Gość: MAJKA IP: *.pl / *.pl 07.10.04, 13:49 Jaki jest dobry i w miare niedrogi ginekolog w Słupsku?I moze wiecie jaki jest koszt wykonania cytologii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAJKA Re: Proszę o rade... IP: *.pl / *.pl 09.10.04, 10:53 DZIEKUJE WSZYSTKIM BARDZO ZA POMOC.JESTEŚCIE WSPANIALI.JESZCZE RAZ DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Proszę o rade... 09.10.04, 12:35 Gość portalu: MAJKA napisał(a): > DZIEKUJE WSZYSTKIM BARDZO ZA POMOC.JESTEŚCIE WSPANIALI.JESZCZE RAZ DZIEKI Niestety, do ginekologa raczej nie chodze... ale dziekuje za ogolna pozytywna ocene, od razu widac ze oceniasz ludzi obiektywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Proszę o rade... 09.10.04, 15:03 Majka, wybacz, nie złość sie. Nie pisze, bo nie umiem udzielac takich rad i robic tu jakiemuś lekarzowi reklamy, albo antyreklamy. A poza tym to bardzo osobiste pytanie. Milczenie oznacza brak wiedzy na temat, a nie ignorowanie osoby. Zadzwoń na informacje i dostaniesz telefony do wszyskich ginekologów i sama ocenisz, który wydaje ci najlepszym fachowcem. To zbyt małe miasti,żeby tu rzucać ot tak nazwiskami. Każdy jest dobry. A mój pewnie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Proszę o rade... 09.10.04, 17:46 No dobra,to ja powiem.Moja siostra chodzi do dr.Kiśla,chwali go sobie tylko dużo kasy bierze.Mnie nie badał to nie wiem jaki jest dobry.hahaha.Przyjmował kiedyś na początku Kilińskiego koło BOMIXU.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś