Dodaj do ulubionych

Renowacja mebli

IP: *.slupsk.vectranet.pl 01.05.12, 23:42
Duza komoda z lat II WŚ stracila swoj piekny wyglad :( Gdzie mozna ja oddac do renowacji. Jesli ktos zna jakiegos dobrego fachowca w rozsadnej cenie - prosze o namiary. Dziekuje
Obserwuj wątek
    • sayonara2 Re: Renowacja mebli 10.05.12, 08:12
      Proszę zapytać w sklepie Decor przy ul.Jaracza. Słyszałam,że mąż właścicielki zajmuje się renowacją mebli.
      • Gość: Aga Re: Renowacja mebli IP: *.wmc-si.pl 22.05.12, 08:42
        REnowacja mebli w Słupsku, proszę o zdjęcia na maila: biuro.solum@wp.pl
        Możliwość również np. postarzania, celowych spękań itp metod.
    • Gość: warsztat Re: Renowacja mebli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.12, 12:11
      Zajmuję się renowacją mebli proszę o przesłanie zdjęć na mail więcej info jarekijasiu@interia.pl
    • Gość: ja wiem gdzie Re: Renowacja mebli IP: *.slupsk.vectranet.pl 03.06.12, 21:48
      pracownia renowacji na ponioatowskiego. na terenie hurtownie miesa prosiacze. Odnowią w politurze.
    • Gość: Arek Re: Renowacja mebli IP: *.petrus.pl 15.06.12, 13:05
      tu namiar 692424619 na dobrego renowatora mebli.
      Dobra i solidnastara fachowosc i metoda.
      Pozdrawiam
      • renom Re: Renowacja mebli 02.10.17, 21:04
        Też słyszałam ze to dobry renowator,teraz jest na Kaszubskiej 67 w Słupsku
    • bastek3333 Re: Renowacja mebli 31.10.17, 15:34
      > Duza komoda z lat II WŚ stracila swoj piekny wyglad :( Gdzie mozna ja oddac do
      > renowacji. Jesli ktos zna jakiegos dobrego fachowca w rozsadnej cenie - prosze
      > o namiary. Dziekuje

W razie pytań dotyczących renowacji mebli zapraszam na stronę Renowacji mebli Kraków tam można się ze mną skontaktować telefonicznie bądź przez e.mail i postaram się udzielić potrzebnych informacji dotyczących renowacji mebli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka