Dodaj do ulubionych

Radio Gdansk w Słupsku

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 13:36

Za kilka tygodni będzie w Słupsku słyszane Radio Gdańsk. Dostali częstotliwość
102 FM. Czy to dobrze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:14
      Dobrze. Zawsze wieksza paleta do wyboru! Moze stanie sie moim ulubionym
      radiem? :-)
      Na razie nie mam ulubionego lokalnego radia. Slucham najczesciej Vigoru, ale
      nie jestem z nim zareczona wiec moze zmienie obiekt zainteresowan. :-)
    • Gość: Agrest Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 08:47
      Rozumiem ze to tytlko rozszerzaja zakres dzialania a nie ze bedzie to nasze
      lokalne radio? Raczej nie moge sie chyba spodziewac wiekszej uwagi i informacji
      o sprawach miasta. Mam wiec tylko nadzioeje ze muzycznie bedzie OK.
    • Gość: Beki Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 11:18
      Wlasnie czy bedzie tam jakis przynajmniej serwis slupski? Napisz jaka muzyke
      puszczaja. Nie lubie jak radio na sile chce byc ambitne. Lubie radio dla
      wszystkich.
      • Gość: andy_sz Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.dialin.buffalo.edu 26.05.02, 16:02
        O tak, dla kibicow koszykowki rowniez :-))))
        Jestem pewien ze to bedzie kolejne radio slyszalne w Slupsku ale Slupsk bedzie
        traktowany marginalnie tzn. w wiadomosciach czasami cos powiedza, pogode
        rozszerza na zachod i moze jakis serwis sportowy. Ale nie spodziewalbym sie
        jakichs szerszych informacji ze Slupska. Jest w sumie redakcja, ale nie wiem
        czy oprocz jednego redaktora (P.W., dawniej radio Vigor) ktos tam pracuje
        jeszcze.
        • Gość: Czarodzi Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 16:19
          Teraz powiem cos co zdenerwuje Andiego. Mam nadzieje ze nie beda puszczac
          godzinnych transmisji z meczow :-)) (Ty wiesz ze to zart, no nie)?
          • Gość: andy_sz Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.dialin.buffalo.edu 26.05.02, 16:32
            Wysle petycje do RG z prosba o cotygodniowe transmisje bezposrednie z
            meczow :-). Trzeba wykorzystac sytuacje, poki nie maja jeszcze duzej
            sluchalnosci wsrod Was to moze zanim zaczniecie ich sluchac skorzystaja na tym
            kibice a Wy nie bedziecie musieli cierpiec :-)))
            • Gość: Pati Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 00:23
              :)) Ci którzy nie lubią sportu będą teraz biedni podczas Mistrzostw Świata :-)
              Już w tej chwili co druga reklama jest o piłce nożnej. Znając siebie nie będę
              oglądała meczów, bo to zabiera sporo nerwów :-) Ale będę z emocjami śledzić
              ostateczne wyniki. Chyba jednak nie da się funkcjonować bez świadomości
              wyników, bo jak pamiętam z ubiegłych lat kiedy był gol, całe osiedle
              chuczało. :-)
    • Gość: buba Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 08:45
      No oczywiście, że nie będzie to radio lokalne tylko regionalne. A tak z drugiej
      strony to czy inne stacje informują mieszkańców miasta o tym co się dzieje w
      trójmieście, lęborku bytowie? Nie spodziewajcie się cudów, ale może to
      zmobilizuje resztę stacji do lepszej pracy. Bo na razie moim zdaniem obie
      stacje robią bokami.
      • Gość: new Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.bicom.pl 27.05.02, 08:49
        daj spokój Przemek...
    • Gość: andy_sz Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.dialin.buffalo.edu 27.05.02, 15:00
      Jezeli podadza chociaz tyle informacji co Radio KOszalin, to juz bedzie niezle,
      tylko ze Radio Gdansk ma Trojmiasto, Elblag i pare innych miast, przez co
      Slupsk nie bedzie traktowany na rowni. Program miejski tez pewnie pozostaje w
      sferze marzen. Ciekaw jestem Buba czy chociaz studio w Slupsku bedzie...
      • Gość: Czarodzi Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 17:13
        Wlasnie Andy , dobry przyklad. Radio ktore podales stara sie byc jednoczesnie
        ui slupskim i koszalinskim. Nie chodzi mi zeby to nowe bylo jakies super
        informacyjne ale zeby w serwisach tych planowych byly tez informacje o nas. To
        nie jest myslenie o cudach, to jest docenianie sluchaczy.
    • Gość: tomzan Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 19:39
      to tylko kolejny etap w gdańczanizowaniu słupska i słupszczan
      :(
    • Gość: krawat Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 08:40

Nie no najlepiej jakby Słupsk trzymał z tą wsią Koszalinem?
      Stray nie wiesz co mówisz!!! No ale cóż jestes ze wsi wiec zachowujesz się jak
      wieśniak.
    • Gość: buba Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 08:47

Oj chyba nie warto cokolwiek pisac na forum. Miałem nadzieję na wymianę
      poglądów, a tu chamówa. No cóż szkoda.
      • Gość: new Re: Radio Gdansk w Słupsku IP: *.bicom.pl 28.05.02, 12:30
        buba - gdzie tu chamówa?
    • sabat99 Re: Radio Gdansk w Słupsku 28.05.02, 09:28
      Czemu buba. Lepsze byłoby duda. Pamiętasz tą kreskówke WB z wielkim kogutem
      którynucił hej du da dej.
      E z tym chamstwem to nie przesadzajmy. Niech tam sie kto chce potnie byle bez
      wulgarności. Zawsze na takie wypowiedzi można spóścic zasłone miłosierdzia.
      A co do rdaia Gdańsk nie mam złudzeń że stanie się słupskim radiem ale jak ktoś
      trafnie ujął dodatkowa oferta na skali. Są np. transmisje z żużla i koszykówki
      pań i to dla niektórych już jest coś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka