Dodaj do ulubionych

PKP - rzygać się chce!

IP: *.eranet.pl 05.12.06, 00:38
Kiedy wreszcie informacja na dworcu spełni swoją rolę?! Panie mają petentów w
nosie, są niemiłe, a informacje które podadzą z wielką łaską, nierzadko mają
się nijak do rzeczywistości! Od kilku lat ani się dodzwonić, ani dogadać
osobiście. A przecież w wielu innych miastach informacja działa
profesjonalnie. Proponuję przeszkolić panie z PKP w PKS na przeciw dworca,
tam naprawdę miło i sensownie działa informacja...
Obserwuj wątek
    • Gość: bart77 Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 07:07
      Nie chce mieć nic wspólnego z PKPem!!!
    • Gość: Damian Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:08
      Zgadzam się w 100%. Doświadczyłem tej "miłej" i "profesjonalnej" obsługi na
      własnej skórze.
    • Gość: Ama100 Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.eranet.pl 05.12.06, 15:30
      Sprawdzam teraz wszystko w necie. ostatnio podkusiło mnie,żeby iść do info PKP,
      pani była w złym nastroju, bo przerwałam jej rozmowę z inną panią. Opryskliwie
      odesłała mnie do kasy nr 5 "tam pani się dowie o kursach z Gdyni".
      Ludzie, przy bezrobociu w Słupsku te pracownice miałyby wiele następczyń, a
      tak - wstyd! A, panie nie kumają żadnego języka obcego, zaraz po mnie obsłużyła
      informatorka turystę zagranicznego, że on tego długo nie zapomni. Ja też...
    • Gość: Alkanka Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.eranet.pl 06.12.06, 18:08
      Też mnie słabi jak mam skorzystać z info PKP na stacji. Panie - zero
      uprzejmości, serca do pracy. A i pomieszczenie obrzydliwe!
      • Gość: aluś Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.p3.InterArena.pl 06.12.06, 18:17
        informacja owszem niemiła.
        Ale sam budynek nielepszy ,zimą tak się marznie jak czeka na pocjąg ,praktycznie
        nie ma żadnej poczekalni,chyba że ja nie wiem o niej.Dużo podrożuje i to chyba
        nagorsza stacja pkp i najbardziej brudna w Polsce.Pozdrawiam
        • Gość: d Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.173.wmc.com.pl 10.12.06, 10:28
          z tym rzyganiem- to fakt a nie przenośnia. ja niestety często jestem na dworcu.
          niedobrze mi się robi- brud smród ubóstwo: bezdomni często po prostu robią
          podsiebie: sikają , wymiotują i jeszcze gorsze rzeczy...
          po prostu WSTYD

pane w kasach- powinny zasiedlić szeregi bezrobtnych!!!
    • Gość: Giga Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.eranet.pl 06.12.06, 23:30
      Brud, smród, ubóstwo i lęk podróżnych przed podgrandzeniem im bagaży. A
      informacja PKP jak z komedii Barei...
      • tortugo Re: PKP - rzygać się chce! 07.12.06, 23:49
        jesli jak z komedii barei, tzn. nie jest tak zle - poki mozna sie posmiac.
        Wlasciwie trzeba, zeby nie popasc w depreche... szczescie, ze to stacja, czyli
        z definicji punkt przejsciowy w zyciu kazdego czlowieka, oczywiscie oprocz tych
        pan co tam pracuja. Maja wiec za swoje. :)
        • Gość: Marielka Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.eranet.pl 08.12.06, 20:51
          Mnie już przestało śmieszyć. Życie przerosło kabaret i Bareję...
    • Gość: DorotaX Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.eranet.pl 09.12.06, 15:27
      Rzygać to na perony, porzadnych ławek, zadaszenia. I porządnego legalnego przejścia od Towarowej! No i parking - często jest kłopot z parkowaniem. Stacja koszmarek. Co na to Bardzo Ważni Mieszkańcy Miasta? Może by tak wziąć się za PKP?
      • Gość: seba z poznania Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.icpnet.pl 11.12.06, 18:50
        Jestem w waszym miesicie co dwa tygodnie niesyty ta wizytówka jest spalona
        inwestorzy sie wycofują przez takie właśnie niechlujstwo władz miasta bo oni
        dupy wożą służbowymi autami i mają to w penisach bo rozporkami to oni umieją
        myśleć ..... To wy młodzi musicie o to walczyć bo nikt tego nie zmieni ma to w
        ponieważ jakąś petycje skargę niech nowy prezydent miasta podpisze z datą
        realizacji ciekawe co wyniknie ...
        • Gość: Marielka Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.eranet.pl 14.12.06, 23:27
          Słupszczanie się burzyli i nadal burzą, ale fakt - trzeba naciskać na miejscowe
          władze, żeby te z kolei naciskały coraz mocniej na PKP! Szlag może trafić, jak
          się na tzw. dworcu odbiera znajomych. "Rozumiem, że biednie, czemu jednak
          brudno?"-spytała Holenderka widząc syfilis przy wyjściu do miasta... Nie mogła
          oddać bagażu do przechowalni, potem "miło" obsłużona w informacji zwątpiła
          całkiem. No i proszę: tak turystów nie przyciągniemy!
          • matalijka Re: PKP - rzygać się chce! 17.12.06, 11:04
            Te baby w informacji są okropne.Jesli już muszę isć na dworzec,to jak struś
            pędziwiatr sie na nim zachowuję,by jak najszybciej stamtad wyjść. Turyści
            najpierw widzą (czują) koszmarny dworzec,a po wyjściu z niego obdrapaną
            kamienicę.
    • sara614 Re: PKP - rzygać się chce! 12.01.07, 10:16
      zgadzam sie! panie na PKP są niemiłe, wręcz obcesowe! tak jest już od
      dawna!!!!!!!!!!
      • Gość: Makkis Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.eranet.pl 12.01.07, 11:43
        A PKP ma to w nosie. Woli tylko biadolić i ciągnąć forsę z podwyżek biletów oraz dotacji państwa (a panstwo to my...). Czy ktoś ze słupskich dziennikarzy może wgryzć się w zadek słupskiego dworca - potworca?! Temat na forum pojawia się co jakiś czas, więc jest na topie. Pozdrawiam z Małopolski, lubię podglądać słupskie forum, bo ciekawe i sensowne.
        • Gość: Amii Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.eranet.pl 13.01.07, 23:39
          A ja do Zakopanego ze Słupska jechałam... 19,5 godziny! Bo pociąg nabrał opóźnienia od Warszawy kilka drobnych godzinek. Wracam autobusem albo na nartach jak będzie śnieg, dość mam kolei.
    • Gość: ana Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:28
      obsługa niesympatyczna jest tylko w Słupsku. w zadnym innym miescie nie
      spotkałam sie z metodą "jak najszybciej pozbyć sie klienta" . co jest oczywiście
      przykre, bo wystawia nam fatalna ocene u przyjeżdzających z innych miast
      • Gość: ot_taki_jeden Re: PKP - rzygać się chce! IP: 66.194.5.* 29.03.07, 17:11
        a moze by tak podpalic te rudere? (to tylko zart, panie inspektorze, ale
        calkiem smaczny sie wydaje...)

• blanka110 Re: PKP - rzygać się chce! 30.03.07, 10:42
          pare dni temu chciałam na dworcu PKP kupić bilet miesięczny na okaziciela-nie
          sprzedała. Powiedziała, że mam okazać legitymację, której w ogóle mi nigdy nie
          wydano skoro bilet jest na okaziciela-legitymacji nie ma! Poszałm więc na petlę
          koło Kauflandu-sprzedano mi od razu bz problemu.
    • Gość: kas Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 02:09
      brrr
    • Gość: ana Re: PKP - rzygać się chce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:51
      i tyle sie napisaliśmy a na pkp jak bylo tak jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka