Dodaj do ulubionych

Odkryłam chatkę Baby Jagi!

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 12:46
Odkrylam chatke baby Jagi! Nic wiecej nie napisze bo wczoraj widzialam ja przez
moment! Jest jak z tamtej bajki, podniszczona i mimo ze stoi w dosc
uczeszczanej czesci miasta to jest praktycznie nie do zauwazenia!

Wiecej nic nie napisze bo musze jeszcze raz ja obejrzec i poszperac troche o
jej historii. I musze zwerbowac jeszcze pewna osobe, która pojdzie tam
dobrowolnie ze mna na spacer. :-)
Obserwuj wątek
    • umk__historia DO PIXI 06.04.02, 13:18
      Czy chatka jest na "Kurzej" stópce?
      Jak wybierzesz się drugi raz np. w torzarzystwie płci przeciwnej ( Jaś i
      Małgosia ) to sprawdź czy domek nie jest z czekalady, piernika...mniam,
      mniam...acha BARDZO WAŻNE! Uważaj na Babę Jagę żeby Cie nie zjadła...gdyż
      smutno będzie Nam na forum bez Ciebie PIXI :)

Ps. Moment, chwila - słucham co ja za głupoty wypisuję - A kto jest Pierwszą
      Czarowniczą Słupskiego forum :) - właśnie, właśnie - czyżbyś nie wiedziała o
      swojej kolejnej rezydencji? A może poruszyłaś ten wątek tylko dlatego że chcesz
      Nas tam zwabic i.....:) W końcu reklama dźwignią handlu...
      Jak będziesz więcej chciała COŚ o Swoim Pałacyku napisać to śmiało - chetnie
      przeczytam i ...podczas odwiedziń zobaczę To cudo.
      • Gość: Pamela Re: DO PIXI IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 14:13
        Pixi jest czarownica pozytywna i jak trzeba to zaczaruje a jak nie trzeba to
        magia swa pomoze :-)

Pixi, napisz chociaz jaka to ulica, moze tam przejezdzam?
        • Gość: andy_sz Re: DO PIXI IP: *.dialin.buffalo.edu 06.04.02, 18:33
          aha, jasne ze pomoze, w zaby zamienia od niechcenia. Ale ze pozytywna to
          fakt :-))
          • Gość: Beki Re: DO PIXI IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 18:52
            Gdzie jest ta chatka? Bylas juz? Zdaj relacje i podaj adres! MOze chodzi o
            kamienice piernikowa (bo z piernika) ale chyba nie bo ta na naszym forum dawno
            odkryta zostala... No nie wiem. Musisz mnie naprowadzic.
    • Gość: Agrest Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 14:17
      Bo Pixi to czarownica outsiderka i nie jest zrzeszona w Zwiazku Czarownic
      Polskich.
    • Gość: Sabat Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.rudykot.pl 06.04.02, 18:52
      Prowadzimy 86:84 , 50 sek. do końca!!!!!
      • Gość: P i P Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 19:03
        (Pixi) Chatka stoi na Swiętego Piotra. Jeszcze nie byłam ale jutro tam idziemy
        z Pati!

(Pati) Ja jeszcze tej wycieczki nie zatwierdzilam ! :-)
    • Gość: Pati Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 11:15
      To dzisiaj idziemy!
    • Gość: Czarodzi Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 23:34
      I co bylyscie? Napiszcie gdzie to jest to pojde i zobacze.
      • Gość: Julka Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 14:52
        też chętnie się doweim
        • Gość: Pamela Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 16:18
          Czemu nikt nie pomyslal ze tam urzedowac moze moj ulubieniec Czarodziej? Moze
          to byc chatka nie baby Jagi a Baby Jaga! :-)

Pozdrowienia dla wszystkich!
          • Gość: Pamela Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 07:16
            Pixi, czy juz wiadomo wiecej o tym budynku?
            • nataliaa_ Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! 14.04.02, 17:15
              Dziewczyny no i co?Byłyście?Widziałyście?(to czemu nie napisałyście? )
              :)
    • Gość: umk__historia Do PIXI IP: 192.168.1.* 15.04.02, 17:36
      PIXI ja również tak ciuchutko sie zapytuję o Chatkę - domek dla Czarownicy.
      Troszeczke szczególików - proszę nie trzymaj Nas w niepewności, gdyż jeżeli tak
      dalej będzie to wpadnę w depresję Chatkową.

Ps. Do pozostałych forumpowiczów - Prawdopodobnie PIXI "milczy" dlatego żebyśmy
      sami odnaleźli domek - tak jak "Jaś i Małgosia" szukali i .... :)
    • Gość: Pixi Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 17:49
      Bylysmy, bylysmy. A jakze!

I wyjawiam ze chatka baby jagi jest pod numerem 15. Czemu mi sie tak podoba?
      Ano temu ze jako jedyna w ciagu kamienic jest jednopietrowa z takim wielgachnym
      dachem dwuspadzistym. Ma tylko jedno okno i nie ma ... drzwi. Z dwoch stron
      doklejone sa do niej dwie o wiele wyzsze kamienice (wejscie do niej jest wiec
      od podworka. Mieszka tam tylko jedna rodzina. Dach jest w takim stanie ze sie
      zapada i miejscami nie ma dachowek. Chatka wysunieta jest nieco poza linie
      budynkow i widac ze jest najstarsza na tej ulicy. Dla mnie rewelacja!
    • Gość: Pati Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 21:32
      Potwierdzam. Chatka jest rewelacyjna i naprawdę się zdziwiłam że taki
      budyneczek jest jeszcze w Słupsku. I tak już sporo została zmieniona bo
      przyklejono do niej te młodsze kamieniczki i tylko dzięki temu że wystaje przed
      ich linię można zobaczyć jaki miała kiedyś pierwotny kształt.
    • Gość: Pamela Re: Odkryłam chatkę Baby Jagi! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 21:39
      Jutro jade do pracy prosto przez ta ulice i zobacze ta wasza perelke :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka