Dodaj do ulubionych

Sobotnie spotkania przy kawie

12.03.05, 09:53
Witam wszystkich, komu kawy?
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 10:00
      Uwaga, 10.00 hi hi hi - ku ku ku właczyłam zegra z kukułką by wiosenneij sie
      zrobiło

ech, błogie sobotnie lenistwo i najlepsza chwila poranka dobrej kawy
      filiżanka :)
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 10:05
      I jak spaliście?

Wicie co, sny ma jaies ostanio odlotowe, jakieś bzdury nekały mnie całą noc,
      wyszłam gdzies do sklepu w samych gaciach i skrzetnie okrywałam sie kołdra, by
      nikt tego nie zauwazył.....ale mnie to stresowało... a ta kołdra była taka
      cięzka.....

A co u was za oknem?
      U nas wspaniała zima oczywiście, pada piekny snieżek, z że jest zero stopni to
      romantycznie dzwoni o szyby..... :}
      i jest tak jakos cicho, bez zgełku, jakby wsztscy dzis trochę zwolnili
      • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 10:32
        hihi. O rany.Zuza,nie uwierzysz,ale mi się coś bardzo podobnego śniło.I to
        dzisiaj.Serio :)
        Ja się nie najlepiej czuję,więc piję sobie wodę z cytryną,ale coś bym zjadła...
        (Zuza, to żadna aluzja do Ciebie..ale mam ochotę na... ;)
        • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 10:41
          ej....na co?
          • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 10:47
            hi hi hi no no matalijko, jak juz razem snimy o podobnym to nie jest źle

ale martwi mnie to, że nienajlepiej sie czujesz... :(
            • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:03
              ej fridunia, chyba zaspałaś, kawa mi sie kończy, kątki domowe wzywaja by je
              troche przy sobocie ogarnąć, chyba nie spotkamy sie tego pieknego poranka

widze, że matalijka tez juz ruszyła w pęd spraw...no to udanej soboty koleżanki
              • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:05
                a może frida upija się w samotności z powodu tych lekcji w gimnazjum? :)

Zuza,za parę minut spadam,bo muszę wyruszyć w miasto,no ale to dopiero za parę
                minut :)
                • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:08
                  dobra, rozumiem
                  to mamy duzo czasu :)
                  przez pare minut mozna jeszcze duzo napisac :)
                  • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:11
                    uważaj Zuza,bo dzisiaj jakieś moje czarne oblicze na forum się ukazuje :)
                    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:13
                      he he he, a czemu? a moze na jaki temat?

a co ubierasz do miasta, kalosze, czy kozaczki? niby snieg popaduje, ale jakos
                      chlapie cos o okna, mozna sie chyba zmoaczyc po same uszy
                      • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:18
                        hmm, no to ja tez przy sobocie kawke lykne z forumowymi kolezankami ;)
                        A sny mialem tez jakies ciekawe, ale niestety, intruzy w pracy mnie obudzily,
                        pospac przy kompie nie dadza... ;(
                      • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:18
                        Żab i bibliotekarek :)
                        a idę w takich fajnych butach co sobie niedawno kupiłam, taki jasny kolorek :)
                        • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:21
                          witaj Andy, no to masz przechlapane w tej pracy, zeby przespac sie nie było
                          mozna? jak zdrówko i humorek ?

o matalijko, nowe buciki, nic sie nie chwaliłaś.....no prosze, to je
                          wytestujesz czy nie przemakaja

wiesz ja tez mam nowe buciki na chłodną wiosne, ale nie na dzisiejsza chlape,
                          czekają na lepsze dni
                          • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:28
                            hej andy :0 Ale fajnie że wpadłeś.
                            Zuza butami się chwaliłam.I skarpetkami :)
                            • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:30
                              zdrowko odpukac dobrze, humorek roznie, teraz jestem zly, bo mnie obudzili, ale
                              jak Was zobaczylem to mi sie poprawil :-)
                              • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:34
                                Ja też strasznie nie lubię,jak mnie ktoś budzi.Dziś telefon-7.12
                                • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:37
                                  ojej matalijko, nie dośc ze schizofrenia to jeszcze galopujca skleroza......

a to miłom nam, ze sprawiłaysmy ci od rana taką miła niespodziankę
                                  • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:40
                                    no nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, jakby nie obudzili to bym Was
                                    nie zobaczyl z rana... ;)
                                    • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 11:51
                                      zmykam,miłego kawkowania.andy,kupiłam sobie w końcu wisniewskiego i
                                      jego "samotność w sieci"
                                      • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 12:02
                                        ale ci zazdroszcze, tez sobie kupie hi hi hi, tylko do centrum musze sie
                                        wybrac ...kiedyś.... kurde

tez spadam cieszyc sie sobota, cieszyc sie zyciem i wam tej radości zycze :)
                                        • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 12:03
                                          No to sie cieszcie na zdrowie... a ja wracam do roboty, musze sie przez stos
                                          papierow przekopac, ale dam sobie rade :-)
                                          • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 12.03.05, 12:15
                                            pozdrawiam cie cieplutko andy i zycze by ta robota byla jak najmniej
                                            dokuczliwa, o ile to wogole jest mozliwe :)
                                            wypoczywam i myslami jestem z toba :)
                                            • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 09:20
                                              no to czas na kawe, witam wszystkich
                                              • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 09:22
                                                Hej Zuza,
                                                jak milo widziec zywego ducha na tym forum :)
                                                No to pijemy ta sobotnie czarna.
                                                • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 09:32
                                                  o witaj, jak sie cieszę, to podaj tę kawę z twojego ekspresu, wcvzoraj niestety
                                                  sama kawkowałam, na chwile wpadła frida, ale sie z nia minęłam.....
                                                  • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 09:35
                                                    Moj ekspres zostal w domu, ale w pracy jest inny, co prawda nie taki odjechany
                                                    jak moj, ale kawy mozna sie z niego napic, wiec polewam ile kto sobie zyczy...
                                                  • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 09:41
                                                    ja zjem w końcu sniadanko,jak szybko przybiegniecie,to się może załapiecie :)
                                                  • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 09:43
                                                    Juz startuje, sprintem, powinienem sie zalapac, ale powiedz na co warto tak
                                                    biec ?
                                                  • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 09:52
                                                    To już moje towarzystwo nie jest wystarczającym powodem? ;)
                                                  • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 09:55
                                                    No wiesz, najpierw jedzenie, a potem obowiazki, hihihi
                                                  • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 09:58
                                                    oj Andy, na smierc zapomniałam, ze ty kawkujesz z nami w pracy, coz za
                                                    nierozwaga i brak współczucia......sorki.....

ja tez podjadam, ale pewnie Matalijka ma cos lepszego.....
                                                  • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:04
                                                    zuzanna6 napisała:

> oj Andy, na smierc zapomniałam, ze ty kawkujesz z nami w pracy, coz za
                                                    > nierozwaga i brak współczucia......sorki.....
                                                    Jakos to przezyje :-))
                                                    > ja tez podjadam, ale pewnie Matalijka ma cos lepszego.....
                                                    Hmm, no powiedzcie co tam macie, bo juz nie wiem do ktorej z Was biec :-)
                                                  • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:06
                                                    Andy,no nie wiem czy Ci mamy napisac.Aż tak Cię dobrz nie znamy,zeby takie
                                                    tajemnice zdradzać... ;)
                                                  • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:10
                                                    hi hihi, no własnie, a moze sobotnie sniadanie to taka intymna bardziej sprawa,
                                                    co?

nie mam pojęcia
                                                  • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:15
                                                    No tak, w dzisiejszych czasach tajemnic sluzbowych, wojskowych, panstwowych,
                                                    handlowych, bankowych etc. nie ma juz szans na to by dowiedziec sie co mozna
                                                    zjesc na sniadania...
                                                    I w jakim swiecie przyszlo mi egzystowac, ufff
                                                  • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:23
                                                    :)))) ech.....ale kawka za to pyszna
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:28
      wiesz....właściwie nie ma się czym chwalić, w związku z szalejącymi wirusami
      stosuje weekendowe zdrowe zywienie....

na czczo siemie lniane na mleku - łagodzi podraznienia gardła i układu
      pokarmowego

potem kanapki z serkiem topionym i na nich czosnek umielony na maizgę - to
      uodparnia i popiłam letnim mlekem, to tak potem czosnku nie słychac :)
      • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:32
        Hihi.
        No dobra.czas na mnie: tosty z żółtmy serem i ogókiem,oraz z serkiem topionym
        smietankowym i ogórkiem.a teraz czas na musli,w moim cudownym pomarańczowym
        kubku :)
        • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:36
          Chyba rozdwojenia jazni doznam...
          A moze po prostu zabierzecie sniadanka do koszyczkow i zrobimy sobie pierwszy,
          przedwiosenny piknik? Znajdziemy jakis kawalek trawy i bedzie fajowo, jak snieg
          pada to zawsze mozna pod mostem :-)
          • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:39
            Śnieg nie pada,piknik odpada bo Zuza coś choruje,więc chyba andy dzisiaj
            śniadanka nie zjesz ;)
        • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:38
          ech....matalijko, no prosze jaka pychotka
        • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:39
          przegrałam, andy na pewno do ciebie juz biegnie, po co mu ktos taki capiący
          czosnkiem hi hi hi hi
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:54
      o jak pomysł z koszyczkami mi się podoba....hi hi hi...matalijko, mam pomysł,
      za czerwone kapturki sie przebierzemy, co?

andy, chcesz byc wilkiem czy lesniczym? hi hihi hi no bo chyba nie babcią, co?
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 10:56
      a pamietacie ten dowcip?
      - wilku, a co masz takie wiekie oczyyyyyy?
      - spadaj, nie widzisz, ze sram !!!!!
      przepraszam za słowo "spadaj" hi hi hi :)
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 11:19
      to co Kochani, czas drugą małą czarną sparzyć na rozkręcenie i do
      roboty......sobotnie porządki czekają......pa pa......

miłej soboty

pysznej kawy

frida nie zasypiaj ciągle :)
      • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 11:31
        hihi.Zuza,no właśnie.jakoś zapomniałaś o dowcipach dla nas.Miło,że Ci się
        przypomniało.No i o jeszcze prosimy :)
        a frida pewnie w gimnazjum walczy.Frido,jesteśmy z Tobą :)
        Dorino,jak twój zwierzyniec? :)
        • dorinek Re: Sobotnie spotkania przy kawie 19.03.05, 13:48
          Matalijko dzięki za pamięć...stan osobowy zwierzyńca zmniejszył się o jedną sztukę i liczy teraz sztuk 4 (mąż, córka, syn i Urwisek :D )
          Urwisek ma już 7,5 m-ca i z dnia na dzień jest coraz większym urwisem ;-)
          Ale właśnie za to wszyscy bardzo go kochamy :-)

A co słychać w wodnym świecie Twoich rybek?
          Zuziu co u panny kotki? (chyba dobrze pamiętam, że to panna?)
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 26.03.05, 14:53
      hmmmm dzis Wielka Sobota, ale małą czarną czemu nie

komu kawy

czy juz swiętujecie moze......
      • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:14
        Ja już jestem, idę robić śniadano,ma ktoś na nie ochotę? :)
        • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:19
          witaj, tez jestem

a co robisz na śniadanko?

ja oczywiście zaczełam dzionek od kawy

wstałam dzis wyjątkowo wczesnie, jak na sobote, czy to wiosna mnie obudziła?
        • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:19
          szkoda ze tak jakos pochmurno, moze potem wyjdzie słoneczko, jak myslisz?
          • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:21
            Mysle,ze musze coś zjeść by odpowiedzieć na te trudne pytanie :)
            Za parę minut jestem ze śniadankiem dla nas :)
            • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:27
              A to ja tez chetnie cos wszamam, co tam szykujesz Matalijka, po zapachu zgaduje
              ze jajecznice na bekonie i tosty, jami, jami, hihi :-)
              Fajnie, bo ja jak na razie zjadlem tylko kawalek chalwy :)
              Zuza, ja tez mam nadzieje ze slonko wyjdzie i ze bedzie piekny dzionek, bo pare
              planow mam...
              • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:28
                witaj Andy, no prosze, jak tylko mowa o sniadanku to ty juz jesteś :)

popatrz, matalijka to na głodniaka nie zagada hi hi hi

no zobaczymy co nam tam sprawi hi hi hi
                • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:32
                  NO widzisz, takiego czuja instynkt mi wyrobil, ze jak mnie glod meczy, to
                  uruchamia sie tzw. szwedak, ktory prowadzi mnie tam, gdzie zarcie.
                  To wszystko na drodze ewolucji, kolega Darwin przewidzial to, a ja jako okaz
                  nieco bardziej rozwiniety jestem tego przykladem :-)
                  Nie wiem tylko czemu Ci naukowcy nie wala do mnie drzwiami i oknami zeby mi
                  zaplacic za badania na mnia...
                  • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:43
                    he he pewnie az takiego rozwoju sam Darwin nie przewidział
              • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:31
                tydzień napierw rozpoczął sie leniwie, monotonnie jak zawsze

a potem jakies głupie niepotrzebne emocje w pracy wiec czas przyspieszył

teraz można sie wyluzowac, wylogować i na spokojnie powiedziec sobie - a po co
                to wszystko, głowa muru nie przebijesz, rób swoje i ufaj sobie
                • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:42
                  Pewno Zuza, trzeba to traktowac bez zbytnich emocji, jako cos wliczonego w
                  bilans tygodnia.
                  A u mnie ten tydzien ciagnie sie w nieskonczonosc, pewnie dlatego ze cale 8 dni
                  pod rzad w robocie musze byc. Ale jest ok, atmosferka wporzo, stresow niezbyt
                  wiele.
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:43
      ale matalijki długo nie ma, kurde ile ona tych kanapek robi
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:44
      a może świadoma twoich mozliwości przepadnie na dłużej..... :)
      • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:47
        jestem,jestem.Wisenne kanapki mogą być ? :)
        Znikam na trochę znów,bo ogladam wnętrze domów w tv,a to bardzo lubię :)
        • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:49
          ok, tylko zostaw nam kanapki :)
          • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:51
            No mialem nadzieje na ta jajecznice, ale ok, kanapki tez moga byc :-)
            • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 08:55
              I co, zostawila czy juz Zuza wszamala ??? :-)
              • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 09:03
                Zuza,no wiesz co! Mogłaś się podzielić. A teaz musze drugą rundkę do kuchni
                zrobić ;)
                • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 09:04
                  No to zrob wiecej przy okazji, zebys tak czesto nie musiala to kuchni biegac :-)
                • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 09:05
                  Poczytam sobie ksiazke, nie ma co w pracy robic, a inni Forumowicze jakos
                  zaspani jeszcze.
                  Do zobaczenia pozniej :-)
                  • matalijka Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 09:09
                    Miłego czytania :)
                    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 16.04.05, 10:33
                      nie było chętnych to zjadłam wszystkie

to idę ku sobotnim obowiązkom, by potem udac sie na jakis wiosenny spacer

milego weekendu wszystkim

jutro znowu wpadajcie tu z ranca na kawe
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 30.04.05, 09:34
      witam wszystkich serdecznie

kawa pachnie

miły ranek

cieplutko pozdrawiam tych, którzy muszą dzis pracować, trzymajcie sie moi
      drodzy i najlepiej nie czytajcie tego wątku

a wszystkim spiochom i lecniuchom kawe proponuje

uwielbiam taki ranek, gdzie choc przez cały ranek nic nie musze,
      a potem jesli musze to bez pospiechu, bez rutyny, powoli spokojnie.....

i tego wam wszystkim zycze

zwolnijmy i usmiechajmy sie do siebie
      • zuzanna6 24 300 30.04.05, 10:11
        hej hej bym przegapiła :)
      • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 30.04.05, 10:12
        i co z ta kawą, mi juz sie kończy, gdzie jestestescie

chyba trzeba sie jakos ogarnąć

wyskoczyc z tej pizamki

włoski poukaładac i wyjsc da da , pousmiechac sie do ludzi i torby zakupami
        zapełnic
        • dorinek Re: Sobotnie spotkania przy kawie 30.04.05, 11:01
          Na innym wątku jeden łyk kawy, tutaj drugi,
          ciekawe gdzie jeszcze dają kawę? hihihi
    • frida2 Zakawię sobie u Was... 30.04.05, 17:04
      właśnie mi się zagotowała woda, komuś filiżaneczkę? :)
      • zuzanna6 Re: Zakawię sobie u Was... 30.04.05, 20:35
        o kurcze miajmy sie

ja zapraszałam na poranną kawe

ty fridunia na popołudniową...... i tak dzionek minął....
        a czy teraz herbatke wypijemy? jestes, czy ja znowu samonta w sieci :(
        • frida2 Re: Zakawię sobie u Was... 30.04.05, 22:36
          jestem Zuzka z małymi przerwami jak widać ale jestem :)))

koniecznie kiedyś się na tej kawce, albo herbatce zgadać musimy, Ty wiesz jak ja się stęskniłam?
          • zuzanna6 Re: Zakawię sobie u Was... 30.04.05, 22:48
            witaj kochana, na w końcu jesteś

ja jeswzcze chwilke tu bede

pisz co u ciebie
            • frida2 Re: Zakawię sobie u Was... 30.04.05, 22:55
              u mnie w sumie nic nowego. sesja niebawem - 7 egzaminów mi się szykuje, w dodatku 2 w jednym dniu - skandal!

teraz sobie herbatkę sączę i czytam co nie co w necie :)
              nie wiem czy dziś coś fajnego w tv, sprawdze program, a może poczytam coś dziś przed snem.
          • zuzanna6 Re: Zakawię sobie u Was... 30.04.05, 22:52
            ech, jaka miałam cudowna sobotę

wystarczy, ze słonko rano świeci, że jest cieplutko, że nie trzeba biec do
            pracy..... jaki cudowny dzień

rano oczywiście posidziłam sobie troche przy kawie w Internecie

potem troche sobotnich porządków

potem byłam na babskim spotkaniu na piwku, ech, jednak najlepiej piwko smakuje
            jak jest ciepło

i tak dzionek minął mi sympatycznie

i teraz sympatyuczny wieczór

może cos w tv pooglądac, ale co? kto ma jakis pomysł?
    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 30.04.05, 22:53
      jestes jeszcze frida?
      czy o tej porze pijesz kawe
      ja juz nie, uwielbiam kawe, ale juz wieczorkiem, nie
      • frida2 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 30.04.05, 22:56
        jestem. wiesz ostatnio pijam mniej kawy :)
        teraz sączę herbatkę :)
        • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 30.04.05, 23:30
          oo ja tez herbatkę z cytrynką

masz wolny weekend?
          • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 30.04.05, 23:41
            A ja pije wode mineralna :)
            Wiem, ze nie ma klimatu, ale i tak jest git, hihi
            • frida2 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 30.04.05, 23:56
              dobra woda nie jest zła ;)
              • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 30.04.05, 23:58
                Lubie jak sie swiat zieleni,
                lubie jak sie piwo pieni...
                To tak apropos wody, mi sie zawsze wszystko dziwnie kojarzy ;)
                • frida2 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 01.05.05, 14:37
                  andy_sz napisał:

> Lubie jak sie swiat zieleni,
                  > lubie jak sie piwo pieni...
                  > To tak apropos wody, mi sie zawsze wszystko dziwnie kojarzy ;)

Woda ognista :D
          • frida2 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 30.04.05, 23:55
            zuzanna6 napisała:

> masz wolny weekend?

tak, lenie się :)
            • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 01.05.05, 00:00
              oj to dobrze, mozemy razem poleniuchowac na forum

witaj Andy, kurde juz myslałam, ze to forum nam sie całkiem babskie zrobi
              • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 01.05.05, 00:12
                o kurde i północ mnie tu zastała
                widzicie jaka dzis byłam pracowita, pisze tu od porannej kawy

to dobranoc kochani

jutro na kawke zapraszam, to znaczy juz dzis
              • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 01.05.05, 00:16
                > witaj Andy, kurde juz myslałam, ze to forum nam sie całkiem babskie zrobi

nie pozwole! nie dopuszcze! kilka lat temu pan Machulski stworzyl doskonala
                przestroge pt. "Seksmisja" :-) Tak wiec nie bedzie tak dobrze, hihi
                Ale inne chlopy tez moglyby sie pojawic w koncu :)
                • frida2 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 01.05.05, 14:39
                  Andy jesteś rodzynkiem :)))
                  • dorinek Re: Sobotnie spotkania przy kawie 01.05.05, 17:29
                    Mmmmm...rodzynek...i to jaki...
                    • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 01.05.05, 23:07
                      hi hi hi widzisz jak fajnie byc jedynym przedstawicielem płci

komu kawy?

żartowałam, ide spac
                    • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 01.05.05, 23:41
                      dorinek napisała:

> Mmmmm...rodzynek...i to jaki...
                      Jak to jaki, w polewie czekoladowej, hihi ;-)))
                      • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 01.05.05, 23:48
                        no nie, jeszcze troche i zaczniemy cie lizac :)
                        • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 01.05.05, 23:59
                          zuzanna6 napisała:

> no nie, jeszcze troche i zaczniemy cie lizac :)

no comments :-)
                          • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 02.05.05, 00:29
                            hi hi hi

ok, zartowalam. andy hi hi hi
                            • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 02.05.05, 10:45
                              :-)
                      • dorinek Re: Sobotnie spotkania przy kawie 02.05.05, 12:43
                        Moje ulubione mniam
                        Jakby co to jestem pierwsza w kolejce...
                        • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 02.05.05, 12:52
                          co? do lizania???? ale sie pcha :)))
                          • dorinek Re: Sobotnie spotkania przy kawie 02.05.05, 14:48
                            ooo tam zaraz do lizania...czy ja mówiłam, że do lizania???
                            do fotografii wspólnej oczywiście :D
                            • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 02.05.05, 19:52
                              aaa to ja mam sprosne mysli

ale co z ta czekolada w fotografii ? :)
                              • dorinek Re: Sobotnie spotkania przy kawie 02.05.05, 22:50
                                Andy...no właśnie, co z tą czekoladą?
                                • andy_sz Re: Sobotnie spotkania przy kawie 02.05.05, 23:06
                                  No jak to co, wpadam z wielka bomboniera rodzynkow w czekoladzie dla
                                  forumowiczek, czestowac sie :-))
                                  Tylko podzielcie sie po rowno, hihi ;)
                                  • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 02.05.05, 23:24
                                    hi hi hi ale wybrnął, widziałaś

nie chce byc lizany, woli częstować, ale pycha, dzięki Rodzynku za rodzynki w
                                    czekoladzie :)
                                    • dorinek Re: Sobotnie spotkania przy kawie 03.05.05, 18:18
                                      Wybrnął znakomicie, jak na słupskiego forumowicza przystało.
                                      Podoba mi się :-)
                                      Niniejszym przyznaję Ci medal z kartofla za zasługi...na forum oczywiście :-)

A rodzynki...mmmm...miodziooooooooo
                                      • aleks44 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 04.05.05, 18:17
                                        Zuzanko,dzisiaj kawki nie pijesz ???? ,bo ja wlasnie to robie,za oknem pada
                                        deszcz, nie chce sie nosa z domu wystawiac buuu
                                        pozdrawiam
                                        • muraszka1 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 07.05.05, 06:08
                                          dopijam ostatnie łyczki dużej czarnej,
                                          co by tu na śniadanko zjeść ?
                                          • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 11.05.05, 20:07
                                            no to komu kawy????

eeee zartowałam, dopiero środa, ale za to juz wieczór, jeszcze tylko
                                            czwartek,.....troche piątku iiiiiii ech......spoko, bedzie kawka, pozdrawiam
                                            was kochani w srodeczku tygodnia
                                            • aleks44 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 14.05.05, 08:07
                                              nie wiem jak w tak piekny i sloneczny dzien, mozna sie dlugo wylegiwac w
                                              domowych pieleszach,Wstawaj Zuzanko szkoda dnia ,ja juz koncze kawke a Ty co ?
                                              milego dzionka
                                              • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 14.05.05, 21:29
                                                o kurcze wylegiwałam sie az do 10. 30, ssstrasznie dłudo.....ale jakos tak
                                                wyszło

no i dzien mi zleciał szybko

troche pózno na kawe.....ale moze herbatke malinową? komu? :)
                                                • aleks44 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 14.05.05, 21:58
                                                  ja ,jezeli mozna
                                                  • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 15.05.05, 09:55
                                                    aleks....dla ciebie wszystko oczywiście :)))
                                                  • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 21.05.05, 10:38
                                                    no to komu kawy.....

ech, jaki miły ranek, cieplutko, słonecznie :)
                                                  • zuzanna6 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 21.05.05, 21:41
                                                    czas na sobotnie pozegnanie

juz wieczorek miły

zerkam na festiwał, szkoda, ze naszych nie ma, prawda? coś nie mamy szczęcia
                                                    ostatnio.....
                                                  • aleks44 Re: Sobotnie spotkania przy kawie 28.05.05, 21:34
                                                    Dlaczego pozegnanie ,jeszcze jest sobota,wieczorek bardzo przyjemny,ciepelko
                                                    wiec to co najbardziej lubie,siedze sobie wlasnie na balkonie i chlodze
                                                    sie ,nie kawka ,ale zimnym piwkiem,
                                                    pozdrwiam
    • frida2 Zuzka! 12.11.05, 02:21
      Wpadam dziś, wiesz na co.
      11, pasuje? :)
      • zuzanna6 Re: Zuzka! 12.11.05, 11:40
        jestem!!!!!!!!!!

ale utłukłysmy ten wątek, co?

no ale jak cie kurde tu ostatnio nie ma....to sie schował
        • frida2 Re: Zuzka! 12.11.05, 11:41
          No cześć Kochana!
          Ale się stęskniłam, nawet nie wiesz :))))
          Kawkę parzę.
          • zuzanna6 Re: Zuzka! 12.11.05, 11:45
            ok ja tez
            • aleks44 Re: Zuzka! 20.11.05, 09:21
              kawke wlasnie zrobilem,ale Wy jeszcze chyba spicie,wiec uciekam
              milej niedzieli
              • zuzanna6 Re: Zuzka! 20.11.05, 10:32
                jeszcze spałam

juz pije kawke
                • aleks44 Re: Zuzka! 26.11.05, 09:38
                  no nie,zawsze myslalem ze Jestes rannym ptaszkiem,a tutaj 10 dochodzi,a Ty
                  jeszcze chyba spisz ???Koncze kawke i uciekam
                  milego dzionka
                  • zuzanna6 Re: Zuzka! 26.11.05, 10:01
                    hej jestem jestem

kurcze no, przy sobocie chce się trochę pospac
                    • matalijka Re: Zuzka! 26.11.05, 10:16
                      aleks,żeby serduszko Ci się wypadło od tej porannej kawkki-Zuza,Ty też
                      uważaj,chociaż masz pewnie serce jak dzwon :)
                      • aleks44 Re: Zuzka! 27.11.05, 10:17
                        Matalijko,tak szczerze to mam nadcisnienie i jak dolne mam ponizej 100 to
                        uwazam ,ze nie jest zle.Kawke pije dwa,trzy,razy dziennie,rozpuszczalna ze
                        smietanka i wielu uwaza ,ze to nie jest kawa hehe.Tak czy inaczej lubie ja pic
                        dlatego i Ciebie zapraszam na filzaneczke
                        Frida ma na pewno serce jak dzwon,mloda przecie hehe
                        pozdrawiam
                        • zuzanna6 Re: Zuzka! 27.11.05, 19:48
                          hi hi hi ja tez mam serce jak dzwon

lubie kawke, ale tez pije rozpuszczalną
                          • aleks44 Re: Zuzka! 27.11.05, 20:04
                            wierze ze Masz serce jak dzwon hehe,zreszta kobiety najczesciej serca maja
                            duze,to nawet widac golym okiem hihi
                            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka