Dodaj do ulubionych

Pomorska Akademia Pedagogiczna

IP: 153.19.80.* 26.09.01, 12:46
Co sądzicie o naszej uczelni wyższej Pomorskiej Akademii Pedagogicznej?

Co sądzicie o kadrze? Czy znacie kogoś osobiście? Jeżeli tak to kogo i jaki on
jest? Czy w Waszych oczach profesor to ktoś "więcej niż inni"?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dyzio Re: Pomorska Akademia Pedagogiczna IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 17:21
      Profesor to taki czlowiek jak my. Jego kreci nauka tak jak kierowce autobusu
      kreca samochody. Tak mysle.

Osobiscie nie znam zadnego, ale moja siostra studiuje i mowi ze to zadufani w
      sobie zakompleksieni "mali" faceci.
      • Gość: sabat Re: Pomorska Akademia Pedagogiczna IP: 10.10.41.* 26.09.01, 18:17
        Cały ten PAP to straszni nudziarze i buraku okropne. Choc sama uczelnia jest
        ładnie położona. Jak przczytałem kiedyś w gazecie nie mają nawet porządnej sali
        komputerowej. A gdzie są np. internauci z PAP na tej stronie, no ujawnijcie
        się. A raczej broncie.
        • Gość: Pati Re: Pomorska Akademia Pedagogiczna IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 16:50
          sa dwa glowne rodzaje profesorow (w ogole ludzi nauku z PAP-u). Pierwszy to
          zapaleni naukowcy, bardzo madrzy ludzie ktorzy niejednokrotnie maja wieksza
          wiedze niz ich koledzy z renomowanych uczelni. Sa jednak zazwyczaj kawalerami
          lub maja zaniedbane zycie rodzinne

Druga grupa to zakompleksieni amatorzy, ktorym wydaje sie ze wystapienie w
          lokalnej telewizji pozwala im na puszenie sie i manie przeswiadczenia o swojej
          wyzszosci. W najlepszym przypadkyu maja wiedze i na tym sie konczy. Trzeba miec
          do tego tez kulture osobista.
          • Gość: tomek Re: Pomorska Akademia Pedagogiczna IP: *.sap-ag.de 27.09.01, 17:27
            A ja znam jednego doktora nauk matematycznych (kiedys radnego w Slupsku)
            • Gość: Cosik Re: Pomorska Akademia Pedagogiczna IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 21:07
              Osobiscie znam dr Izydorka z PAP-u. Jest to przyklad "rownego czlowieka". W
              towarzystwie ludzi prostych zachowuje sie jak ich kumpel i mowi ich jezykiem.
    • Gość: Tolek Re: Pomorska Akademia Pedagogiczna IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 16:52
      Hauzinski ze swoim luzem troche przecholowuje. Nie przystoi jak taka szycha
      upija sie przy byle okazji.
    • Gość: Teddy Re: Pomorska Akademia Pedagogiczna IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 07:06
      Ja znam Pana Kopanskiego. Mroczne usposobienie, ale wielka wiedza i ludzkie
      serce w ocenianiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka