frida2 25.09.04, 20:25 Wiecie co kochani? Ja jestem nałogowcem już jeśli chodzi o net. A jak z tym jest u Was? Bo ja wstaje rano, prysznic, kawka, inecik (spr. poczty, mały joging po forumach), i biorę się za robotkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 20:27 Pewnie, że nałóg, ale jaki przyjemny, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 20:29 Dobra nasza. Pozdrawiam wszystkich ludzi dobrej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 20:35 No i fajne jest tez to ze poznajemy fajnych ludzi z róznych zakątków Poski i świata. jak to Forum nas jednoczy, prawie jak Trybuna Ludu onegdaj hi hi hi Forumowicze wszystkich krajów łaczcie się Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 20:37 NO coz, najpierw jest uzywanie, potem naduzywanie, potem uzaleznienie i w koncu nalog. Mnie sie wydaje ze przeszedlem juz wszystkie 4 stopnie. Co jest po nalogu, bo ja juz do nalogu sie nie kwalifikuje :-) Przez to forum i kilka innych rzeczy na necie zaniedbuje inne sprawy, na szczescie sa ludzie na ktorych pomoc mozna liczyc (pozdrawiam Nataliee ) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 20:42 Hmmmm..już gdzieś o tym chyba pisałam, po nałogu jest chyba leczenie hi hi hi, ale nałogi raczej sa nieuleczalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 20:45 No to ja chyba na przymusowe leczenie sie kwalifikuje, ale takie na ogol nie przynosi skutkow :-) Frida, fajnie ze podczas tego joggingu zaczepiasz o Slupsk, wszystkich nas to cieszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 20:46 andy_sz napisał: > Frida, fajnie ze podczas tego joggingu zaczepiasz o Slupsk, wszystkich nas to > cieszy :-) mnie również:) nawet bardzo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 21:15 Mam nadzieje ze przez Slupsk przebiegasz truchcikiem robiac rowniez przerwy, a nie sprintem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 21:20 Wiesz, nawet jesli to robi sprintem to jest niezła w tym, co robi. Ja tez sie bardzo ciesze,że Frida jest z nami. I do tego lubi te piosenki, co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 23:02 Piosenki z duszą:) My wiemy co dobre, prawda Zuza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 23:01 Prze Słupsk idąc mam tempo żółwie:) lub ślimacze jak kto woli:) zresztą zagladam tu najczęściej, oprócz swego rodzimego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: to już nałóg :))) 25.09.04, 23:02 zuzanna6 napisała: > Hi hi hi, skad ja to znam? no to ja tez to mam Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: to już nałóg :))) 26.09.04, 01:10 A ja tak się zastanwiam,kiedy tak się wyleczycie z tego nałogu i przestaniecie tu zaglądac :( andy,dzięki za pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś