zuzanna6 15.09.04, 20:06 A jednak wykazałes się odwaga, fantazją i poczuciem humoru !!!!! Tak trzymaj ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: CEJLI - TAK TAK TAK!!!!!!!! 15.09.04, 21:47 w celjiego nigdy nie mozna watpic!!!!!!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: CEJLI - TAK TAK TAK!!!!!!!! 16.09.04, 16:17 Cześć wszystkim!!!Zuza cmok!!!Jak już powiedziałaś TAK,to teraz muszę zrobić następny krok.Idę do krawca zamówić garnitur,popatrzę też przy okazji za suknią.Szampana będziemy mieć od Ellenai zza oceanu.Podobno po jej weselu trochę zostało,także nam go przyśle.Zgadza się Ellenai???Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: CEJLI - TAK TAK TAK!!!!!!!! 16.09.04, 17:51 Ok. Cejli, na wszystko sie zgadzam i liczę na Twoją fanazję. Dziekuję za wzory garniturów i sukien slubnych. Wszystkie były bardzo ładne, a te modelki bardzo podobne do mnie. Wybierz pierwszy garnitur z katalogu, ja wybrałam pierwszą suknię, zresztą jestesmy oboje tak piekni, cóż dla nas szaty....Pozdrawiam cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: CEJLI - TAK TAK TAK!!!!!!!! 16.09.04, 22:02 Cejli wniebowzięty,bo usłyszał TAK.HHHHHHHHuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!Ale co dalej?Hmm?Wiem!Szukamy księdza.Forumowicze kto będzie pełnił rolę księdza? Ksiądz pilnie poszukiwany do udzielenia ślubu!!!Hojny datek na ...nowy samochód dla proboszcza zapewniony.Gdzie są chętni???Nie ma?Pewnie za mały datek.Dobra! Nowy samochód i do tego dołożę jeszcze 20 letnią gospodynię domową.Halo.halo nie pchać się,ja potrzebuję tylko jednego księżula.Tak proszę księdza proboszcza,skończyła w tym roku 20 lat,tak,na pewno.Och ci księża tylko jedno im w głowie,jeździć na gospodyni,oj,przepraszam,chciałem powiedzieć oczywiście jeżdżenie samochodem im w głowie.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: CEJLI - TAK TAK TAK!!!!!!!! 17.09.04, 02:31 Hmm, dwudziestoletnia mowisz... A z jakim przebiegiem? I na ile gwarancja?\ Masz moze jakiez zdjecia, albo chociaz opis poprosze, z uwzglednieniem mozliwosci technicznych :-)) W sumie Zuza sugeruje ze to ja mam byc od slubow, wiec nie ma sprawy. Trzeba chyba od zapowiedzi zaczac, ale najpierw musicie mi dostarczyc opinie o pozytywnym podejsciu do swiata i wykazac sie jeszcze wieksza aktywnoascia na forum. Na razie macie pierwsza zapowiedz w eterze: "Lubudubu, lubudubu, Zuza i Cejli chca isc do slubu!!!" Jak bedziecie sie dobrze spisywac to beda nastepne :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai slub na forum! 17.09.04, 02:35 ja moge udzielac rad,bo jestem swiezo po! heheheheh andy no tylko ty sie nadajesz na wielebnego!~ cmok Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: slub na forum! 17.09.04, 02:42 fajnie, wiec kleche i doradce juz mamy, zakladamy jakis serwis specow od udzielania i utrzymywania malzenstw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: slub na forum! 17.09.04, 02:58 teraz trzeba tylko cennik ustalic hehehehheheh Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: slub na forum! 17.09.04, 03:05 No ja sie zadowole ta dwuddziestoletnia gospodynia, tylko musze jeszcze warunki techniczne i stan zewnetrzny lepiej zbadac... Ale po jezdzie probnej dam znaczaca odpowiedz :-) Natomiast ciezej bedzie z Elly, ona juz gospodarza ma i to z dobra gwarancja. Ale na pewno jest cos co w cenniku da sie dla niej umiescic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: slub na forum! 17.09.04, 03:08 no ja na przetarg nie moge, ja tylko doradzac moge tylko tyle! obstawiona jestem heheh cmok Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: slub na forum! 17.09.04, 03:24 NO co Ty Elly, nie mozna tak, musisz jakas cene wymyslec, kto to widzial tak za darmo, to nie przystoi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: slub na forum! 17.09.04, 03:27 nie umiem,nie mam odwagi,nie potrafie............buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: slub na forum! 17.09.04, 03:34 Elly, to jak ty sobie dajesz rade w tym brutalnym padole, nie ma litosci, trzeba sobie dawac rade, na przyklad na takich co to akurat slub biora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: slub na forum! 17.09.04, 03:57 a tak se radze ze ubieram kombinezon ochronny i juz sie nie brudze hehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: pytanko ? 17.09.04, 07:22 Czy stanowisko barmanki weselnej już obsadzone ???? Jeśli nie to składam wniosek o rozważenie mojej kandydatury.... Jestem najlepsza(hłe, hłe)......bo któż lepiej poleje okowitką jak Okowita. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: pytanko ? 17.09.04, 15:43 Ok, jesteście Kochani, na wszystko sie zgadzam. Zaczynam od udzielania sie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: CEJLI - TAK TAK TAK!!!!!!!! 17.09.04, 16:14 Wiecie,mam dziś wielkiego doła,ale tak wspaniale piszecie,że chyba mi zaraz przejdzie.Kochani jesteście!!!Nigdy nie miałem takich przyjaciół!Mogę was nazywać przyjaciółmi???Moja narzeczona i ja bardzo wam dziękujemy,za to,że chcecie się włączyć w organizację naszego ślubu.Przyrzekamy,że będziemy się udzielać na forum maksymalnie!Dobra,ksiądz jest,doradca jest,barmanka oczywiście też,ale gdzie są świadkowie?Świadkowie gdzie jesteście???Informacja dla Andy_sza,gospodyni bez przebiegu do wzięcia od zaraz.Pozdrawiam też moją przyszłą małżonkę Zuzannę!!!Zuzanko całuję CIĘ mocno!!! Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: CEJLI - TAK TAK TAK!!!!!!!! 17.09.04, 16:50 Mój najdroższy, nie miej doła, jestem z tobą. Ok, mam pomysł na nowe wątki by to wszystko uporządkowac - uwazaj Cejli co teraz sie pojawi i pisz Odpowiedz Link Zgłoś