IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:54
www.slupsk.pl/index.php?go=plaktual02&id=658
jestem ciekaw Waszych opinii
Obserwuj wątek
    • Gość: AND Re: Gołębie IP: *.rene.com.pl 24.10.06, 16:03
      popieram, i psy też
      • Gość: ksztab01 Re: Gołębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:19
        i obszczymurów tak samo
    • Gość: Ama Re: Gołębie IP: *.eranet.pl 24.10.06, 22:41
      Ludzie!!!!!!!!!!!! Gołębie to urok miasta. A jak radni chcą co by było czyściej, niech wywala obszczajusów z bram i postawią więcej koszy na śmieci. No i niech wywalą wandali z miasta. Gołębie pocztowe... pamiętam jak czekały na właścicieli w ruinach katowickiej hali... cudne, cudna stworzenia!
      • Gość: AND Re: Gołębie IP: *.rene.com.pl 25.10.06, 09:16
        Gołebie jak kazde inne stworzenia sa cudne. Tyle że miasto jest dla ludzi a nie
        dla hodowców.

Najrozsadniej by było wprowadzić podatek na psy i gołebie równie duży jak na
        włascicieli aut. A co. Ja chce jeździec autem i smrodze spalinami a ktoś inny ma
        psa, który sra na chodnikach albo gołebi, ktore sraja na głowy ludziom.
        Korzystasz to płać.
        • Gość: OR Re: Gołębie i psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:40
          Tak jest. Dowalmy im TAKI podatek, żeby można było opłacić kilku pracowników
          sprzątających odchody naszych milusińskich. Bo akcja 'posprzątaj po swoim psie'
          okazała się niewypalem.
          • matalijka Re: Gołębie i psy 25.10.06, 17:03
            Nie cierpię gołębi.
        • Gość: Taffa Re: Gołębie IP: *.eranet.pl 25.10.06, 21:21
          Problemem mogą być dzikie miejskie gołębie a nie hodowlane. A podatki za psy są niepłacone, mało ściągane a jeśli są w kasie miasta, nie idą na sprzątanie trawników i chodników!
          • karolinag2 Re: Gołębie 29.10.06, 22:58
            Czy radni w Słupsku nie maja wiekszych problemow i czepiaja sie golebi. OK nie
            jest to mile jak to to narobi na nas ale naprawde Słupsk ma wieksze problemy niz
            srajace golebie. Sorry ale takie jest moje zdanie :(
            • Gość: Kuba Re: Gołębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:31
              Hmmm wlasnie ciekawi mnie fakt sprzeciwu w sprawie hodowli golebi. Dlaczego nikt
              nie zajmie sie tymi na Starym Rynku.Przeciez tam wstyd przejsc gdy jest mokro.
              Idzie sie prawie jak po blocie z ta roznica, ze "prawie" robi wielka roznice,
              poniewaz kazdy wie z czego to "bloto" sie sklada. Ale coz moze to wina jednak
              hodowlanych golebi. A moze zrobie maly happening- nakarmie nasze kochane ptaszki
              z moja jakze ukochana babcia chcebkiem z doslownie odrobinka srodka
              przeczyszczajacego i chwilke pozniej oddalimy sie z moja przecodna babcia pod
              daszek naszego pieknego kina, po czym wyciagne kamerke swoja sliczna i w
              niedlugim czasie zgarne nagrode za najlepszy krotkometrazowy filmik promujacy
              wspaniale miasto Slupsk.
              • Gość: Arex Re: Gołębie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:43
                To jeszcze jedno pytanie. A czy krakowski Rynek Główny, albo Długi Targ w
                Gdańsku byłyby takimi samymi miejscami, gdyby nie gołębie?
                • Gość: Kuba Re: Gołębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:34
                  Czy bylby taki sam?? Napewno nie, bo nie bylo by golebi- proste. Jednak
                  porownujac powierzchnie i nie klimat Rynku Głównego do naszego Starego Rynku nie
                  ma sensu. Bylem nieraz w Krakowie nie wspominajac o Gdansku i tam tego problemu
                  nie widac ale to sa jak wspomnialem zupelnie inne miejsca.
    • Gość: olo Re: Gołębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:45
      są fajne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka