Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:58 Czy jest w Słupsku szkoła tańca chetnie bym sie zapisała. Moze ktoś wie gdzie sie udac i za ile?DZieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aniutek Re: Szkoła tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:37 Polecam prywatną szkołę tańca na ulicy Wiśniowej 32. Szkołę prowadzi Pani Maria Danuta Krętkowska - przesympatyczna kobieta. Wiem że od wrzesnia zawsze zebiera małe grupki na nowe kursy tańca. My z mężem chodziliśmy na mału kursik przed ślubem:) coby nie narobić sobie lipy na parkiecie w tarkcie wesela, a do tych roztańczonych to nei należeliśmy.. a teraz już tak!!. Jednym słwoem polecam.!!! Tel. 059 84 281 81 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniutek Re: Szkoła tańca - przepraszam za literówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:39 Przepraszam za literówki w poprzedniej wypowiedzi.. tak mi się dzieje jak chcę coś bardzo szybko napisać.. Aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:50 Czy wiesz moze jaki jest koszt za godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 15:19 Słuchajcie,niby w słupsku jest tyyyle szkół tańca a tak naprawde nic konkretnego,przydalo by sie cos o fajnym klimacie w tancu nowoczesnym,pomyślcie moze ktoś sam coś zorganizuje,miasto napewno by na tym zyskalo,ja napewno bede chętny.w razie kontaku moj nr gg:6475877 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁŁUchajcie!!!!!!! Re: Szkoła tańca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:10 Popieram!!moze warto cos zorganizować,podstawy człowiek przyjmuje szybko,a jak to bedzie to reszta przyjdzie szybko,jakis tam pottencjał mam i chetnie sie naucze,zbudujmy grupe:)oczywiści jezeli znajdzie się ktos kto tanczy chociaz w pewnym stopniu profesjonalnie:)chociaz 8 osób,4 dziewczyny 4 chlopaków:) ZROBMY TO! moj gg: 6475877!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursik Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 09:36 Nowa szkoła: www.forte.slupsk.pl/ Może sprosta Twoim wymaganiom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Szkoła tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:21 wiem, że teraz w siłowni shogun organizuja jakieś kursy tańca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 02:13 ten szogun to żart i zdzierstwo kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha_mama Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:46 na 100 % jest w MDKu, 120 zł bodajże za miesiąc, chyba w ZDZtach tez.Wiele jest szkół tańca w Słupsku. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Szkoła tańca 31.03.07, 18:11 W SOK-u też organizują na Gierymskich.Koleżanka zadowolona z kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ:) Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 02.04.07, 07:34 Polecam kurs tańca w SOK-u na Gierymskich!!! w maju 2007 rusza nowy kurs. Prowadzi go p. Marzena Kogut. Koszt 100zł od pary, spodkania 2x w tygodniu jestem uczastnikiem już 3 stopnia, i od dwuch miesięcy ubaw mam po pachy atmosfera jest SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: Szkoła tańca 02.04.07, 12:03 Grzes daj nr tel ;z góry dziękuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 02.04.07, 20:49 nie wiem czy moge podac numer telefonu do instruktorki(zrozum ochrona danych osobowych), szybciej skontaktujesz sie dzwoniąc do Sok-u lub skontaktuj sie ze mna na GG 5122773 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ:) Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 03.04.07, 07:22 tu sa wszystkie potrzebne informacje www.taniec.sok.slupsk.pl Pozdrawiam i życze wielu przyjemności z tańca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia15 Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 22:17 a jakieś baletowe (chociaz prywatne zajęcie) albo gimnastyki artys.? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Szkoła tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:47 a tak gdzies blizej centrum w okolicach wojska polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 22.05.07, 20:07 Czy moglibyscie mi podac jakies miejsca gdzie jest prowadzona nauka tańca. Dodam ze mam 15 lat. Jak bylam ostatnio w SOK-u na spotkaniu organizacyjnym to nikt wiecej nie przyszedl. A ile to kosztuje, bo slyszalam ze 100 zl od pary.(ale za miesiąc?)Nie mam chlpoaka ani nikogo z kim moglabym tanczyc...i to jest problem. prosze o pomoc bo bardzo chcialabym zacząć tańczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:42 Kochana, uczestnicząc w treningach w klubie angela widziałam,że takie młode dziewczyny uczą się również tam tańczyć. Nie wiem tylko jaki to jest taniec, bo mam swoje 50lat i sie na tym nie znam, ale młodzież ma duzą róznorodność, trenują z instuktorami nawet z Londynu i był też jakis czaronoskóry nauczyciel tańca. Sama nie wiem jak sie nazywał. Przyjemnie było popatrzeć jak wszyscy w jeden rytm wykonali swoje kroczki:wygladało jak z teledysku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 22.05.07, 22:22 A gdzie jest ten klub Angela? i ile to mniej więcej kosztuje?? najwazniejsze to znalezc partnera, zalapac sie na takie zajęcia (nie zawsze są miejsca) i miec pieniądze na uczestniczenie w nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 07:11 klub Angela mieści się na starówce przy ul. filmowej 1. Tam odbywają się nauki tańca. O ceny musisz sama zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 29.05.07, 17:46 Gdzie jeszcze sa zajecia taneczne w slupsku ???? prosze odpiszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o fajny temat Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 22:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:56 ja polecam szogun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 31.05.07, 17:10 A możesz powiedzieć coś więcej, albo inni uczęszczajacy do Shoguna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda t. Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 01.06.07, 21:17 To zależy o jaki taniec Ci chodzi- towarzyski czy nowoczesny. Prowadzone są oba kursy w "Shogunie", moja siostra chodzi na jeden i drugi i jest bardzo zadowolona. Zamierzam do niej dołączyć, więc niebawem napisze wiecej. Podobno w Shogunie sa nowe fajne instruktorki, je znam tylko Olę i Basię, może ktoś powiedzieć coś więcej o nowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 01.06.07, 22:38 Napisz cos wiecej o tych zajeciach. mam 15 lat i chcialabym sie zapisac. czy musze czekac do wrzesnia, bo nie wiem czy sie oplaca zapisywac teraz jak niedlugo wakacje(chyba ze w wakacje tez sa prowadzione zajęcia). Ile to kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 01:03 szkoła tańca w okresie letnim , czy wiecie gdzie będzie działała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? :-) Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 18:43 a o jaki taniec pytasz ? bo tańczyć można i tańczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 15:58 A wie moze ktos czy gdzies w slupsku ucza wlasnie nowoczesnego tanca chodzi mi konkretnie o electric boogie albo cos w tym stylu gdzie i za ile ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 22:20 jaja na szarych od 3 lat tańcze - jest ok ,ale o styl jaki pytasz nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 09.10.07, 20:01 wszystkiego ucza w angeli, wiec electric boogie pewnie tez:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 09.10.07, 22:51 ucza chyba jak sie obgaduje haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 10.10.07, 21:44 Czy ktoś ogląda "Po prostu tańcz"? Właśnie leci w tv. To jest prawdziwie światowy taniec!!! Dech zapiera. A klub "Angela" powinien się wstydzić, że nazywa się "szkołą tańca". Uwierzcie mi, ten poziom jest dla nich nieosiągalny. Nawet w 1/10 nikt w tym klubie tak sie nie porusza. Robią wokół siebie wiele szumu, ale prezentują amatorszczyznę. Mam nadzieję, ze każdy kto zobaczy ten program, a potem kupi wejściówkę w "Angeli", potwierdzi me słowa. Przy okazji- warto oglądać ten program, wspaniałe wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
barbra122 Re: Slupsk.......moje miasto 10.10.07, 23:03 Witam !!! Mieszkalam w Slupsku 20 lat....do 1988....i zawsze chetnia odwiedzam to miasto, jak jestem w Polsce.... Pozdrawiam przyjaciol, znajomych i wszystkich kochanych slupszczanow!!! Dobrej nocy!!!! Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Slupsk.......moje miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 21:19 No to wiec co ucza choc troszke electric boogie w slupsku w tej angeli chociaz podstawy wie ktos ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 07:35 Ale ktoś pierdoły opowiada... w klubie na fimowej lekcje prowadzone są przez ludzi z " You can dance" i o poziomie tych tancerzy. Justyna Lichacy np, poza tym słyszałam kiedyś o Jay-u, są też plany na inne gwiazy. Nie trzeba być gwiazdą zeby dobrze tańczyć, jedno nie musi współgrac z drugim. Ktoś tu ma przysłowiowego gula, może zazdrość? albo jakieś kompleksy? Ludzie którzy tam tańczą czy ćwiczę nie maja problemów i są zadowoleni, pozdro dla zawistnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Szkoła tańca IP: *.slp.vectranet.pl 18.02.08, 16:32 Pozdro szefowa, gwiazda klubu coś zbladła ostatnio, a nawet spadła niczym kometa. Ludzie masowo uciekają, ciekawe czemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 09:21 Ale ktoś ma tu ciśnienie... właściciele klubu mają sie bardzo dobrze ( również ich instruktorzy )i klubowiczów przybywa - nie ma już wolnych kart. Ciekawe, która z biednych opuszczonych panien tak tu biadoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: policealnka szkoła projektowania mody IP: *.rene.com.pl 07.04.08, 14:02 czy ktos wybiera sie albo ma ochote wybrac sie do szkoły projektowania mody nauka trwa 2 semestry i mieści sie w Gdańsku... ja własnie sie tam wybieram . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey Re: policealnka szkoła projektowania mody IP: *.rene.com.pl 12.03.09, 14:18 mialam zamiar wybrac sie do tej szkoly :D ale jakos samej tak smutno :( PODAJ SWOJE GG TO NAPISZE PAPAP BUZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotusie666@interia Re: policealnka szkoła projektowania mody IP: *.basl.cable.virginmedia.com 22.02.10, 15:31 masz na mysli szkole progress ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diodak Re: Szkoła tańca IP: *.systemymrk.net 07.04.08, 23:13 owszem jest STUDIO TAŃCA W SŁUPSKU ul Wiśniowa 32 tel,(59)842818 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 19:11 zajrzyj sobie na www.toptan.pl/balance-278.html Pozdrawiam;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Forte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 22:26 www.forte.slupsk.pl POLECAM :) mają sale z lustrami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 14:11 Dokładnie, ja tez chętnie zapisałabym się do takiej szkoły ;) Zostawiam gg, w razie gdyby coś, ktoś wiedział ;) [ 4886486 ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miskuzi Re: Szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 20:32 Studio Tańca Forte w Słupsku :) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Szkoła tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.15, 12:35 Witaj Aniu. Ja podobnie jak ty chcę się zapisać do szkoły tańca. Proszę o ewentualne szczegóły. Gdzie się udać i ile to kosztuje .Pozdrawiam Jurek. Mój adres to stop1@tlen.pl .Będę wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś