robertp4 19.04.07, 11:21 Kiedy ma być oddany ten aqua park pod Pruszczem.Bo pisali że w 2006 roku ale budowa chyba stanęła. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harriet24 Re: a jak tam aqua park. 19.04.07, 22:24 To miejsce "pod Pruszczem" ma nazwę Robercie-kosmopolito. Odpowiedz Link
robertp4 Re: a jak tam aqua park. 20.04.07, 11:24 harriet24 napisała: > To miejsce "pod Pruszczem" ma nazwę Robercie-kosmopolito. a jaką bo nie pamiętam. I ponawiam pytanie jak budowa i kiedy otwarcie. Odpowiedz Link
robertp4 Re: a jak tam aqua park. 20.04.07, 11:30 a abstrahując od tematu to chyba nie masz nic przeciwko kosmopolitom. Odpowiedz Link
harriet24 Re: a jak tam aqua park. 20.04.07, 14:56 Aquapark miał powstać w Łęgowie, w sąsiedztwie hotelu pod Lipami, prace przerwano na ponad rok, może więcej, ostatnio przejeżdżałam i zauważyłam, że prace trwają tylko nie wiem tak naprawdę co oni tam budują. Wygląda to jak rozbudowa hotelu a nie budowa aquaparku. A w planach przecież było całe centrum rozrywkowo-rekreacyjne... pozdrawiam z Łęgowa Odpowiedz Link