monttana22 26.05.06, 07:42 co myślicie o restauracji Anna de Croy pod względem urządzania tam wesela?? miała któraś z Was tam wesele?? prosze o opinie........... wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mąż niewierny Re: co myślicie o ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:23 ... miałem wesele w bursie CKP przy ulicy Szczecińskiej. jedzenie - palce lizać. Sama wybierasz co mają podać. W razie czego - tani nocleg na miejscu. i taniocha. bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona niewierna Re: co myślicie o ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:39 też miałam tam wesele, fakt: jedzenie pychota, przytulna sala, tanie noclegi, profesjonalna obsługa. Z terminami gorzej, ja na wrzesień zamawiałam już w styczniu i było nietęgo. Odpowiedz Link Zgłoś
monttana22 Re: co myślicie o ... 31.05.06, 15:33 NIE WIERZE ŻE NIKT Z WAS TAM NIGDY NIE BYŁ BĄDŹ NIE ROBIŁ WESELA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: co myślicie o ... 31.05.06, 15:39 Ja byłe - sympatycznie, ale podobno drogo. No i gorsze, źe w w rok po ślubie to małżeństwo chce się rozchodzić, ale chyba to nie zależy od restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrum Re: co myślicie o ... IP: *.bicom.pl / *.bicom.pl 01.06.06, 16:01 ja bym do anny nie szedł... jedzenie średnie jest tam. jużlepiej chyba do pinokio od tyłu mają tam świetną restaurację Odpowiedz Link Zgłoś
sabat99 Re: co myślicie o ... 06.06.06, 19:52 Słyszałem o tej de Croy - jak całe słupskie restauratorstwo: średnio lub grubo poniżej średniej. W najbliższej okolicy jest tylko jedno miejsce zasługujące na miano sensownej resturacji przez większe R. To 7 Niebo w Ustce Odpowiedz Link Zgłoś
1_siekierka Re: co myślicie o ... 10.06.06, 20:00 Polecam Sheraton w Warszawie , no może za cienki jest , ale gdyby tak może "all inclusive " w Pcimiu ? "niedoszłe Państwo na "P" ? - Platforma Obłudników Odpowiedz Link Zgłoś