Dodaj do ulubionych

Kawiarenki internetowe

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 17:41
Jezeli chodzicie do kawiarenek internetowych to jakie polecacie najbardziej?
Dzisiaj bylem z kolezanka w tej obok RDTu. Podobno najtansza (2,5 zl za
godzine) ale byl tam tlok i duzo chalasu. 3/4 kawiarenki zajmowanej bylo przez
przesiadujacych tam chyba godzinami mlodziencow ktorzy bezustannie z wariacja w
oczach grali grali i grali. Czy w kazdym miejscu jest podobnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: nikka_ Re: Kawiarenki internetowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 20:04
      Ja jak kiedys chodzilam do kawiarenek to przewaznie na PKP i musze powiedziec
      ze mi sie tam nawet podobalo.Nikt sobie nawzajem nie przeszkadza i mozna tez
      posluchac fajnej muzyczki
      • Gość: Damian Re: Kawiarenki internetowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 20:36
        Moj kolega chodzi do kawiarenki w Szafie i tam jest bardzo coasno ale sobie
        chwali. Nie wiem czy tam so cztery stanowiska. Podejrzewam ze jest tam jednak
        stalym klientem.

A na dworcu to jak jest (czy cala byla poczekalnie jest zajeta)? Czy tylko jej
        czesc? Jak sie patrzy z dolu to ma sie wrazenie ze komputery stoja przy
        ustawionej nad galeria specjalnej scianie. Zgadza sie?
        • Gość: nikka_ Re: Kawiarenki internetowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:30
          nie jest cala poczekalnia zajeta jest jeszcze duzo wolnego miejsca,komputery sa
          dosyc dużo oddalone od siebie,i nie sa ustawione w jednym rzedzie
          • nataliaa_ Re: Kawiarenki internetowe 08.05.02, 17:21
            Damianku,nie wiem jak jest teraz,ale parę tygodni temu włamali sie do tej
            kawiarenki w Szafie i ja okradli.
            A chodzi ktoś do tej kawiarenki na Wileńskiej?
            • Gość: Pamela Re: Kawiarenki internetowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 17:37
              To sie zgadza bo ta kawiarenka jest rzeczywiscie zamknieta. Wczoraj sie nawet
              zdziwilam jak szlam na poczte. Nie znam tej na Wilenskiej. Jestem zaskoczona ze
              powstaja kawiarenki z trzema, czterema komputerami. Czyzby to sie im oplacalo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka