grzanka23 19.08.06, 12:48 Wlasnie wrocilam niedawno z wakacji w Ustce.Jezdze tam juzod trzech lat i jeszcze mi sie nie znudzilo.Jest to cudowne miejsce na wypoczynek. Pozdrawiam wszystkich Ustczanin-Warszawianka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drozdek12 Re: Wakacje w Ustce. 20.08.06, 17:09 Jestem mieszkanką Ustki i uważam, że tu nie tylko dobrze się wypoczywa. Nie wyobrażam sobie mieszkać w innym miejscu. Przyjeżdżają do mnie znajomi niemal rok rocznie. Są nie mniej ode mnie zakochani w tym mieście. Rekordzistką jest koleżanka z dzieciństwa, która przyjeżdża tu już od ponad 20 lat. Grzanko, jesteś na dobrej drodze! Ustka pozytywnie uzależnia. Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Wakacje w Ustce. 20.08.06, 19:33 Nie tylko mnie sie tu podoba,ale tez mojej corci i mojwj mamie.Za rok tez tu przybede. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1965 Re: Wakacje w Ustce. 21.08.06, 07:55 Ja znam Ustkę już 13 lat i teraz zaraziłem moje 7 letnie dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
toa1 Re: Wakacje w Ustce. 27.08.06, 19:34 popieram wasze zdanie.Też byłem 2 razy na wczasach i jestem zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1965 Re: Wakacje w Ustce. 28.08.06, 14:57 wiesz jak się Ustka zmieniła w ciągu tych parunastu lat, teraz to jest kurort, tylko aby nie zwariowali z cenami jak to się stało w Juracie przez pana Niemczyckiego i jego "gości". Odpowiedz Link Zgłoś
infomarwie Re: Wakacje w Ustce. 15.12.06, 17:11 Ustka kiedys byla fajna.Teraz jest tylko waska promenada nad morzem,gdzie sie ludzie przeciskaja ,a nie przechodza,pozatym chodnik jest zniszczony i sie duzo ludzi przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
drozdek12 Re: Wakacje w Ustce. 14.01.07, 01:04 Chyba Informarwie dawno tu nie był bo przesadził ze swoją opinią. Mieszkam w Ustce od kilkunastu lat i uważam, że to miasto zyskuje z każdym rokiem. W sezonie rzeczywiście są tłumy na promenadzie, ale świadczy to głównie o tym, że tak wielu wczasowiczów wybiera właśnie tę miejscowość. Chodniki są systematycznie wymieniane na polbruk, powstają deptaki z ograniczonym ruchem samochodów i pięknymi kwietnikami przypominającymi dywany kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
anula971 Re: Wakacje w Ustce. 11.02.07, 00:11 czy ktos zna fajne miesce blisko morza... jakis pokój z łazienką... lipiec... na tydzień.. blisko morza, jadę z dwójka maluchów.. plizzzz Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Wakacje w Ustce. 19.03.07, 23:47 No to w tym roku tez przyjade.Zalatwilam sobie daszek nad glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1965 Re: Wakacje w Ustce. 16.05.07, 07:49 Daszek to ja zaklepałem sobie w 2006 roku aby mieć pewność, że VI/VII będzie mój. Pozdrawiam i do zobaczenia na promenadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1965 Re: Wakacje w Ustce. 06.06.07, 07:46 Pytaj o Przemka z Zakopanego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś