Gość: SZAK IP: *.pl / *.pl 24.06.04, 22:25 Witam Natali :)) Ps. Jak wianki ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SZAK Re: Miałem kilka problemów :))) IP: *.pl / *.pl 24.06.04, 22:31 HMM. Mam małego czarnego kota "SZAKAL" Jest zaje...s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa_ Re: Miałem kilka problemów :))) IP: 217.153.220.* 24.06.04, 22:40 Hej Szak :)) Dawno Cię tu nie było :)) No prosz.Czy kot jest cały czarny?Komus przynosi pecha? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Miałem kilka problemów :))) 25.06.04, 05:04 ooooo,czy to nasz jaslany szak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa_ Re: Miałem kilka problemów :))) IP: 217.153.220.* 26.06.04, 12:08 Szak,Ty się nie pojawiaj i znikaj,tylko się pojawiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Miałem kilka problemów :))) 28.06.04, 21:06 ellenai napisała: > ooooo,czy to nasz jaslany szak Tak to Ja i ma kota nie tylko w głowie . Szakal jest puszysty co centymetr.:(( jest czarny lecz siwieje no i jest NAJLEPSZYM KOTEM NA Świecie. POZDRÓWKA SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Miałem kilka problemów :))) 29.06.04, 22:42 Nie prawda ! Mój kot jest najwspanialszy na świecie ! Też jest bardzo czarny, ale ma białe skarpetki i biały krawacik. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Miałem kilka problemów :))) 30.06.04, 16:34 Czyżby się szykowały jakieś kocie zawody? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Miałem kilka problemów :))) 04.07.04, 11:16 PORADY DLA WŁAŚCICIELI KOTÓW Po pierwsze kot domowy ma swoje ścieżki w domu i trudno go opanować w trakcie zabawy, więc tam gdzie najczęściej biega - poprzybijałam serwetki małymi gwożdzikami - mniej zrzuca. Po drugie, by wpajać pewne zasady, nie może karcić właściciel, wskakiwanie na stół musi kojarzyć się z czymś nieprzyjemnym, a kot nie lubi wody - zawsze mam pod reką spryskiwacz do prasowania.....kicia rozrabia to psik psik i ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Miałem kilka problemów :))) 04.07.04, 19:10 To moze lepiej z pistoletem wodnym chodzic, kotek bedzie mial Smigus Dyngus codziennie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Miałem kilka problemów :))) 05.07.04, 14:11 Taaaaak, ale z takim pistolecikiem to ja bym wygladała głupio, a tak zawsze moge udawać, że własnie pranie zwilzam do prasowania, hi hi hi. Ja ciągle - hi hi hi. A wiecie jak smieje sie piekarz? Bułła, bułła, bułła! A pijak - flaaaaaaaaacha cha cha.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Miałem kilka problemów :))) 05.07.04, 20:28 hehe zuzanna dobre z tym smianiem sie heheh cmok Odpowiedz Link Zgłoś