Dodaj do ulubionych

I jeszcze jeden i jeszcze raz.....

13.10.04, 21:55
.......sto lat, sto lat NIECH ŻYJĄ NAM !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • cejli Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 22:38
      0kowitko,TY to masz rękę do polewania.Panu młodemu głowa już się
      kiwa.CMOK.Cejli.
      • ellenai Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 22:56
        no no,niezle dajecie czadu,aleks wrocil od was i mowil w saczu ze czyjes nogi
        tutaj spod stolu wystawaly! kto sie tak juz tu urznal?cmok 0kowita misje swoja
        spelniasz!
        • aleks44 Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:00
          te dwie nogi to byly Jej,o jejku to poszalala,a jutro bedzie narzekac i
          alkaprimu szukac,biedna
          • 0kowita Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:03
            Ja jeszcze na nogch stoję......... hu ha.
            • ellenai Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:04
              uf to dobrze ze nie moje nogi to bylo,no bo ja prowadze!
              • 0kowita Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:07
                Ja nie prowadzę, ja tylko ......... dobrze się prowadzę buuuuuuuuuuuuu
                buuuuuuu a chciałabym źle się prowdzić.......chlip, chlip.
            • aleks44 Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:05
              nie bede pod obrus zagladal ,zeby w pysk nie dostac ,widze dwie nogi pod stolem
              dalej nie patrze,a myslalem ze takie zgrabne to Twoje he he
    • cejli Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:08
      Uważać na pana młodego,on wygłodniały,rzuca się na wszystkie zgrabne nóżki!!!
      Cejli.
      • aleks44 Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 13.10.04, 23:14
        oj tak, kobiety to maja zdrowie he he
        • zuzanna6 No to poprawinki 23.10.04, 17:33
          Uwaga, panna młoda leje ! Slub ma trwac az do Andrzejek ! Matalijko, pijesz
          karniaka!
          • zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 20:55
            Jak to, przy sobocie nikt nie tańczy? A gdzie pan młody sie zgubił? Matalijko,
            to co z tą muzyką?
            • andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:10
              To ja machne kielnie, ale tylko jedna, musze dzisiaj trwac na trzezwo...:-(
              • zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:29
                ok. do wodeczki nie zmuszam, ale chociaz zatanczysz, co?
                • andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:44
                  Oczywiiiiscie, ja tancowac to moge calymi nocami, po goralskiemiu i po
                  amerykanskiemu, co komu podejdzie :-)
                  No to prosze Zuza na parkiet, mam nadzieje ze Cejli nie ma nic przeciw :-)
                  • zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:48
                    Nie co ty, cejli to w porzadku gość....on zrozumie....
                    o kurde, po goralsku to troche improwizuje, ale po amerykańsku to mnie musisz
                    nauczyc :) dawaj Andy, a niech tam wszyscy sie pospali......to my dniemy w ten
                    złoty róg....
                    • andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:50
                      NO to jazda, na poczatek moznaby jakiegos uokendrolla zajechac... Juz na weselu
                      z Frida to tanczylem, ale ona woli przytulanki, no i dobrze, hehe... Nie musisz
                      nic umiec, Zuza, wszystko jest jedna wielka improwizacja, prawie jak u
                      Mickiewicza :-)
                      • zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:53
                        no to super, dalej dalej.....ale bosko tanczysz

mówisz ze Frida woli przytulanki...hm...ona kurde wie co dobre...wiesz ja nie
                        moge bo pan mlody patrzy, ale jak poszalajemy to jeszcze z frida sie poprzytulaj
                      • zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:54
                        Kurde, patrz, matalijka matalijka miala karniaka ze mna wypic i przepadła znowu
                        gdzies......co jest?
                        • andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:57
                          No, ze mna karniaka nie wypije, ale taniec jej nie umknie, hehe
                          No wiesz, jak partner dobrze prowadzi, to zadaniem partnerki jest tylko
                          wyczuwac jego intencje i "niesc sie tancem", no i dobrze sobie radzisz :-)
                      • zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:55
                        Kurde no a tak cieszyla sie na to wesele, nie? Nie wiesz co znią? Najwazniejsze
                        ze odpowiedziala na nasze wolania
                        • andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 21:59
                          Tak, z tego co wiem to Matalijka utknela w gaszczu ekscytujacych ksiazek w
                          bibliotecznym zaciszu i tak ja ta wiedza pochlonela, ze o calym swiecie
                          zapomniala :-)
                          • zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:05
                            o prosze, jakie pozyteczne zajecie.....fiu fiu fiu.....no ja tez sie staram
                            czytac i tu pisywac.......wiem ze internet czasami zbyt nas pochlania
                            ale ona cos studiuje, czy tak po prostu poczytac i wyciszyc sie ma potrzebe?
                            pytam i dopytuje bo mi jej tu brakuje...
                            • andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:08
                              hehehe, dobre, w bibliotece sie wyciszyc i dla przyjemnosci poczytac...:-)
                              Biblioteki sa fajne, ale jak nie ma przymusu z nich korzystac, a jak jest
                              duuuza praca do napisania, to te biblioteki z wyciszeniem raczej malo wspolnego
                              maja, prawda Matalijka ???
                          • matalijka Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:07
                            Ej,ej -tak nieładnie gadać o nieobecnych ;)
                            andy-z tą biblioteką to połowa prawdy :)
                            ps.A nie widzicie mnie,bo pod stołem na weselu leżałam(kurczę,tak mi wstyd).
                            No to chlup.gdzie te szklaneczki? (z kieliszków nie piję ;)
                            • zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:09
                              Oooooooooooooo brawoooooooooooooo
                            • zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:11
                              Juz mi sie w głowie kręci
                              nie od okowitki nie
                              jeszcze troche slabuje, limit czasu biologicznego tu wyczerpalam, Andiego z
                              ajęzyk ciągnę ( dobrze ze nie za co innego ) - a tu prosze jest jest !!!
                              No kochana druhenko - karniaczka karniaczka
                            • andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:11
                              ps.A nie widzicie mnie,bo pod stołem na weselu leżałam(kurczę,tak mi wstyd).
                              > No to chlup.gdzie te szklaneczki?

no kurrcze, ja tu od tygodnia pije, a dzisiaj kiedy nie moge to Ty wstajesz
                              spod stolu, ze tez wczesniej nie moglas...???
                              • zuzanna6 Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:19
                                Wiesz co Andy, to chodźmy wszyscy za Matalijką pod ten stół. Pośpijmy troche
                                jak na prawdziwych weselnikow przystało. Potańcowalismy...to czas odpoczać.
                                Dobranoc wszystkim.

Wpadnie jutro ktos na niedzielną kawke?

A zapomnialam, ty jestes trzeźwy, to tobie pod ten stoł sie nie
                                chce.....hm....no to bądź tym dziennikarzem i pisz juz notatki o wsi...

pa wszystkim do juterka
                                • andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:23
                                  Hehe, no coz, jak juz mnie ciagniecie pod ten stol to wleze na trzezwo, co mi
                                  tam, lepiej opisze co sie dzialo :-)
                                  • cejli Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:25
                                    Ja mogę pod stół!!!Ja nie jestem trzeźwy!!!CMOK.Cejli.
                                    • andy_sz Re: No to poprawinki 23.10.04, 22:44
                                      cejli napisał:

> Ja mogę pod stół!!!Ja nie jestem trzeźwy!!!CMOK.Cejli.

Ech, niektorym to dobrze, i pod stol sobie bez problemu moga wlezc, nie to co
                                      ja, trzezwy jak swinia w sobote... :-(
                                      • zuzanna6 Re: No to poprawinki 24.10.04, 13:33
                                        No to pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!
                                        Wstawać !!!!!!!!!!!!!!!!
                                        Hej, wyłaźcie spod tego stołu! Niech zabawa dalej trwa, kto radosny i chce tu z
                                        nami wypic niech sie melduje.
                                      • zuzanna6 Re: No to poprawinki 24.10.04, 13:34
                                        I jeszcze jeden i jeszcze raz.....
                                      • zuzanna6 Re: No to poprawinki 24.10.04, 13:34
                                        Okowitka, mialas polewac !
                                      • zuzanna6 Re: No to poprawinki 24.10.04, 13:35
                                        Ja tam sie bawie, a wy?
                                        • frida2 Re: No to poprawinki 24.10.04, 14:59
                                          w takim razie ja poleję :) no to cyk Zuza :)) oby Wam i nam się... :o)
                                          • andy_sz Re: No to poprawinki 24.10.04, 23:08
                                            O jejku, Wy to macie zdrowie, ja dzisiaj zostaje pod stolem :-)
                                            • frida2 Re: No to poprawinki 24.10.04, 23:11
                                              eeee tam, wyłaź! :)))
                                              • andy_sz Re: No to poprawinki 24.10.04, 23:12
                                                frida2 napisała:

> eeee tam, wyłaź! :)))

Towarzyszki, pomozecie?????
                                                • zuzanna6 Re: No to poprawinki 26.10.04, 19:35
                                                  POMOZEMY !!!!!!!!!!!!!1
                                                • zuzanna6 Re: No to poprawinki 26.10.04, 19:36
                                                  Dzieki Frida za kolejkę. Wszystkim na zdrowie.
    • zuzanna6 Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz..... 26.10.04, 19:37
      hej, umk_historia poczytaj jak tu rządzi Okowitka z Jasła

pijesz karniaczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka