Gość: Damian IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 21:38 W TV Polonia pokazywali dzisiaj Slupsk. Trafilem na sam koniec programu jak gadali o Baszcie Czarownic i Trinie Papisten. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agrest Re: Program o Slupsku w TV Polonia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 11:46 Damian, oni nie pokazywali tylko Slupska. Bylo tego tylko troche, skupili sie na Kaszubszczyznie, Klukavch, Rowokole i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Program o Slupsku w TV Polonia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 11:11 Ja uwielbiam programy tego Pana! Znam go juz z poczatku teleexpressu i musze napisac ze bardzo ciekawie prowadzi tego typu programy (na Polonii o Polsce). Podoba mi sie przede wszystkim dlatego ze nie jest szolmenski. Nie robi z siebie gwiazdora, po prostu opowiada i chodzi sobie po zabytkach. Super! Nie leci do stylisty ktory ubierze go tak ze bardziej bedzie sie zwracac uwage na jego modny traperski stroj niz na tresc. On jest ubrany tak jak on lubi i zachowuje sie tak jak on chce. Bardzo go za to cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Program o Slupsku w TV Polonia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 11:13 Zapomnialam jednego zdania. Ogladajac jego program widzi sie emocje i zaangazowanie,. Widac ze bardzo sie tym interesuje, jest wiarygodny i nie mam wrazenia ze po zakonczeniu programu idzie do calkiem innego swojego zyvia, tylko wierze ze to cos jest jego czescia. I tak mnie nikt nie rozumie, wiec ide stad jak najpredzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Program o Slupsku w TV Polonia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 13:46 Tez go lubie, a z Teleepressu kilka znakomitosci sie wywodzi (z jego wlasnie poczatku): Bozena Targosz (PanoramA DZISIAJ), fAJKOWSKA. Odpowiedz Link Zgłoś