Gość: buba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 13:36 Za kilka tygodni będzie w Słupsku słyszane Radio Gdańsk. Dostali częstotliwość 102 FM. Czy to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:14 Dobrze. Zawsze wieksza paleta do wyboru! Moze stanie sie moim ulubionym radiem? :-) Na razie nie mam ulubionego lokalnego radia. Slucham najczesciej Vigoru, ale nie jestem z nim zareczona wiec moze zmienie obiekt zainteresowan. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 08:47 Rozumiem ze to tytlko rozszerzaja zakres dzialania a nie ze bedzie to nasze lokalne radio? Raczej nie moge sie chyba spodziewac wiekszej uwagi i informacji o sprawach miasta. Mam wiec tylko nadzioeje ze muzycznie bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 11:18 Wlasnie czy bedzie tam jakis przynajmniej serwis slupski? Napisz jaka muzyke puszczaja. Nie lubie jak radio na sile chce byc ambitne. Lubie radio dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.dialin.buffalo.edu 26.05.02, 16:02 O tak, dla kibicow koszykowki rowniez :-)))) Jestem pewien ze to bedzie kolejne radio slyszalne w Slupsku ale Slupsk bedzie traktowany marginalnie tzn. w wiadomosciach czasami cos powiedza, pogode rozszerza na zachod i moze jakis serwis sportowy. Ale nie spodziewalbym sie jakichs szerszych informacji ze Slupska. Jest w sumie redakcja, ale nie wiem czy oprocz jednego redaktora (P.W., dawniej radio Vigor) ktos tam pracuje jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 16:19 Teraz powiem cos co zdenerwuje Andiego. Mam nadzieje ze nie beda puszczac godzinnych transmisji z meczow :-)) (Ty wiesz ze to zart, no nie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.dialin.buffalo.edu 26.05.02, 16:32 Wysle petycje do RG z prosba o cotygodniowe transmisje bezposrednie z meczow :-). Trzeba wykorzystac sytuacje, poki nie maja jeszcze duzej sluchalnosci wsrod Was to moze zanim zaczniecie ich sluchac skorzystaja na tym kibice a Wy nie bedziecie musieli cierpiec :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 00:23 :)) Ci którzy nie lubią sportu będą teraz biedni podczas Mistrzostw Świata :-) Już w tej chwili co druga reklama jest o piłce nożnej. Znając siebie nie będę oglądała meczów, bo to zabiera sporo nerwów :-) Ale będę z emocjami śledzić ostateczne wyniki. Chyba jednak nie da się funkcjonować bez świadomości wyników, bo jak pamiętam z ubiegłych lat kiedy był gol, całe osiedle chuczało. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 08:45 No oczywiście, że nie będzie to radio lokalne tylko regionalne. A tak z drugiej strony to czy inne stacje informują mieszkańców miasta o tym co się dzieje w trójmieście, lęborku bytowie? Nie spodziewajcie się cudów, ale może to zmobilizuje resztę stacji do lepszej pracy. Bo na razie moim zdaniem obie stacje robią bokami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.bicom.pl 27.05.02, 08:49 daj spokój Przemek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.dialin.buffalo.edu 27.05.02, 15:00 Jezeli podadza chociaz tyle informacji co Radio KOszalin, to juz bedzie niezle, tylko ze Radio Gdansk ma Trojmiasto, Elblag i pare innych miast, przez co Slupsk nie bedzie traktowany na rowni. Program miejski tez pewnie pozostaje w sferze marzen. Ciekaw jestem Buba czy chociaz studio w Slupsku bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 17:13 Wlasnie Andy , dobry przyklad. Radio ktore podales stara sie byc jednoczesnie ui slupskim i koszalinskim. Nie chodzi mi zeby to nowe bylo jakies super informacyjne ale zeby w serwisach tych planowych byly tez informacje o nas. To nie jest myslenie o cudach, to jest docenianie sluchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomzan Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 19:39 to tylko kolejny etap w gdańczanizowaniu słupska i słupszczan :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawat Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 08:40 Nie no najlepiej jakby Słupsk trzymał z tą wsią Koszalinem? Stray nie wiesz co mówisz!!! No ale cóż jestes ze wsi wiec zachowujesz się jak wieśniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 08:47 Oj chyba nie warto cokolwiek pisac na forum. Miałem nadzieję na wymianę poglądów, a tu chamówa. No cóż szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.bicom.pl 28.05.02, 12:30 buba - gdzie tu chamówa? Odpowiedz Link Zgłoś
sabat99 Re: Radio Gdansk w Słupsku 28.05.02, 09:28 Czemu buba. Lepsze byłoby duda. Pamiętasz tą kreskówke WB z wielkim kogutem którynucił hej du da dej. E z tym chamstwem to nie przesadzajmy. Niech tam sie kto chce potnie byle bez wulgarności. Zawsze na takie wypowiedzi można spóścic zasłone miłosierdzia. A co do rdaia Gdańsk nie mam złudzeń że stanie się słupskim radiem ale jak ktoś trafnie ujął dodatkowa oferta na skali. Są np. transmisje z żużla i koszykówki pań i to dla niektórych już jest coś. Odpowiedz Link Zgłoś