralski zapal i technika mnie znokautowaly... Ale i tak sie ciesze ze tu jestes :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai do frasa co za wyroznienie !:)))0cmoooook 08.06.04, 06:19 andy, na jedym forum nazwali mnie goralskimi grabiami cos w tym jest pewno,ja serdecznie dziekuje ci za fantastyczna wymiane postow na slupsku!!!!!!! z przyjemnoscia tutaj zawitam ponownie,jednakze ja nie zasluguje na takie honorowe wyroznienie!cmokkkkkkkkkkkkkkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa_ Re: do frasa co za wyroznienie !:)))0cmoooook IP: *.wmc.net.pl 09.06.04, 21:05 andy,koniecznie musisz popracować nad kondycją. ellenai-gratuluję :) Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai dziekuje serdecznie 09.06.04, 22:22 natalia,bardzo mi milo!cmoki dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: do frasa co za wyroznienie !:)))0cmoooook 09.06.04, 22:44 na kondycje to ja nie narzekam, po prostu nie wiedzialem ze mozna w jednym czasie rozmawianc na GG i pisac na dwoch innych forach. Nie wiem jak Elly (na zdjeciu wygladala normalnie), ale ja tam czterech rak nie mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa_ Re: do frasa co za wyroznienie !:)))0cmoooook IP: *.wmc.net.pl 20.06.04, 22:27 ellenai-Ty tu wracaj szybciutko,bo jeszcze andy będzie sobie tempa wpisów gratulował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: do frasa co za wyroznienie !:)))0cmoooook 20.06.04, 22:44 hehehe, no hehe, hym, Ty to masz pomysly nataliaa, ale warte przemyslenia, hihi Elly, czekamy na Ciebie, bo jak sie nie pojawisz to nie dostaniesz Twojej dzialki za wygrana w Totka... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: do frasa co za wyroznienie !:)))0cmoooook 23.06.04, 04:25 o matko no tak ,kasa mnie kuscie,sluszna to motywacja! hehehehehheheheh cmok,jestem ,jestem jak mnie andy zwlaszcza pogoni! cmok natalia! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: do frasa co za wyroznienie !:)))0cmoooook 23.06.04, 04:28 no coz, trzeba wiedziec jak psychologicznie czlowieka podejsc, wazne ze skutkuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai batem go trzeba 23.06.04, 04:40 po grzbiecie i zawroci na wlasiwy zagon. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: batem go trzeba 23.06.04, 04:46 parafrazujac starozytne powiedzenie rzec by mozna "Slowem mocniej niz batem mozna czleka pogonic" :-) Odpowiedz Link Zgłoś