Dodaj do ulubionych

pan od telefonii komórkowej

18.12.04, 16:58
witam, podobnież w Słupsku są jakieś liczne ofiary stacji nadawczych
telefonii komórkowej. niejaki pan Gelzok pisze na łódzkim(i nie tylko) forum
o jakichś strasznych przypadkach powodowanych przez stacje nadawcze. wiecie
coś o tym? znacie tego człowieka?
(pan Gelzok niech juz nie pisze, znam jego stanowisko..)
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: pan od telefonii komórkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:14
      Ty bardzo mało wiesz, może się przedstawisz to prześle ci dokumenty, jak rząd
      morduje swój naród. To są fakty nie domniemania. Proponuję trochę literatury
      bądź odwagi aby powiedzieć ludziom poszkodowanym żę symulują. Trochę odwagi.
      • evonka Re: pan od telefonii komórkowej 18.12.04, 17:19
        ależ ja jestem odważna, próbuję dociec prawdy, nie wiem czy zauważyłeś, że nie
        napisałam żadnego psotu, który by Cię krytykował, dziwię się, że usuwane są
        twoje posty, rozumiem, że nei można spamować...
        a dlaczego Ty sie nie przedstawisz??
        a dokumenty przeczytałam na stronie internetowej. i dlatego chcę się zapytać
        czy ktoś tu coś wie o tym o czym ty piszesz....
        • Gość: autor Re: pan od telefonii komórkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:25
          Tak prezydent, przewodnicząca rady miasta oskarżyła operatorów o fałszowanie
          pomiarów, są nowe dziwne przypadki raka. Rząd wie, operatorzy też. podaj Email
          to pośle ci dokumenty to nie jest zabawa a ja mam dowody, albo wyślij na mój,
          jest na stronie. Ja nie jestem anonimowy, mamy do czynienia ze zbrodnia
          dokonaną na własnym narodzie, dlaczego urzędy milczą czego sie boją. Sorry nie
          miałem krytyki ciebie na myśli, ja tylko ostrzegam.
          • zuzanna6 Re: pan od telefonii komórkowej 19.12.04, 10:16
            ja tylko słyszałam o tej sprawie, że ludzie na zatorzu mówia o tym juz długo

i widziałam ze ludzie zbieraja od mieszkańców pobliskich bloków tej wiezy o
            petcje o zbadanie tej sprawy

jest na ten temat głośno, faktycznie

ale słyszę tylko miszkańców

nie ma zadnych opinii od fachowców, nie wiem czemu tego faktycznie nikt nie
            zabada i nie zajmie stanowiska, czy opieszałość to władzy, czy milczenie celowe?
            • Gość: gelzok Re: pan od telefonii komórkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:20
              Tego władze nie chcą badać, to niewygodne bo co zrobić jak to sie potwierdzi,
              wyobrażasz sobie, morderstwo dokonane na własnym narodzie, przez ludzi
              odpowiedzialnych za bezpieczeństwo. W innych regionach Polski to samo. Wszyskie
              instytucje zamilkły.Dziwne ale prawdziwe.
              Swiat już wie, i interesuje się tym bardziej niż w Polsce.
              • ellenai Re: pan od telefonii komórkowej 22.12.04, 05:36
                gezlok po pomorzu krazy i straszy ludzi eksterminacja ludnosci poprzez maszty
                telefonii,moze tez trzeba ostrzec tych co w gorach sa?ciekawiej by bylo tam na
                forach! cmok gezlok sorry,nie obraz sie,ale przed swietami mam dobry humor!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka