Gość: milenium IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:26 Zapraszamy na oficjalną stronę kina Milenium milenium.e-miasto.com a przy okazji na stronę słupskiego portalu slupsk.e-miasto.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nataliaa Re: Strona kina Milenium IP: *.wmc.com.pl 28.03.03, 19:37 He he.Najlepsze jest to:"Zagraj w naszym czadowym konkursie" (a pod spodem)"Przepraszamy,lecz w chwili obecnej nie ma żadnych konkursów" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Strona kina Milenium IP: *.wmc.com.pl 28.03.03, 19:38 I jeszcze to:wchodzę do"historii kina" : "przepraszamy,lecz w chwili obecnej dział "historia kina" jest w trakcie tworzenia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Strona kina Milenium IP: *.wmc.com.pl 28.03.03, 19:40 Ps.To może ja zaproszę na moją oficjalną stronę www.nataliaa.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Strona kina Milenium IP: *.wmc.com.pl 28.03.03, 19:40 No i co z tego,że nie możecie tam wejść.Powiedzmy,że jest w trakcie tworzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Strona kina Milenium IP: *.dialin.buffalo.edu 04.04.03, 20:21 Dobrze ze w ogole jest strone tegoz kina. Podoba mi sie ze sa odnosniki do recenzji tychze filmow i to w miare aktualne. Tak w ogole to dzisiaj Milenium obchodzi 40 urodziny. Niech jak sama nazwa wskazuja zyje 1000 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Strona kina Milenium 06.05.03, 22:37 Klikam sobie w necie wpisuję sobie www.nataliaa.pl i co widze - Strona główna Aqua Delfin Parku ;-) ...ciekawe, ciekawe tym bardziej interesująca jest obecna promocja tzn przy zakupie karnetu całodziennego pizza + napój Gratis w barze wodnym ! Chjyba sie zdecyduje na odwiedzenie po raz N-ty Aqua Delfin Parku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Strona kina Milenium IP: *.wmc.com.pl 07.05.03, 19:36 umk,co z powieścią????????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Strona kina Milenium 08.05.03, 19:55 Jaka powieścią ;-) Trza bedzie tam cosik dopisac ...tylko kiedy to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Matrix 2 18.05.03, 02:00 Bylem dzisiaj na tym filmie. Juz nie ma tego "czegos nowego" co odczuwalo sie w jedynce i strasznie, strasznie zdenerwowala mnie koncowka. Ale ogolnie film ok i warto zobaczyc, zwlaszcza scene na autosraddzie, dawno nie widzialem juz takich karamboli i efektownych wypadkow. Naparzaja sie tez niezle, chwilami czlowiek sie zastanawia czy to nie jakis film z Bruce Lee. Muzyka podobna do jedynki, na ogol nie slucham techno, ale w tych klimatach to jest jedyna muzyka jaka pasuje. I efekty, to jest to, znowu niesamowite rzeczy spece od kompow wyprawiaja. Czuje troche niedosytu, ale nie zaluje ze poszedlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Matrix 2 IP: *.wmc.com.pl 18.05.03, 13:12 andy,może się zdziwisz,ale zamierzam iść na to do kina :) Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Strona kina Milenium 21.05.03, 23:33 W PL juz jest dostepny Matrix 2 na CD ! Nie oglądałem i chyba nie bedę sobie ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś