matalijka 03.03.06, 09:45 Że idziecie sobie ulicą i przychodzi Wam do główki,ze kogoś spotkacie,no i za parę minut spotykacie tą osobę?Albo że dzwoni telefon i wiecie kto to? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Franko Re: Też tak może macie? IP: 85.219.133.* 03.03.06, 11:06 Ja mam tak ze kiedy ide sobie ulica i marze zeby tylko nikogo nie spotkac, bo (ubrudzilem spodnie smarem, kapie mi z nosa jak z kranu, jadlem pizze i nie mialem na miescie szczoteczki, jestem zly i najchetniej schowalbym sie w mysia dziure), to wowczas spotykam na swojej drodze tabuny znajomych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Też tak może macie? 05.03.06, 10:09 Hihi.Ja tak miałam kiedyś,że byłam strasznie zmęczona i chora,nieumalowana,nieuczesana,czułam sie fatalnie i marzylam by jak najszybciej znaleźć się w domku,no i spotkałam faceta,który strasznie mi się wtedy podobał.Pod ziemię chcialam się zapaść.Ale uśmiech na twarzy,żarty,no i poszliśmy na kawkę jak już wyzdrowialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Też tak może macie? 05.03.06, 10:23 hi hi hi pewnie i to nie raz kiedys upajałm sie latem w Zakopanem, i tak na luzie, i tak z daleka od wszystkich znajomych i co....idzie Krupówkami znajoma, której nie cierpię a często jest tak, ze naprzykład pomyslę, że musze do danej osoby zadzwnic i ona akurat dzwoni Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Też tak może macie? 26.03.06, 10:49 Tak odświeżam,bo parę dni temu szłam do pubu na piwko i tak mi sie coś pomyślało,ze zagraniczni klienci pewnej firmy tam będą,no i byli.Hm..szkoda,że tak sobie numerków w totka przepowiedzieć nie mogę.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Też tak może macie? 26.03.06, 11:09 ja znalałam sie w sytuacji odwrotnej zadzwonił kolega, ze zaraz wpadnie słyszę domofon, a on przy okazji zawsze odzywa sie w domofonie z jakimis żartami i słyszę - kupi pani jajeczka, to ja - oczywiście otwieram drzwi z usmiechem od ucha do ucha, pewna, ze to mój kolega, nawet głos był podobny, a tu faktycznie stoi facet z jajami nie było wyjścia, kupiłam chociaz 10 Odpowiedz Link Zgłoś