jola1.4 17.11.10, 19:57 Witam, Czy możecie polecić jakiegoś dobrego projektanta wnętrz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann-mary77 Re: Projektant wnętrz 10.05.12, 09:45 wITAM, SERDECZNIE POLECAM www.kozikowska.com.pl Odpowiedz Link
asiawojcik4 Re: Projektant wnętrz 12.01.17, 08:15 Z tego co się zorientowałem na rynku jedną z najlepszych firm zajmujących się aranżacją wnętrz jest Studio Aranżacji Wnętrz Vena www.kuchnie-vena.pl Zajmują się projektami mieszkań i lokali użytecznych. Pracują na Terenia Warszawy, Lublina i zdalnie, przez Internet. Popytałam wśród znajomych i aż trzy osoby mi poleciły te panie. Zaprojektowały moje mieszkanie tak, że nawet nie mogłam sobie wymarzyć lepiej. Dwie panie architekt mają głowy pełne pomysłów. Potrafiły także słuchać i uwzględnić nasze inspiracje z sieci i czasopism. Mieszkanie wygląda oszałamiająco. Polecamy wszystkim. Podaję namiary: Pani architekt wnętrz Aleksandra Smereczyńska telefon 501 665 673 i pani projektant wnętrz Urszula Tomaszewska 512 548 136 Asia W. Odpowiedz Link
dorotadorota1410 Re: Projektant wnętrz 29.01.17, 01:16 Ja mogę polecić dziewczynę mieszkającą pod Pruszczem - Monika Piątek mieszka w Cedry Małe , ona projektuje wspaniale, ale to jej hobby nie praca dlatego nie ma strony - ja dostałam namiary od zadowolonego kolegi jak będziesz zainteresowana to pisz dam namiary i opowiem jak u mnie bylo i wygląda. Odpowiedz Link
malami899 Re: Projektant wnętrz 08.06.17, 12:21 Ja bardzo polecam www.itodesign.pl - wystarczy zajrzeć do ich portfolio. Zdecydowanie fajni młodzi ludzi to robią, widać, że znają się na trendach, ale też dbają o użyteczność wnętrz. Mam dom spod ich ręki, ale dekoracją wnętrz też potrafią się zająć - znajomym nawet biuro firmowe łądnie urządzili. Odpowiedz Link
pedzek77 Re: Projektant wnętrz 13.05.18, 13:20 Widziałem fajną stronę, fajne wizualizacje. Widać że są oryginalne i myślę że ponadczasowe. To mnie najbardziej interesuje. Nie chcę iść za modą. Przywiązuję się do otoczenia. cubicconcept.pl/ mam zamiar skorzystać z ich usług. Może ktoś coś wie więcej? Odpowiedz Link
obcy3319 Re: Projektant wnętrz 16.05.18, 19:03 Kozikowska jest oczerniana przez Jarosława Walczyka firme Ja Rem.Walczyk mowi że kozikowska nie jest dobra projektantka Jarosław Walczyk cały czas mówi że Kozikowska nie potrafi projektowac i robic aranzacji wnetrz że nie ma pojecia o swojej pracy.Tak mowi Jarosław Walczyk Ja Rem Odpowiedz Link