Dodaj do ulubionych

nasi chłopcy sš OKI...

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 13:50
Trzeba się płci, tej trochę brzydszej zrewanżować.
Jeste�cie cool.
Można z Wami przyjemnie spędzić czas, czy to klikajšc, czy to rozmawiajšc, czy to piszšc smsy, a najlepiej to z Wami jest na video.
czyli na spotkaniach
Chodż czasami lepiej kogo� nie znać ot taki Nick wystarczy, aby było przyjemnie. Prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: JULKA Re: nasi chłopcy sš OKI... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 13:52
      Dzięki Sabat za miłe słówka otuchy.
      Pozdrawiam
      JULKA
    • Gość: Pamela Re: nasi chłopcy sš OKI... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:45
      Tu z niektorymi pisze sie tak jak ze starymi znajomymi. Rozpoznaje juz
      niektorych forumowiczow po emocjach, rozpoznaje style pisania. To tak jak w
      filmie "Bezsennosc w Seattle". Tyle tylko ze bez watku milosnego :-)
      • Gość: JULKA Re: nasi chłopcy sš OKI... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:18
        Hej dziewczyny!
        Co z Wami!
        Chłopcom też się należy coś od życia.
        Ja ich bardzo lubię.
        • Gość: Denik Re: nasi chłopcy sš OKI... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:40
          Julka czy Ty czasem czegoś nie piłaś w pracy? Mnie też bardzo lubisz? Przecież
          to niemożliwe! Pozdrawiam
          • Gość: JULKA Re: nasi chłopcy sš OKI...do Denika IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:40
            To przez tą pogodę.
            Skoro Kamika jest moją siostrzyczką, to Ty jesteś chyba moim braciszkiem?
            Nie wiem jak to z nami jest...
            Ale wiesz, że bardzo Cię lubię.
            Tylko nie wyobrażaj sobie zbyt wiele.
            Serdecznie pozdrawiam
            Hej
            JULKA
            • Gość: Denik Re: nasi chłopcy są OK ... oj Julka IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 12:58
              Julka naprawdę jedna siostra mi wystarczy, a Wasze "stosunki" to Wasze problemy
              i mnie do tego nie mieszajcie ;-)))
              A Ciebie też bardzo lubie itd.
              • Gość: JULKA Re: nasi chłopcy są OK ... oj DENIK IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 10:29
                Ty już jesteś w to wmieszany...
                Hi, hi,hi
                :-)
                • Gość: JULKA Re: nasi chłopcy są OK ... oj DENIK IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 12:29
                  Chłopcy!!!!!
                  Obijacie się!
                  :-)))))
                  Gdzie jakie� pozdrowionka dla dziewczyn!?
                  Ja Was wszystkich POZDRAWIAM
                  CZE
                  JULKA
                  • Gość: Denik Ahh... znowu ja muszę coś napisać !! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 01:24
                    No więc pozdrawiam: Natalia, Julka, Pixi, Pamele, Sabat, wspaniałego
                    przyjacela - Sebe i życze mu powodzenia, no i innych znajomych jak rownież
                    nieznajomych :-)
                    • Gość: JULKA Re: Ahh... znowu ja muszę coś napisać !! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 07:22
                      A ja się do tego z przyjemnością dołączam.
                      • Gość: Julka Re: Ahh... znowu ja muszę coś napisać !! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 13:35
                        prawie wszyscy nie wszyscy są oki
                        ale powiedzmy, że się zmieniają jeśli chcą
                        chłopca trzeba trzymać krótko, ale nie aż tak (żeby o tym nie wiedział)
                        wtedy wszystko idzie wg naszego planu
                        dziewczyny pozdrawiam
                        chłopców też
                        bez nich nudno
                        i to bardzo....
                        braciszku : cmok!!
                        • Gość: Julka Pozdrawiam chłopców IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 11:59
                          i to wszystkich (tylko z jednym wyjątkiem)
                          jesteście fajni
                          dobrze się z Wami pracuje
                          i czasem z Waszych ust usłyszy się komplement
                          • Gość: Denik Re: Pozdrawiam chłopców IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 12:07
                            Ojej Julka dziękuje za buziaczka, zrobiło mi sie bardzo milutko :) fajnie mieć
                            dwie siostrzyczki :))) może wpadniesz na sałatkę bo nasza siostrzyczka chyba
                            dzisiaj zrobi. :)
                            • Gość: Julka Re: Pozdrawiam chłopców IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 14:08
                              z miłą chęcią, ale po pracy idę do szkoły:(
                              • Gość: Nataliaa Re: Pozdrawiam chłopców IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 17:44
                                Denik,z samych ogórków sałatki nie zrobię!

Ps.Julka właśnie bardzo pilnie uczy się u mnie w domku. :)
                                • Gość: Denik Re: Pozdrawiam chłopców IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 11:14
                                  Natalia ja załatwiam ogóreczki a Ty pozostałe składniki. No i ewentualnie mogę
                                  Ci otworzyć słoik :)
                                  • Gość: Julka Re: Pozdrawiam chłopców IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:15
                                    Denik - jaki Ty szlachetny
                                    • Gość: Denik Re: Pozdrawiam chłopców IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 14:00
                                      Gość portalu: Julka napisał(a):

> Denik - jaki Ty szlachetny

Jak "prawdziwek" hehe

• Gość: Julkasz Re: Pozdrawiam chłopców IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:08
                                        Gość portalu: Denik napisał(a):

> Gość portalu: Julka napisał(a):
                                        >
                                        > > Denik - jaki Ty szlachetny
                                        >
                                        > Jak "prawdziwek" hehe
                                        > szlachetny jak prawdziwek
                                        ale dokuczliwy jak muchomor

• Gość: Denik Re: Pozdrawiam chłopców IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 11:36
                                          No tak !! Julka nie mogła pozostawić tego bez komentarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka