Dodaj do ulubionych

Wystawa psów rasowych

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 18:14
W sobote odbyla sie 6 wystawa psow rasowych w Slupsku. Lubicie rasowe? Podoba
Wam sie jak pies jest wypieszczony? Podobaja Wam sie psy w sweterkach? Jaki
ulubiony gatunek?
Obserwuj wątek
    • Gość: andy_sz Re: Wystawa psów rasowych IP: *.dialin.buffalo.edu 31.05.02, 18:25
      Ja tam sie zbytnio na rasach nie znam, ale lubie takie duze psiska z wiszaca
      morda, co sie czesto slinia, hehe. Takie chude przewaznie.
      No i bernardyny, qrka, ile toto musi zrec, ale takie piekne jest ze warto :-)
      • Gość: Pati Re: Wystawa psów rasowych IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 18:49
        Najbardziej lubię wilczury. Mogą być nierasowe, ale żeby były podobne do
        wilczurów. Najlepiej ciemne.

Kiedyś moi rodzice mieli pekińczyka. Wszyscy dookoła mówili jaki to brzydki
        pies, ale dla mnie był najpiękniejszy na świecie.
    • sabat99 Re: Wystawa psów rasowych 31.05.02, 19:19
      Kiedyś przy trzaskającym mrozie usiłowalem przed spacerem włożyć pewnemu
      dobermanowi pomarańczowy sweter z długim rękawem (dla jego dobra) Było mu
      strasznie wstyd (umiał to pokazać), ale spacer był późnym wieczorem więc dużego
      obciachu nie było.
      Szkoda psa. Umarł na raka. Ale i tak jak na dobermana długo pociągnął - 16 lat
    • Gość: Seba Re: Wystawa psów rasowych IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:30
      Pieski w sweterkach. Groza. Czesto to male krzykacze ktore rzucaja sie do nog
      ale jak sie tupnie to zmykaja z podwinietym ogonem. Moje psy to dalmatynczyki.
      Prezencja, szyk, smuklosc.
    • Gość: Pixi Re: Wystawa psów rasowych IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 14:02
      Lubie psy bez wzgledu na rase. Najbardziej kundelki bo sa czesto bardzo oddane.
      Lubie tez koty dachowce. Lubie psy przylepy, koty mruczki i puszyste kroliczki.

Jak ogladam czasem relacje z wystaw to szkoda mi tych zwierzat. Wydaje mi sie
      ze one sie mecza, fryzury dla psow, sweterki to jak dla mnie za duzo/
    • Gość: Agrest Re: Wystawa psów rasowych IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 10:00
      Lubie te zabojcze, z tymi szpiczastymi mordami co to pozwolenie na nie trzeba
      miec. Wilki tez sa OK, nie lubie tylko takich sarenek na patyczkach.
      Slyszeliscie ze psy up[odabniaja sie do swych panow? Kiedys bardziej w to
      wierzylem i doszukiwalem sie podobienstw i... te podobienstwa byly ! ;-)
      Niektoryz wlasciciele maja juz bzika na punkcie psow i szkoda mi ich bo
      codziennie uczesanie, pachnace kosci do pyska, mycie , fe!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka