Gość: azja IP: *.slupsk.vectranet.pl 01.05.12, 23:42 Duza komoda z lat II WŚ stracila swoj piekny wyglad :( Gdzie mozna ja oddac do renowacji. Jesli ktos zna jakiegos dobrego fachowca w rozsadnej cenie - prosze o namiary. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sayonara2 Re: Renowacja mebli 10.05.12, 08:12 Proszę zapytać w sklepie Decor przy ul.Jaracza. Słyszałam,że mąż właścicielki zajmuje się renowacją mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Renowacja mebli IP: *.wmc-si.pl 22.05.12, 08:42 REnowacja mebli w Słupsku, proszę o zdjęcia na maila: biuro.solum@wp.pl Możliwość również np. postarzania, celowych spękań itp metod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warsztat Re: Renowacja mebli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.12, 12:11 Zajmuję się renowacją mebli proszę o przesłanie zdjęć na mail więcej info jarekijasiu@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem gdzie Re: Renowacja mebli IP: *.slupsk.vectranet.pl 03.06.12, 21:48 pracownia renowacji na ponioatowskiego. na terenie hurtownie miesa prosiacze. Odnowią w politurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Renowacja mebli IP: *.petrus.pl 15.06.12, 13:05 tu namiar 692424619 na dobrego renowatora mebli. Dobra i solidnastara fachowosc i metoda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renom Re: Renowacja mebli 02.10.17, 21:04 Też słyszałam ze to dobry renowator,teraz jest na Kaszubskiej 67 w Słupsku Odpowiedz Link Zgłoś
bastek3333 Re: Renowacja mebli 31.10.17, 15:34 > Duza komoda z lat II WŚ stracila swoj piekny wyglad :( Gdzie mozna ja oddac do > renowacji. Jesli ktos zna jakiegos dobrego fachowca w rozsadnej cenie - prosze > o namiary. Dziekuje W razie pytań dotyczących renowacji mebli zapraszam na stronę Renowacji mebli Kraków tam można się ze mną skontaktować telefonicznie bądź przez e.mail i postaram się udzielić potrzebnych informacji dotyczących renowacji mebli. Odpowiedz Link Zgłoś