0kowita 13.10.04, 21:55 .......sto lat, sto lat NIECH ŻYJĄ NAM !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cejli Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 22:38 0kowitko,TY to masz rękę do polewania.Panu młodemu głowa już się kiwa.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 22:56 no no,niezle dajecie czadu,aleks wrocil od was i mowil w saczu ze czyjes nogi tutaj spod stolu wystawaly! kto sie tak juz tu urznal?cmok 0kowita misje swoja spelniasz! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:00 te dwie nogi to byly Jej,o jejku to poszalala,a jutro bedzie narzekac i alkaprimu szukac,biedna Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:03 Ja jeszcze na nogch stoję......... hu ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:04 uf to dobrze ze nie moje nogi to bylo,no bo ja prowadze! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:07 Ja nie prowadzę, ja tylko ......... dobrze się prowadzę buuuuuuuuuuuuu buuuuuuu a chciałabym źle się prowdzić.......chlip, chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:05 nie bede pod obrus zagladal ,zeby w pysk nie dostac ,widze dwie nogi pod stolem dalej nie patrze,a myslalem ze takie zgrabne to Twoje he he Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:08 Uważać na pana młodego,on wygłodniały,rzuca się na wszystkie zgrabne nóżki!!! Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:14 oj tak, kobiety to maja zdrowie he he Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 No to poprawinki 23.10.04, 17:33 Uwaga, panna młoda leje ! Slub ma trwac az do Andrzejek ! Matalijko, pijesz karniaka! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 20:55 Jak to, przy sobocie nikt nie tańczy? A gdzie pan młody sie zgubił? Matalijko, to co z tą muzyką? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:10 To ja machne kielnie, ale tylko jedna, musze dzisiaj trwac na trzezwo...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:29 ok. do wodeczki nie zmuszam, ale chociaz zatanczysz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:44 Oczywiiiiscie, ja tancowac to moge calymi nocami, po goralskiemiu i po amerykanskiemu, co komu podejdzie :-) No to prosze Zuza na parkiet, mam nadzieje ze Cejli nie ma nic przeciw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:48 Nie co ty, cejli to w porzadku gość....on zrozumie.... o kurde, po goralsku to troche improwizuje, ale po amerykańsku to mnie musisz nauczyc :) dawaj Andy, a niech tam wszyscy sie pospali......to my dniemy w ten złoty róg.... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:50 NO to jazda, na poczatek moznaby jakiegos uokendrolla zajechac... Juz na weselu z Frida to tanczylem, ale ona woli przytulanki, no i dobrze, hehe... Nie musisz nic umiec, Zuza, wszystko jest jedna wielka improwizacja, prawie jak u Mickiewicza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:53 no to super, dalej dalej.....ale bosko tanczysz mówisz ze Frida woli przytulanki...hm...ona kurde wie co dobre...wiesz ja nie moge bo pan mlody patrzy, ale jak poszalajemy to jeszcze z frida sie poprzytulaj Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:54 Kurde, patrz, matalijka matalijka miala karniaka ze mna wypic i przepadła znowu gdzies......co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:57 No, ze mna karniaka nie wypije, ale taniec jej nie umknie, hehe No wiesz, jak partner dobrze prowadzi, to zadaniem partnerki jest tylko wyczuwac jego intencje i "niesc sie tancem", no i dobrze sobie radzisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:55 Kurde no a tak cieszyla sie na to wesele, nie? Nie wiesz co znią? Najwazniejsze ze odpowiedziala na nasze wolania Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:59 Tak, z tego co wiem to Matalijka utknela w gaszczu ekscytujacych ksiazek w bibliotecznym zaciszu i tak ja ta wiedza pochlonela, ze o calym swiecie zapomniala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:05 o prosze, jakie pozyteczne zajecie.....fiu fiu fiu.....no ja tez sie staram czytac i tu pisywac.......wiem ze internet czasami zbyt nas pochlania ale ona cos studiuje, czy tak po prostu poczytac i wyciszyc sie ma potrzebe? pytam i dopytuje bo mi jej tu brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:08 hehehe, dobre, w bibliotece sie wyciszyc i dla przyjemnosci poczytac...:-) Biblioteki sa fajne, ale jak nie ma przymusu z nich korzystac, a jak jest duuuza praca do napisania, to te biblioteki z wyciszeniem raczej malo wspolnego maja, prawda Matalijka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:07 Ej,ej -tak nieładnie gadać o nieobecnych ;) andy-z tą biblioteką to połowa prawdy :) ps.A nie widzicie mnie,bo pod stołem na weselu leżałam(kurczę,tak mi wstyd). No to chlup.gdzie te szklaneczki? (z kieliszków nie piję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:11 Juz mi sie w głowie kręci nie od okowitki nie jeszcze troche slabuje, limit czasu biologicznego tu wyczerpalam, Andiego z ajęzyk ciągnę ( dobrze ze nie za co innego ) - a tu prosze jest jest !!! No kochana druhenko - karniaczka karniaczka Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:11 ps.A nie widzicie mnie,bo pod stołem na weselu leżałam(kurczę,tak mi wstyd). > No to chlup.gdzie te szklaneczki? no kurrcze, ja tu od tygodnia pije, a dzisiaj kiedy nie moge to Ty wstajesz spod stolu, ze tez wczesniej nie moglas...??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:19 Wiesz co Andy, to chodźmy wszyscy za Matalijką pod ten stół. Pośpijmy troche jak na prawdziwych weselnikow przystało. Potańcowalismy...to czas odpoczać. Dobranoc wszystkim. Wpadnie jutro ktos na niedzielną kawke? A zapomnialam, ty jestes trzeźwy, to tobie pod ten stoł sie nie chce.....hm....no to bądź tym dziennikarzem i pisz juz notatki o wsi... pa wszystkim do juterka Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:23 Hehe, no coz, jak juz mnie ciagniecie pod ten stol to wleze na trzezwo, co mi tam, lepiej opisze co sie dzialo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:25 Ja mogę pod stół!!!Ja nie jestem trzeźwy!!!CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:44 cejli napisał: > Ja mogę pod stół!!!Ja nie jestem trzeźwy!!!CMOK.Cejli. Ech, niektorym to dobrze, i pod stol sobie bez problemu moga wlezc, nie to co ja, trzezwy jak swinia w sobote... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 24.10.04, 13:33 No to pobudka !!!!!!!!!!!!!!!! Wstawać !!!!!!!!!!!!!!!! Hej, wyłaźcie spod tego stołu! Niech zabawa dalej trwa, kto radosny i chce tu z nami wypic niech sie melduje. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 24.10.04, 13:34 I jeszcze jeden i jeszcze raz..... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: No to poprawinki 24.10.04, 14:59 w takim razie ja poleję :) no to cyk Zuza :)) oby Wam i nam się... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 24.10.04, 23:08 O jejku, Wy to macie zdrowie, ja dzisiaj zostaje pod stolem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: No to poprawinki 24.10.04, 23:12 frida2 napisała: > eeee tam, wyłaź! :))) Towarzyszki, pomozecie????? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: No to poprawinki 26.10.04, 19:36 Dzieki Frida za kolejkę. Wszystkim na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 26.10.04, 19:37 hej, umk_historia poczytaj jak tu rządzi Okowitka z Jasła pijesz karniaczka Odpowiedz Link Zgłoś