Dodaj do ulubionych

Strona kina Milenium

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:26
Zapraszamy na oficjalną stronę kina Milenium
milenium.e-miasto.com
a przy okazji na stronę słupskiego portalu
slupsk.e-miasto.com
Obserwuj wątek
    • Gość: nataliaa Re: Strona kina Milenium IP: *.wmc.com.pl 28.03.03, 19:37
      He he.Najlepsze jest to:"Zagraj w naszym czadowym konkursie"
      (a pod spodem)"Przepraszamy,lecz w chwili obecnej nie ma żadnych konkursów" :))
      • Gość: nataliaa Re: Strona kina Milenium IP: *.wmc.com.pl 28.03.03, 19:38
        I jeszcze to:wchodzę do"historii kina" : "przepraszamy,lecz w chwili obecnej
        dział "historia kina" jest w trakcie tworzenia"
        • Gość: nataliaa Re: Strona kina Milenium IP: *.wmc.com.pl 28.03.03, 19:40
          Ps.To może ja zaproszę na moją oficjalną stronę www.nataliaa.pl ?
          • Gość: nataliaa Re: Strona kina Milenium IP: *.wmc.com.pl 28.03.03, 19:40
            No i co z tego,że nie możecie tam wejść.Powiedzmy,że jest w trakcie tworzenia :)
            • Gość: andy_sz Re: Strona kina Milenium IP: *.dialin.buffalo.edu 04.04.03, 20:21
              Dobrze ze w ogole jest strone tegoz kina. Podoba mi sie ze sa odnosniki do
              recenzji tychze filmow i to w miare aktualne.
              Tak w ogole to dzisiaj Milenium obchodzi 40 urodziny. Niech jak sama nazwa
              wskazuja zyje 1000 lat.
    • umk__historia Re: Strona kina Milenium 06.05.03, 22:37
      Klikam sobie w necie wpisuję sobie www.nataliaa.pl i co widze - Strona główna
      Aqua Delfin Parku ;-) ...ciekawe, ciekawe tym bardziej interesująca jest obecna
      promocja tzn przy zakupie karnetu całodziennego pizza + napój Gratis w barze
      wodnym !

Chjyba sie zdecyduje na odwiedzenie po raz N-ty Aqua Delfin Parku
      • Gość: nataliaa Re: Strona kina Milenium IP: *.wmc.com.pl 07.05.03, 19:36
        umk,co z powieścią????????? :)))
    • umk__historia Re: Strona kina Milenium 08.05.03, 19:55
      Jaka powieścią ;-)
      Trza bedzie tam cosik dopisac ...tylko kiedy to zrobic?
    • andy_sz Matrix 2 18.05.03, 02:00
      Bylem dzisiaj na tym filmie. Juz nie ma tego "czegos nowego" co odczuwalo sie w
      jedynce i strasznie, strasznie zdenerwowala mnie koncowka. Ale ogolnie film ok
      i warto zobaczyc, zwlaszcza scene na autosraddzie, dawno nie widzialem juz
      takich karamboli i efektownych wypadkow. Naparzaja sie tez niezle, chwilami
      czlowiek sie zastanawia czy to nie jakis film z Bruce Lee. Muzyka podobna do
      jedynki, na ogol nie slucham techno, ale w tych klimatach to jest jedyna muzyka
      jaka pasuje. I efekty, to jest to, znowu niesamowite rzeczy spece od kompow
      wyprawiaja. Czuje troche niedosytu, ale nie zaluje ze poszedlem.
      • Gość: nataliaa Re: Matrix 2 IP: *.wmc.com.pl 18.05.03, 13:12
        andy,może się zdziwisz,ale zamierzam iść na to do kina :)
    • umk__historia Re: Strona kina Milenium 21.05.03, 23:33
      W PL juz jest dostepny Matrix 2 na CD !
      Nie oglądałem i chyba nie bedę sobie ... :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka