Dodaj do ulubionych

Tusze i tonery do drukarek

IP: *.slupsk.vectranet.pl 18.02.13, 08:50
Gdzie najtaniej można dostać tusz albo toner do drukarki w Słupsku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.slupsk.vectranet.pl 18.02.13, 09:05
      ActivePRINT - dzwonisz, zamawiasz i przywożą za darmo do domu, ceny niskie a i potargować się można. Masz tu ich stronę: www.activeprint.com.pl
      • Gość: Marta Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.slupsk.vectranet.pl 18.02.13, 13:00
        Potwierdzam - też zamawiałam w ActivePRINT. Mogę śmiało polecić:)
    • Gość: mir Skasujcie tą żenadę IP: *.slupsk.hypnet.pl 18.02.13, 22:33
      Sam zadaje pytanie i sobie odpowiada. Żenada.
      • Gość: kxx Re: Skasujcie tą żenadę IP: *.prj.hu 19.02.13, 07:37
        Żadna żenada. Sam nie sam, ale prawdę pisze. Bo się zaopatrzyłem.
      • Gość: mioduch Re: Skasujcie tą żenadę IP: *.scopehosts.com 19.02.13, 09:51
        Żenada, to nieznajomość gramatyki. "TĘ żenadę", nie "TĄ żenadę". Masz radę - doradź. Nie krytykuj.
      • Gość: Tom** Re: Skasujcie tą żenadę IP: *.conformal.com 19.02.13, 17:17
        Ja u nich kupuję. Nie narzekam. Bynajmniej - tusze nie są żenujące.
      • Gość: Sroka Re: Skasujcie tą żenadę IP: *.conformal.com 19.02.13, 18:59
        Ja jutro zamówię, to będę wiedział, czy żenada, czy nie. Reklama, nie reklama - ktoś pomyślał o słupskim forum.
        • Gość: mir dalej mydlimy oczy, co? IP: *.slupsk.hypnet.pl 19.02.13, 20:52
          Przecież na tym forum na odpowiedź trzeba czekać najmniej dzień-dwa, a z reguły dłużej. Sama zmiana domeny (i nicku), z której wysyłacie wiadomości nie spowoduje nagle, że będą one bardziej wiarygodne.

.slupsk.vectranet.pl
          .prj.hu
          .scopehosts.com
          .conformal.com

A na stronie:
          www.activeprint.com.pl/kontakt-z-nami/
          widać adres:
          ul. Władysława IV
          76-200 SŁUPSK

i co? dokładnego adresu nie możecie podać? A telefon to pre paid i do tego niezarejestrowany?

Czasy coraz cięższe, kryzys, ale nie traktujcie ludzi jak idiotów.
          • Gość: activeprint.com.pl Re: dalej mydlimy oczy, co? IP: *.slupsk.vectranet.pl 20.02.13, 12:00
            Firma działająca legalnie w branży b2b, nie prowadzi sprzedaży stacjonarnej, możliwość potwierdzenia w CEiDG. Numer telefonu dostępny w informacji telefonicznej operatora, domeny zaparkowane na serwerach dających możliwość potwierdzenia danych firmy.
            Leszek Patyk / 605 848 897
            biuro@activeprint.com.pl
            Proszę o nie wyrażanie krzywdzących opinii na Forum.
            Pod ".slupsk.vectranet.pl" prawdopodobnie podpięta jest połowa Słupska.
            • Gość: activeprint.com.pl Re: dalej mydlimy oczy, co? IP: *.slupsk.vectranet.pl 20.02.13, 12:05
              ...a kolegę / koleżankę MIR zapraszam do wypróbowania oferty firmy i przedstawienia opinii na forum.
              • Gość: mir Re: dalej mydlimy oczy, co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 12:25
                Nie wyrażam żadnych krzywdzących opinii. Po prostu zauważam, że jedna osoba (najprawdopodobniej właściciel, pracownik lub osoba z nimi związana) zakłada temat z pytaniem (18.02.13, 08:50) i sama sobie odpowiada 15 min. później (18.02.13, 09:05). Druga osoba "odpowiada" po kilku godzinach (18.02.13, 13:00). Wszystkie trzy "osoby" piszą z domeny IP: *.slupsk.vectranet.pl.
                Po moim pierwszym poście pojawiły się 4. wasze odpowiedzi z domen:
                .prj.hu
                .scopehosts.com
                2 x .conformal.com
                Wszystkie napisane przez różnych autorów.
                Rzeczywiście zbieg okoliczności.
                Powtarzam, na tym forum jest parę osób i posty pojawiają się raz na kilka dni.
    • agula30-2006 Re: Tusze i tonery do drukarek 21.02.13, 16:44
      Skuszona zachętą dziś zamówiłam tusz i jutro do południa mam mieć go w domu. Nie wiem czy najtaniej, na pewno jednak tanio, no i ten dowóz do domu:) Do tego miły kontakt telefoniczny i pełna informacja.
      I nie, nie jestem pracownikiem tej firmy (to informacja dla szukających dziury w całym) - na forum gazety jestem kilka lat i na Słupsk bardzo często zaglądam:)
      Jutro napiszę o zakończeniu transakcji.
      • agula30-2006 Re: Tusze i tonery do drukarek 22.02.13, 11:12
        Tusze dostarczone, działają poprawnie, więc jestem bardzo zadowolona. Na pewno zostanę stałą klientką firmy:)
        • Gość: Gość Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.tvkslupsk.pl 28.02.13, 12:02
          Witam.

Od niedawna pokazał się mały sklepik na Manhatanie parter BOX 90
          Mają oryginały i zamienniki Activejet. Tam dostałem od ręki HP 655 w cenie allegro.
          • Gość: ada_ada_159 Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.03.13, 12:16
            Ja kupuję tusze na allegro Magiccolor
            Jestem bardzo zadowolona, ani razu nie miałam z nimi problemu.
    • Gość: derek U nich są najlepsze tonery w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 13:36
      5 lat gwarancji
      jak zepsuje się Twoja drukarka od ich chińskiego tonera dają nową gratis

np. Oryginał HP 900zł u nich chiński zamiennik 9zł i jeszcze możesz się targować

Najlepsze tonery w Słupsku, cała rodzina kupuje

Nawet z USA przylatują po tonery , bo zwracają za koszt przelotu
      • Gość: czak Re: U nich są najlepsze tonery w Słupsku IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 19:06
        Activejet daje gwarancję, że w razie awarii drukarki z winy ich tuszu zwracają koszty naprawy.
        • naturelife Re: U nich są najlepsze tonery w Słupsku 04.04.13, 00:41
          Na sam tusz też jest gwarancja. W zasadzie od dłuższego czasu korzystam z tuszów AJ i nie moge napisac złego słowa.
    • Gość: Koski Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.04.13, 09:41
      Ja osobiście kupuje u mnie na osiedlu zamienniki z magiccolor, ale tusze warte polecenia z tego co wiem mają je też na allegro (bo tak na nie trafiłem).
      • naturelife Re: Tusze i tonery do drukarek 11.04.13, 17:16
        Fakt na allegro jest sporo tuszów dobrej jakości. Sam zacząłem kupować tusze alternatywne właśnie na allegro, teraz mieszkam niedaleko sklepu komputerowego - mają tusze activejet.
        • Gość: polar Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.centertel.pl 27.07.13, 15:19
          Tonery do drukarek można również poszukiwać u innych źródeł, np skąpiec czy nokaut
          • Gość: tonerdruk.pl Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.14, 12:08
            dobre tonery możesz kupić w naszym sklepie internetowym
    • Gość: ActivePRINT www.activeprint.com.pl IP: *.slupsk.vectranet.pl 13.04.13, 09:02
      Zapraszam na stronę:)
      • Gość: Jasio Re: www.activeprint.com.pl IP: *.tvkslupsk.pl 29.07.13, 08:59
        Tu mają fajną ofertę
        Ascom Manhatan Box 90
        Toner zamiennik HP 05A za 77,00 zł
        Toner zamiennik HP 51A za 140,00 zł
        Toner zamiennik HP 05X za 117,00 zł
        Toner zamiennik HP 53A za 70,00 zł
        Toner zamiennik HP 12A za 49,00 zł
        Toner zamiennik HP 53X za 80,00 zł
        Toner zamiennik HP 13X za 110,00 zł
        Toner zamiennik HP 78A za 60,00 zł
        Toner zamiennik HP 15A za 76,00 zł
        Toner zamiennik HP 85A za 60,00 zł
        Toner zamiennik HP 35A za 58,00 zł
        Toner zamiennik HP 36A za 58,00 zł
        Toner zamiennik HP 49A za 70,00 zł
        Toner zamiennik HP 49X za 80,00 zł
    • Gość: narisal Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.13, 01:29
      Nie lepiej przez internet? Ja kiedyś coś brałem w ecopartner.pl i było ok, szybka przesyłka :)
    • Gość: Emilia Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 11:47
      Zapraszam do zakupu przez Internet www.cartridgemarket.pl
    • Gość: Gregi Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.play-internet.pl 12.02.14, 12:24
      Witam, w słupsku nie wiem gdzie, ale jest sklep internetowy w którym robię zakupy, www.toneratak.pl i jestem zadowolony , wszystko szybko i sprawnie i co najważniejsze bez problemu działają zamienniki. Polecam
      • Gość: Rafał Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.warszawa.mm.pl 04.04.14, 22:23
        Godny polecenia sklep internetowy z Zamiennikami firmy Asarto ( dożywotnia gwarancja + dominacja od listopada we wszystkich testach ) oraz Uni-1.
        Istnieje możliwość również kupienia orginałów po uprzednim kontakcie e-mail.

pointprint.pl
        Polecam!!!
        • Gość: Alicja Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.tvkslupsk.pl 04.04.14, 23:38
          W słupsku na manhatanie HP 12A kupiłam o 6 zł taniej bez kosztów transportu.
    • halinka_76 Re: Tusze i tonery do drukarek 18.08.14, 15:01
      Najlepiej i najtaniej to chyba zamówić przez Internet ;) Nawet za pobraniem myślę, że będzie taniej niż w stacjonarnym sklepie. Ja zawsze kupuję tutaj : sklep.biuroklub.pl/ i nigdy się nie zawiodłam :)
    • malinan0 Re: Tusze i tonery do drukarek 31.12.14, 13:16
      polecam zamawianie przez stronę tusze.info, szybko i sprawnie, a mają produkty naprawdę dobrej jakości :)
    • Gość: Inez323 Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.146.103.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.18, 09:15
      Wysokiej jakości zamienniki do drukarek można kupić w sklepie internetowym www.sklepmk.pl/. Duży wybór nieregenerowanych zamienników do wszystkich popularnych modeli drukarek.
    • Gość: KasiaM33 Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.18, 12:20
      Polecam sprawdzić zamienniki. Korzystałam nie raz i z powodzeniem się sprawdzały w swojej roli. Polecam sprawdzić ofertę sklepu www.computronix24.pl duży wybór tuszy i tonerów do drukarek.
    • janekm1 Re: Tusze i tonery do drukarek 27.04.18, 13:26
      Ja polecam www.taniodrukuje.pl duży wybór zamienników tuszy i tonerów. Sprzedają pod własną marką więc jakościowo też stoją na wysokim poziomie, wysyłka Gratis!
      • pabloby Re: Tusze i tonery do drukarek 13.02.19, 05:21
        Żyjemy w takich czasach, że ze znalezieniem odpowiedniego sklepu nie powinno być problemu. Korzystałem ze sklepu taniodrukuje.pl jak i ze sklepu www.optima-md.com/ i z obu byłem raczej zadowolony. Cenowo na podobnym pułapie, najwyżej różniło się kilkoma groszami.
    • mkobek Re: Tusze i tonery do drukarek 05.02.20, 09:43
      Ja kupuję z Asarto. Bardzo dobra jakość, pelna kompatybilność, do tego tonery zamienniki które po prostu nie łamią praw patentowych, a to też jest bardzo ważne
    • Gość: Marta Re: Tusze i tonery do drukarek IP: *.limes.com.pl 07.07.20, 19:04
      Jak dużo drukujesz to się opłaca w drukarni np Drukarnia Trójwizja. Ewentualnie na miejscu masz na Władysława IV Active Print tam kupisz, lokalnie sprawdzone miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka